marți, noiembrie 08, 2011

From Abroad (2)

A venit clipa să vă mai prezint câteva cărți interesante din străinătate: 

                                 ”Crave” (The Clann #1) de Melissa Darnell
Savannah Colbert nu a știut niciodată de ce este atât de urâtă de către copiii din Clann. Nici nu poate să-și nege instinctul de a se apropia de băiatul blond din Clann, Tristan Coleman. Mai ales când își revine dintr-o ciudată boală și atracția devine aproape irezistibilă. E ca și cum ar fi un magnet, atrăgând privirea ei, gândurile ei, chiar și visele. Familia ei a avertizat-o să nu aibă nimic de-a face cu el, sau cu oricare alți membrii din Clann. Dar când Tristen este deodată oriunde ea merge, Savannah se teme că îi e destinat să eșueze.
Ani de zile, lui Tristen i-a fost interzis chiar să vorbească cu Savannah Colbert. Apoi Savannah dispare de la școală pentru o săptămână și se întoarce înapoi..diferită, și deodată el nu mai poate sta departe. Băieții par intoxicați doar privind-o. Propria lui familie devine mai strictă ca niciodată. Și Tristan trebuie să se lupte cu nevoia de a o proteja si de a fi lângă ea oricare ar fi consecințele..


”Destined” de Jessie Harrell
Când Psyche primește o profeție care merge oribil de greșit, ea învață că și cea mai frumoasă fată din Grecia poate avea un viitor hidos. Destinul ei? Să se îndrăgostească de acea creatură de care chiar și zeii se tem.
Pe măsură ce simte că alunecă încet în brațele profeției, Psyche trebuie să aleagă între înfricoșătoarea și tandra atingere în fața căreia se simte lipsită de putere pentru a-i rezista și acea constantă pe care a ajuns să o aștepte de la viață: nu poți scăpa de ce îți este destinat.




”Juliet Immortal” (Juliet Immortal #1) de Stacey Jay

"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder,
Which as they kiss consume."
—Romeo and Juliet by William Shakespeare

Cea mai tragică poveste de dragoste din istorie..Juliet Capulet nu și-a luat singură viața. A fost omorâtă de persoana în care avea cea mai mare încredere, noul ei soț, Romeo Montague, un sacrificiu făcut pentru a-și asigura imortalitatea. Dar ce Romeo nu a anticipat a fost că și Julietei i se va oferi eternitatea, și va deveni agent pentru Ambasadorii Luminii. Pentru 700 de ani, ea s-a luptat cu Romeo pentru sufletele îndrăgostiților adevărați, făcând eforturi să mențină dragostea romantică și viețile inocenților. Până în ziua când întâlnește pe cineva de care îi este interzis să se îndrăgostească, și Romeo, oh Romeo, va face orice îi stă în putere ca să distrugă această iubire.

7 comentarii:

  1. Am auzit si am citit multe despre seria asta, sper din toata inima sa apara si in Romania pentru ca ravnesc foarte mult dupa ea. Copertile sunt una mai frumoasa decat alta, iar daca ar trebuii sa aleg, sau mai bine zis sa fac un top in functie de care imi place mai mult ordinea ar fii:
    1.Juliet Immortal
    2.Destined
    3. Crave
    Cea pe care am ales-o prima mi se pare extraordinar de frumoasa si semnifica mai multe lucruri, cel putin pentru mine. Este absolut superba si mi-a captat atentia de cand am vazut-o prima data.
    La cea de-a doua, imi place nuanta calma de mov, care invaluie imaginea si ii da o anumita nuanta de mister..
    Pe cea de-a treia nu prea pot sa o descifrez, este mai enigmatica, dar ma duce cu gandul la tristete, la sange..acea nuanta de rosu inchis..
    Pe scurt-superbe!

    RăspundețiȘtergere
  2. Off, off, off... Atâtea serii minunate, atât de puțin timp să le citești... În fine, mi-aș dori mult Crave în Romania, însă și celelalte 2 cărți par foarte interesante, cu niște coperți pe măsură. ^.^

    RăspundețiȘtergere
  3. Crave mi se pare superba, la fel si Julliet Immortal. Destined pare frumoasa si ea, dar ar fi ultima daca as face unt top:D

    RăspundețiȘtergere
  4. cE tare !!!!! Primele 2 carti sunt superbe !!!
    Insa ultima ,Julliet Immortal , nu prea am inteles-o asa de bine ? Cum adica ? Julieta si Romeo au ajuns nemuritori ? Sau cum ? Ca nu inteleg !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ok deci, cartile mi se par superbe. Sper sa apara si in Romania cat mai curand:D Iar copertile sunt WOW. Vrem si noi, in Romania asa ceva:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar as vrea sa citesc Juliet Immortal e o poveste diferita de ce obisnuiesc eu sa citesc..

    RăspundețiȘtergere
  7. Destined mi se pare superba :x .. pe toate le-as vrea [:))]

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!