joi, noiembrie 10, 2011

From Abroad (3)

Sunt foarte interesante și copertele mi se par minunate.

”Camille” de Tess Oliver
Într-o vreme când societatea se conformează regulilor stricte și celei mai decente etichete, Camille Kennecott de șaisprezece ani și protectorul ei, doctorul Bennet, trăiesc cea mai nonconformistă viață. Ei vânează vârcolaci. Când o victimă neștiutoare, Nathaniel Strider, hoinărește în una din urmăririle lor din timpul lunii pline, Camille și doctorul Bennet cred că au găsit un specimen pentru studiul lor.
Să găsească o cheie stiințifică pentru a dezlega misterul lumii licantropilor ar încheia excursiile lor târzii din noapte. În interiorul înfățișării irezistibile, Nathaniel se transformă într-un monstru capabil să sfâșie în carne vie, și pe măsură ce fiecare experiment eșuează, Camille pierde altă părticică din suflet în favoarea lui.  Într-o lună, ea va trebui să înfrunte perspectiva de a-l distruge pe băiatul care i-a furat inima. 

„The Space Between” de Brena Yovanoff


Totul este făcut din oțel,  chiar și florile. Cum să poți oare iubi ceva într-un loc ca acesta? 
Totul arde în Pandemonium, un oraș în Iad făcut din crom și oțel, unde nu există viitor iar viața este o eternă întindere de timp înghețat.
Daphne este fata unui demon și a unui înger căzut, Lilith și Lucifer, așadar este jumătate-demon, jumătate-înger, si se întreabă ce îi pregătește viața. Va deveni un demon fără suflet ca surorile ei? Sau va urma pașii fratelui ei Obie, a cărui viață este devotată salvării sufletelor pierdute de pe Pământ ?
Când Obie salvează un băiat distrus, însângerat, pe nume Truman din ghearele morții și subit dispare, Daphne aleargă către întinsele străzi ale Pământului, unde totul e mai înfricoșător, pentru a-l căuta.
Dar pe Pământ, totul este mai rece și mai  îngrozitor, și Daphne se zbate între instinctele ei demonice în creștere și sentimentele dureros de nefamiliare pentru Truman. Pe măsură ce Daphne și Truman îl caută pe Obie, ei trebuie să se ferească de geloziile și alianțele violenților arhangheli care le stau în cale. Și ea descoperă, suprinzător,  ce înseamnă dragostea și să fii om într-o lume unde ”om” este cel mai greu să fii.
O poveste despre identitate, descoperire, și o dragoste plină de probleme dintre două ființe care se străduiesc să-și găsească locul atât în lumea noastră cât și în a lor.
Trailerul cărții și cum arată ea:

”Guardian”(Guardian #1) de Gillian Joy
Cu capul pe umeri și determinată, Hannah a știut dintotdeauna că va deveni Protectoarea. Ea a fost supraveghetoarea și apărătoarea tuturor ființelor supranaturale. La ce nu s-a așteptat a fost că va trebui să îndure moartea agonizantă a mamei ei în primul rând,   când conexiunile lor cu supranaturalul o îngenunchează, sau că asta va  însemna că nu va putea niciodată fi cu bărbatul pe care îl iubește.
Cu părul blond și ochii albaștrii, Gabriel   a fost  frumosul ei prieten din copilările, dar circumstanțele o vor putea opri oare să poată să-și descopere sentimentele adevărate pentru el?
Întunecatul Jesse, ispititorul dar incorigibilul vampir, ar da orice ca să fie cu ea, dar Protectoarei Hannah îi este interzis să se îndrăgostească de ființele supranaturale.
Cu viața în dezordine după emoțiile contradictorii pentru Gabriel și Jesse și cu frustrarea de a nu putea să răzbune moartea oribilă a mamei sale, Hannah fuge de viața ei în încercarea de a o lua de la capăt. Dar putem oare să scăpăm cu adevărat de noi înșine?
Nu este niciun destin salvator oricât de tare s-ar strădui, iar Hannah trebuie să învețe să împace angajamentul cu familia împreună cu responsabilitatea ca Protectoare și datoria față de inima ei. 


Vă las și prologul la această carte, pentru că mi-a plăcut mult și e frumos:

Prologue
“Are you sure?” he asked solemnly.
“Yes,” I answered in rasping breaths. “Positive.”
“It’s going to be about twenty-four hours of absolute agony,” he stated.
If I could possibly have laughed, I would have. What exactly did he think I was in? What exactly did he think I had endured when my mother died? What exactly did he think my life has consisted of since he had left? Nothing but pain, almost three hundred years of it. I just looked at him and he nodded knowingly.
He stared into my eyes and mouthed the words, ‘I love you, Hannah.’ Then he leaned towards me and kissed me softly on the lips, kissed me gently on the cheek, and kissed me gently on the neck before saying, “May the angels forgive me.” Then I felt the sting as he sunk his teeth in.
Cartea și semne de carte la
”Guardian”:
Care dintre ele v-au atras atenția și la care v-a plăcut mai mult prezentarea? Pe care dintre ele doriți să le citiți, și să fie publicate și la noi?
Și nu în ultimul rând, aș fi curioasă să aud un top 3 al fiecăruia referitor la coperte. Care vi se par mai frumoase ?

8 comentarii:

  1. a doua coperta e cea mai frumoasa. la fel si descrierea, foarte interesanta si as fi happy sa o citesc:)
    la fel si ultima carte, foarte intersanta, iar coperta foarte draguta

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sa incep cu sfarsitul, adica cu top 3 coperi:
    3.The Space Between
    2.Guardian
    1.Camille
    Mi-ar placea ca toate 3 cartile sa fie publicate si la noi pentru ca sunt absolut superbe si toate mi-au atras atentia, fiecare in felul ei, dar daca ar trebui sa aleg as alege Guardian

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar, copertele sunt foarte frumoase. La fel si descrieriele. Cel mai mult cred ca imi place "Camille", pe locul doi, ca sa zic asa, The space Between", si ultima...ei bine, ultima:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel mai mult aș vrea să apară The Space Beetwen. Un top 3-
    1. Guardian
    2. The Space Beetwen
    3.Camille

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie atentia mi-a atras`o Guardian, si as vrea sa fie publicata si la noi.
    Top`ul:
    1. Guardian
    2. Camille
    3. The space between
    :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi plac toate copertele (e primul criteriul cand aleg cartile pe care le prezind in rubrica :)) ). Desigur ca as vrea sa fie publicate toate trei la noi, cat mai multe carti sunt binevenite. Insa cel mai mult m-a fascinat descrierea de la ”The Space Between”.

    RăspundețiȘtergere
  7. 1.The Space Between
    2.Guardian
    3.Camille
    pe toate as vrea sa le citesc..dar cel mai mult mia placut The space between..:)

    RăspundețiȘtergere
  8. In aceasta ordine dupa descrieri si coperte :
    Guardian
    The space between
    Camille

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!