vineri, noiembrie 04, 2011

From Abroad (1)

From Abroad este o rubrică nouă în care vă voi prezenta cărţi din străinătate ce nu au fost publicate încă la noi. Traducerile vor fi făcute de mine. Sper să vă placă rubrica, am emoţii! De data aceasta vă voi prezenta seria:
 "Mercy" de Rebecca Lim
"Mercy" (Mercy #1) 
Este ceva foarte în neregulă cu mine. Nu-mi pot aminti cine sunt sau câţi ani am, nici chiar cum am ajuns aici. Tot ce ştiu este că atunci când mă trezesc, pot să fiu oricine. Este întotdeauna în acest fel. Nu este nimic care pot păstra cu mine, şi care va rămâne. Am devenit adaptabilă. Trebuie întotdeauna să restabilesc legături. Trebuie să am grijă sau o să mă dau de gol. Trebuie să supravieţuiesc.
Mercy încă nu realizează, dar pe măsură ce călătoreşte în cele mai întunecate locuri ale sufletului uman, ea descoperă că este una din gazdele cereşti exilate împreună cu îngerul căzut, Lucifer. Acum ea trebuie să-şi ispăşească greşeala de a fi fost de partea lui. Pentru a-şi găsi drumul înapoi în Rai, Mercy trebuie să ajute o serie de oameni în situaţii de criză şi să aibă grijă ca cei neglijenţi să nu fie prinşi în jocurile îngerilor. În cele din urmă, ea trebuie să aleagă între însoţitorul ei imortal, Lucifer, şi un băiat uman care ar risca orice pentru dragostea ei. 
Puteţi citi primul capitol din "Mercy" AICI.

"Exile" (Mercy #2)
Căutarea lui Mercy continuă..
Mercy e un înger cu o memorie sfărâmată, exilată din Rai din cauza unei crime pe care nu-şi aminteşte că a comis-o. Aşa că atunci când se “trezeşte” în interiorul corpului şi sufletului de optsprezece ani al lui Lela Neill, Mercy are doar limitată rechemare din viaţa ei trecută. Cele mai puternice amintiri sunt despre Ryan, băiatul muritor care a început să se îndrăgostească de ea - şi ea de el.
Mercy în curând descoperă că circumstanţele au forţat-o pe Lela să fie chelneriţă la „Lanterna Verde”, o cafenea aglomerată din oraş, frecventată de oameni în costume, şoferi de taxi, stripperi, excursionişti şi de cei fără locuinţă, în timp ce mama ei e bolnavă într-o fază terminală.
Exact când Mercy se acomodează cu viaţa lui Lela, iubitul ei, Luc, reapare în visele ei, şi începe să aibă frânturi despre adevărata ei natură, dar şi sentimente adevărate pentru Ryan. Ceea ce nu ştie e că încercările ei de a-l contacta pe Ryan pot avea consecinţe explozive pentru toţi cei din jur.
Între timp, „Cei Opt” - existenţele angelice responsabile pentru exilul ei - rămân determinaţi să-i despartă pe Mercy şi pe Luc..pentru totdeauna.
Puteţi citi primul capitol din "Exile" AICI.

"Muse" (Mercy #3)
Un înger căutând răspunsurile şi destinul..
În a treia carte paranormal romance din seria Mercy, Mercy se trezeşte într-o nouă gazdă necunoscută, cu dragostea ei pentru Ryan şi Luc arzând mai puternică ca niciodată. Dar pentru care va face ea sacrificiul final?
Este ceva foarte în neregulă cu mine. Când mă trezesc, pot să fiu oricine..
Mercy este băgată în lumea excesivă a modei când se trezeşte în corpul unei rusoaice fotomodel, plină de probleme.. Irina: bitchy, cu un temperament arzător şi cunoscută ca abuzând de lucruri de care nu ar trebui, Irina este în pragul unei căderi publice.
În contrast cu backgroundul glamuros al opulentului Milano, Mercy continuă căutările disperate şi sporite pentru Ryan, care o duc la iubitul ei imortal, Luc. Dar de data aceasta Mercy este conştientă că amintirile ei şi puterile cresc şi mai puternice - şi începe să se îndoiască de Luc pe măsură ce “Cei Opt” îi dezvăluie şi mai multe din trecutul ei misterios. Sunt dorinţele lui Luc aşa de artruiste ca ale ei sau el o doreşte pentru un scop mai terifiant?
Lupta Marii Dimensiuni Cereşti pentru sufletul lui Mercy dă naştere unui  crescendo incredibil şi furtunos pentru că arhangheli şi demoni se ciocnesc într-o confruntare cataclismică din care nu toţi vor supravieţui..
Puteţi citi primul capitol din "Muse" AICI. 

Alte variante de coperte:



Trailerul :

Cum vi se pare seria? Aşteptăm păreri!

8 comentarii:

  1. Seria pare superba, la fel si noua voastra rubrica :X <33 mult spor la traduceri!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Par foarte interesante cartile !
    Mi-au amintit de romanul Gazda de Stephenie Meyer :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place rubrica foarte mult, iar cartile sunt foarte interesante, desi nu as vrea sa fiu in pielea lui Mercy.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur mult ca va place rubrica fetelor, si seria mi se pare frumoasa! Faptul ca personajul principal traieste mai multe vieti e interesant, asa avem parte de mai multe personalitati, si situatii de viata. Pe mine recunosc ca m-a cucerit coperta volumului 3, e incredibil de frumoasa si finuţa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesanta seria, multumim pentru capitole si trailer.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai dreptate Krisz ! Copertile sunt foarte dragute . Pe mine fie si numai o coperta frumoasa ma face sa stiu mai multe despre acea carte !

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place mult rubrica, abia astept sa vad ce ne prezentati next! Doamne, copertile sunt geniale, de descriere ce sa mai zic?

    RăspundețiȘtergere
  8. ' Absolutely gorgeus! ' :x toate copertile <3 <3

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!