sâmbătă, noiembrie 12, 2011

Creații noi (2)

Bibi scrie "Love in carousel"
Rezumat: "Odata cu evadarea ei din casa si asa zisa "plimbare" printr-un carusel in ziua de Halloween,Dania,o fata de numai saptesprezece ani,descopera ca familia cu care a trait atatia ani i-a ascuns cel mai mare secret pe care ea il afla cand se trezeste aruncata in lumea de dincolo si hartuita.Dragostea nu lipseste nici ea.Va reusi oare Kemp,actualul ei iubit,asa o ierte pentru ca l-a inselat cu un angajat al raului?Traiti impreuna cu Dania adevaratul sens al zilei de Hallowen si nu va duceti niciodata intr-o cursa a mortii dintr-un carnaval."
AICI puteți citi prologul și primul capitol.

Ramona a început din nou să scrie. Povestea se numește "Demonul de rubin"
Descriere: "Viaţa seamãnã cu o cãlãtorie pe o corabie: suntem purtaţi printre valuri, aruncaţi dintr-o parte în alta de cãtre destin, ca o pãpuşã de cârpe în mâinile unui priceput, divin, pãpuşar ce dicteazã, aşezat în tronul sãu magic, sã fie soare sau furtunã. Neîmpãcatã cu destinul sãu trist, Ana luptã cu talazurile vieţii, încasând lovituri din plin, fãra sã realizeze cã de fapt aleargã direct în braţele destinului ce o aşteaptã rãbdãtor şi neclintit.Şi atunci când crede cã a reuşit sã triumfe, descoperã un adevãr ascuns de secole sub ochii tuturor. Ceea ce nu ştie este cã existã în inima de onix incandescent al oricãrui demon lugubru, o picãturã de rubin."
AICI puteți citi prologul, plus primul capitol.

Stephany ne-a trimis două one-shot-uri.
1. "Invazia zombilor"
Scurta descriere: "Povestea are loc in America , care este invadata de... zombi! Povestea este scrisa din perspectiva Andreei, una dintre ultimii oameni, spunandu-ne povestea ei."
AICI puteti citi povestea."
2. "Maniacul de Halloween" - AICI

LATER EDIT :
Maddie scrie "Perfect Story"
Rezumat: "Personajul principal este o fata de 18 ani,care se muta in oras,si este foarte tocilara.Iar Damon pune pariu cu cel mai bun prieten al lui,ca pana la balul bobocilor Alison va ajunge in patul lui.Dar ce se intampla cand Alison afla de pariu?Iar Damon ce va face cand isi da seama ca s-a indragostit de Alison?"
AICI puteti citi primele 3 capitole scrise.

5 comentarii:

  1. Hei ! Insfarsit one-shot-urile mele !!!
    Stiu ca cel de Halloween ....ei bine , l-am scris cam tarziu , dar sper din suflet ca va vor placea .Mai ales ca m-am chinuit mult sa le scriu !
    Pwpici , si va astept , sa-mi spuneti parerea ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. stephany, pentru u, halloweenul se lungeste :)) nu-i problema :*

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar nu mai aveam ce sa citesc...ma atrag foarte mult titlurile..;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Demonul de rubin, suna foarte bine. O sa ma apuc cat mai curand de toate creatiile noi- sa imi fac timp mai intai:D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!