sâmbătă, noiembrie 12, 2011

În curând, “Dansul Dragonilor”!

Da, ați citit bine! Sărbătorile de iarnă din acest an vor fi tare palpitante pentru noi toți, și asta pentru că “Dansul Dragonilor” de George R.R. Martin, cea de-a 5-a carte a seriei fantasy bestseller “Cântec de Gheață și Foc”, se află în curs de apariție pe Nemira.ro!
Și pentru a nu vă ține și mai mult în suspans, gândindu-mă la nerăbdarea și entuziasmul cu care ați așteptat acest moment încă din vară, vă spun că data fixată pentru apariția acesteia pe site-ul nostru și în librării, este 12 Decembrie 2011! În plus, începând de astăzi este disponibilă și opțiunea de precomandă pentru “Dansul Dragonilor”, oferindu-vă astfel o reducere de 35%!
Prima parte a romanului continuă evenimentele despre care ați citit sau urmează să le aflați din “Iureșul săbiilor”, în paralel cu acțiunea din “Festinul Ciorilor” iar cea de-a doua secțiune a cărții va duce povestea și mai departe, depășind orice așteptări pentru scenariile imaginate de noi.
“Festinul Ciorilor”, cel de-al 4-lea volum al seriei, se află de asemenea în curs de apariție pentru această lună. Ambele romane vor completa seria hardcover începută cu “Urzeala Tronurilor”, “Încleștarea Regilor” și “Iureșul Săbiilor”, având cover art-urile britanice originale, semnate de Jim Burns.

   
Spuneam că vor fi niște sărbători de iarnă palpitante. Ei bine, dacă veți deschide “Dansul Dragonilor” în perioada următoare zilei de 12 Decembrie, fiți siguri că nu veți mai ieși din casă până nu veți ajunge la ultima pagină a romanului! Lucru care nu e atât de rău, gândindu-ne că ne așteaptă o iarnă tare aprigă, parcă venită din ținutul de Nord al Westeros-ului…

3 comentarii:

  1. am citit din pacate doar primul volum..:(...dar mi-as sa le citesc si pe urmatoarele..

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am citit seria, dar presupun ca este buna:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am mai auzit de aceasta serie si pe la voi si pe la alte curti;) poate le si achizitionez:)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!