sâmbătă, noiembrie 26, 2011

"La Mulți Ani! ”



Astăzi este ziua unei persoane dragi mie, dar și vouă, și anume a Alexyei!! Să îi spunem cu toții un călduros ”La Mulți Ani !!”.

Ți-am spus deja tot ce însemni pentru mine, deci o să fac doar un rezumat. Ești o persoană și o prietenă minunată, ești sinceră, amuzantă, veselă, talentată, plină de viață ! Și, mai ales, foarte puternică! Pui suflet în tot ce faci și asta se observă! Îți doresc tot binele din lume, și ca toate visele să ți se îndeplinească, pentru că le meriți cu adevărat. Eu nu știu să-ți spun cuvinte mai frumoase, sunt convinsă că talentatele noastre poete o vor face însă.
Mulțumesc că exiști, fără tine acest blog nu mai era același, mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine, și pentru faptul că îmi ești o prietenă necondiționată!
Încă o dată ” La Mulți Ani !” și petrecere frumoasă ca tine!

22 de comentarii:

  1. La multi ani!
    Sa fii sanatoasa, sa ai numai bucurii si sa continui alaturi de Krisz cu blogul pana la adanci batraneti!>:D<

    `miku

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi multi multi anii, draga Alexya! Tot ce a spus Krisz e adevarat! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc muuult! Apreciez enorm:X.
    Krisz, iti multumesc pentru cuvintele calde. Mi-ai spus foarte clar ce insemn pentru tine, si ti-am spus si cum am reactionat:)) : mi-au dat lacrimile de bucurie. Iti multumesc pentru tot>:D<:*:*:*. Esti o prietena adevarata:X.
    Va multumesc si voua, Miku si RRoxana. Am ramas fara cuvinte>:D<.

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani, Alexya!Nu stiu ce as mai putea completa la tot ce a spus Krisz.Esti o persoana minunata cu mult talent si care merita toata fericirea din lume.Sper ca toate dorintele pe care ti le pui azi sa se implineasca si sa ai parte de toata iubirea pe care ti-o doresti.Petrecere frumoasa!!! :X

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani! Sa ne traiesti muulti muulti ani!:X >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. La Multi ani!!!Sa ai parte de sanatate,bani si realizari:)

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani Alexya! Iti doresc tot binele din lume caci esti o persoana extraordinara si sunt sigura ca blogul nu ar mai fi la fel fara tine.Iti doresc sa ai mereu aproape prietenii adevarati pentru ca asta este ceea ce conteaza,prietenii,familia si iubirile aproape sunt comoara vietii.Sunt sigura ca tu deja le ai pe toate:) Iti doresc din toata inima sa traiesti mereu o viata in culori:X:*>:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. Niciodată n-am ştiut să urez un "La mulţi ani!" foarte dezvoltat... :)) Dar pot spune că eşti o piesă mai mult decât importantă în lumea ce s-a construit aici, de mai bine de 2 ani şi ceva(şi nu mă refer doar la blogul acesta fascinant). Alături de alte câteva comori, compui baza a ceea ce iubim noi atât de mult. :) La mulţi ani, Alexya! Să ai parte de tot ce-ţi doreşti!

    Cu mult drag,
    Bibby >:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani Alexya!>:D< Sa fii fericita si iubita si la cat mai multe de astfel de postari!!>:D<

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa ai parte numai de bucurii si impliniri, pentru ca meriti! Si binenteles sa ai parte de multa sanatate, ca e mai buna decat toate, fara ea nu ne-am putea bucura de viata:) La multi ani Alexya!

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani ! >:D< :*
    Sa fii sanatoasa, fericita si iubita !
    Mult succes in continuare cu blogul si sa ai parte numai de fericire !

    RăspundețiȘtergere
  12. Multi ani fericiti, impliniti, cu zile frumoase, pline de soare si bucurie. La multi ani! Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  13. La multi multi multi multi ani!!!:D Personal, recunosc, nu te prea cunosc dar din cate mi-am dat seama din postarile tale si din toate celelalte descrieri, esti o persoana cu un suflet mare, iar persoanele cu un astfel de suflet merita sa aiba o viata ,,pictata'' doar cu bucurie, sanatate, dragoste si fericire! Pe langa toate astea vreau sa iti urez doar: ,,O super petrecere!'':)

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani, sanatate si la mai multa inspirtie!Tine-o tot asa! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi ani, Alexya! Sa fii fericita, sa primesti tot ce-ti dorest si sa ne incanti in continuare cu postarile si recenziile tale minunate!

    RăspundețiȘtergere
  16. Deci , ca toata lumea , am sa incep prin a-ti ura un calduros LA MULTI ANI !
    Vreau sa stii ca Tu insemni foarte mult pt noi . Alaturi de Krisz , ati reusit sa creeati nu doar un blog , ci o lume noua , in care pasim cu drag in fiecare zi .
    In concluzie , as vrea sa iti doresc sanatate , fericire , si indeplinirea tuturor dorintelor !

    RăspundețiȘtergere
  17. La multi ani! Sa ai parte de tot ce iti doresti! :*

    RăspundețiȘtergere
  18. Scumpa mea Alexya, poate ca am ajuns cam tarziu pe aici, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? Ce pot spune? Nu te cunosc de mult timp, abia acum cateva luni am avut ocazia sa purtam o conversatie, si chiar din acel moment am stiut ca intre noi se va forma o frumoasa relatie de prietenie. Nu stiu daca mai este ceva de specificat, totul este in inima, stii asta! La multi ani!>:d< Te iubim!

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu-mi vine sa cred cat de multi mi-ati urat "La multi ani":X.
    Un simplu "Va multumesc", ar fi prea putin spus petru cat inseamna pentru mine toate cuvintele pline de caldura pe care mi le-ati adresat.
    Sper sa nu va dezamagesc in continuare si sa fim la fel de uniti ca si acum.
    Va multumesc pentru ca sunteti aici tot timpul, va multumesc pentru tot.

    RăspundețiȘtergere
  20. La multi ani! La multi ani! L a multi ani!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!