joi, decembrie 01, 2011

Câteva cuvinte importante.. şi continuări :-)

În primul rând.. Decembrie deja, huh? E una dintre lunile mele preferate, sunt îndrăgostită de iarnă şi tot ce ţine de ea : zăpadă, sărbători, cadouri, bucurie, familie. Deşi se pare că nu va ninge până în ianuarie :( eu încă sper, căci speranţa moare ultima nu?
În al doilea rând, aş dori să îi urez "Bine ai revenit!" unei prietene dragi ale blogului, anume Antoniei. Ea a lipsit o perioadă mai îndelungată din cauza unor probleme, şi ne bucurăm că acum a revenit, şi e totul bine. Chiar ne-a fost dor de tine, abia aştepăm să "te auzim" pe blog şi să-ţi citim noile capitole! Te pupăm!
În al treilea rând, aş dori să vă mulţumesc din suflet celor care participaţi la rubricile blogului. Sunteţi uimitori! Recunosc că sunt oarecum mâhnită că nu primesc şi eu din intervenţiile voastre, marea majoritate i le trimiteţi Alexyei. Poate ea a fost mai caldă şi deschisă cu voi, şi vă este mai dragă :-) Eu am fost ocupată cu traducerile şi altele .. poate de aceea vă par altfel şi nu vă simţiţi apropiaţi şi de mine.
Apoi..nici nu mi-am dat seama când s-au adunat atâtea continuări. Îmi cer scuze. Felicitări tuturor celor care scriu, şi mai ales, care se ţin de asta. Vă rog pe această cale pe voi, cititorii, să îi încurajaţi cu comentarii la capitole, dacă le citiţi ficurile. Nici nu aveţi idee cât contează pentru un scriitor chiar şi un simplu cuvinţel spus de voi. 
La postarea următoare cu siguranţă va fi şi continuarea la ficul meu, Veronica, promit! Şi dacă termin mai devreme, poate o "strecor" prin altă postare. 
Oricum, e un lucru bun că s-au adunat atâtea continuări, la urma urmelor, aveţi de citit destule în această mini vacanţă. :-)

Capitolul 17 - 19 din " O viata dificila " scris de Stephany AICI , AICI şi AICI 

Capitolele 14 - 15 din "Inconjurata de diamante, traind printre monstrii" scris de Allexandra AICI şi AICI

Capitolul 20 din "Love without barriers" scris de Peach29 AICI 

Capitolul 5 din "What goes around comes around" scris de Veronica AICI 

Capitolul 18 din "Changed forever" scris de Alexutza AICI 

Capitolele 22 - 23 din "Jurnalul unei fete moarte" scris de Law AICI şi AICI 

Capitolele 11 - 15 din "Bloody Game" scris de Onixx Xdd AICI, AICI, AICI , AICI şi AICI 

Capitolul 14 din "Dirty Dancer" scris de Deea07 AICI 

Capitolul 5 din "Perfect Story" scris de Maddie AICI 
Capitolul 8 din "The moon dripped blood" scris de Emysweetgirl AICI 

Capitolul 20 din "Love in seconds" scris de Bubbles AICI 

Capitolul 3 din "Love in carousel" scris de Bibi AICI 

Capitolul 23 din "Jurnalul unei adolescente" scris de Emma AICI

9 comentarii:

 1. Am un concurs aici. http://fantasy-charms.blogspot.com/2011/12/primul-concurs.html Va astept!


  PS.: Va ador blog-ul! :X

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu ar trebui sa te simti mahnita, Krisz. Eu te "cunosc" mai demult, ca sa zic asa, de cand iti citeam minunatul fic "Hazard Games".
  Esti o persoana deosebita! >:D<

  RăspundețiȘtergere
 3. yeiii..continuari!!..chiar voiam sa citesc ceva:)

  RăspundețiȘtergere
 4. Mi-ai inseninat ziua, abia astept sa citesc si sa analizez ideile tale geniale. Si eu am trimis si tie si lui Alexya informatii pentru rubrici. Am facut parte dreapta ;)

  RăspundețiȘtergere
 5. Yei !!!!!!!! Continuari :D
  Chiar ma gandeam cand vei mai posta :D

  RăspundețiȘtergere
 6. Stiu cum este sa citeasca macar doi oameni si sa-ti comenteze. Conteaza foarte mult. De-asta si eu comentez la toate povestile pe care le citesc, cateva se regasesc si in acest post al tau.

  RăspundețiȘtergere
 7. Şi eu aştept de înnebunesc Taming Games. Ar fi super dac-ai reuşi să postezi weekendul acesta. :X

  RăspundețiȘtergere
 8. am sa iti trimit eu tie niste randuri pentru the magic of words

  RăspundețiȘtergere
 9. Fetelor...stiu ca sunt off topic...dar aveam un fic care imi placea - ''Seduction, games and love-ingredients for my favourite wine''- ...stie careva daca se mai posteaza la el?

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!