miercuri, noiembrie 09, 2011

Creații noi!

Era timpul să postez creații noi și mă bucur extrem de mult să observ unii care doresc să înceapă niște povești originale, chiar dacă timpul e puțin scurt din cauza școlii sau a facultății.

Ioana Maria a scris "She has sparks in her hands... but tears filled her eyes..."
Rezumat: "Cum poti rani pe cineva atat de iubitor cand viata iti arata ca ei sunt cei pe care ar trebui sa ii iubesti?
Noua zi intr-un infern al vietii.. O lupta continua pentru a supravietui si acestui nou val.. Dar oare mai merita sa te opui, cand tot ce iubesti dispare intr-o secunda dupa ce te-a facut sa simti? Zambesc si totusi nu pot simti nimic.. Sunt rece ca o floare de gheata.. Inima-mi sangereaza, dar deja ingheata in timp ce focul se lupta sa supravietuiasca... De ce eu? Mereu eu ce-a lovita de soarta pentru dorinta unei clipe de zambet, pentru dorinta unei vieti eterne intr-o zi a lumii efemere? Traiesc fara motiv si ma pierd in zorii apusului.. Sunt multe nopti in care natura imi alina durerea cu cantecele frunzelor ce mor incet, cazand pline de dorinta sa fi trait mai mult.. "Copil al lumii, spune-mi pentru ce ne luptam? Fata a ghetii si a focului lupta pentru tine, caci tu mai poti trai.." Multe pier inainte de a atinge covorul aramiu al celor ce-au murit inaintea lor..
Lacrimile mi se scurg pe obrazul mort si palid, iar visele se sparg odata cu inima mea... Mici licurici in palma mi s-aseaza usor si lin, zambind, miscandu-si micutele aripi incercand sa-mi smulga durerea de pe fata mea de marmura, incercand sa-mi redea iubirea pentru zambet..."
AICI puteți citi povestea.

BibbyEllen scrie "Flacăra de porţelan"
Rezumat: "Liv Turner este o femeie deosebită – asta în opinia tuturor celor care au ocazia s-o cunoască. Prezentând în continuare, ea este femeia deosebită care locuieşte într-o barcă, la malul oceanului dinspre New Jersey, femeia deosebită care alege să renunţe la averea lăsată de tatăl ei, trăind de una singură. Personalitatea ei nu poate fi redată printr-o linie dreaptă, ci din contră. Plină de surprize, amuzantă şi temperamentală, Liv suferă serios după despărţirea de Anthony Amsden, „un bărbat a cărui fiinţă a fost creată să distrugă”.
Ce se întâmplă, însă, când aceasta devine ţinta celei mai mari puteri intelectuale a lumii? Simţindu-se supusă unor întâmplări foarte neobişnuite, Liv cercetează cu de-amănuntul, până ce află că este considerată şi nu numai, un Experiment. Are neobişnuitul bărbat vreo legătură? Şi, cel mai important, poate scăpa?"
AICI puteti citi prefața și primul capitol.

Andu a început să scrie o carte a cărei nume nu vrea să îl dezvăluie încă.
Rezumat: "El este doar un băiat de 16 ani, iar viața lui părea normală. Dar într-o zi, a venit Întunericul. I-a apărut fata-blondă în vis, iar puterile i s-au dezlănțuit…
El își va regăsii familia. Se va muta în librăria acestora și se va îndrăgostii de fata cu părul negru. Își va întâlnii inamicii și va juca jocul periculos al supraviețuirii.
El trebuie să lupte pentru Piatră.
El trebui să asigure liniștea celor treisprezece.
El trebuie să moștenească puterile unei generații.
Dar oare va reușii? Sau magia își va pierde suflul, iar forțele răului ne vor omorî pe toți?"
AICI puteți citi începutul.

7 comentarii:

  1. WAW !
    Ma bucur ca mai sunt persoane care au curajul sa inceapa sa scrie .
    Eu una as vrea sa incep si eu un fic , dar inca nu mi-a venit inspiratia :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări autoarelor, cel mai interesant mi se pare cartea lui Andu. ^.^

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit deja inceputul povestii lui Bibby (sunt maaaaare fana MVNC si orice mai vine de la ea).
    Interesante sunt toate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci mult Nya. Sper că va fii pe gustul tuturor! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh, abia astept sa posteze primele capitole, o sa ma delectez cu talentul lor de a scrie:X

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate sunt minunatele le voi urmari cu drag. Am si eu de asemenea un blog unde voi posta o povestioare scrisa de mine.As fi recunoscatoare daca ati urmari-o. http://evelyn-evee.blogspot.com/ acesta este blogul meu. O zi buna tuturor.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!