miercuri, noiembrie 09, 2011

Vampirii Sudului, ediție de chioșc cu Bravo și Bravo Girl în curând și volumele 9 si 10!



















Începând din 22 noiembrie puteţi achiziţiona "MORT ŞI-NGROPAT"volumul 9 din seria VAMPIRII SUDULUI de Charlaine Harris împreună cu revista BRAVO.
Iar din 29 noiembrie, "MOARTE ÎN FAMILIE"volumul 10 din seria VAMPIRII SUDULUI de Charlaine Harris împreună cu revista BRAVO GIRL.

„O serie tot mai furtunoasă, savuros de diabolică.”The Dallas Morning News

Eu spun că merită cu siguranță, mai ales pentru cei care au cumpărat și celelalte volume și să nu uităm că volumul 11, intitulat "Capcană mortală" îl puteți câștiga, participând la Concursul Leda (4).

6 comentarii:

  1. Uraa! Abia astept sa mi le achizitionez si sa imi completez colectia!:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia aștept să mi le iau. Azi mi-am luat și volumul 7.

    RăspundețiȘtergere
  3. ...:D..abia astept sa le am in biblioteca..:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim mult de anunt, fetelor! Vampirii Sudului rullz:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu abia astept sa le am ! Eu abia am terminat volumul 4 . Am cam ramas in urma cu lectura . Dar am timp sa recuperez ! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. offf eu deabea am terminat vol 2 :(( Steph eu sunt mult mai in urma.Insa am ce alege acum.Gossip girl(fetelor am primit coletul si este pur si simplu minunat,nici nu stiti ce m-ati incalzit cu mesajul Ps ai un scris superb Alexya :D )
    Eu mi le-am luat pe cele 6 pana acum.Eu as vrea sa am cartile vampire diaries.Caci eu le-am citit imprumutat.Ar fi tare daca ar scoate si cu vampire diaries.Cel putin cu primele 4 volume :D Va multumesc mult fetelor.Si-mi pare rau ca sunt cam straina,dar timpul nu-mi permite deloc.Sper ca nu v-ati suparat.Dar las' ca-n vacante capu' o sa va fie plin de DeDe.Dupa cum am spus,sunt legata cu sfori de aur si argint de acest blog.Nici cel mai ascutit tais nu le va taia.Pupici dulci.Si va sunt recunoscatoare din nou :) :*

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!