sâmbătă, octombrie 22, 2011

Loverboy...

BannerFans.com
Joi, 6 octombrie, a avut loc premiera filmului Loverboy. Pentru cei care nu aţi auzit incă de acest film-fenomen, trebuie neapărat să ştiţi că Loverboy este o poveste creată din frânturi de poveşti care au ca şi element comun un sentiment. Este vorba de dragoste!

“O dragoste atât de intensă încât simţi nevoia să o distrugi. Şi cu cât simţi mai mult nevoia să o distrugi, cu atât devine mai puternică.”
 Trailerul filmului  "Loverboy":
Povestea s-a născut din toate drumurile mele, din poveştile pe care le-am auzit. Mi-am dorit un film care să te cucerească prin simplitatea şi adevărul lui.” (Cătălin Mitulescu)

Loverboy are la baza un subiect delicat, dureros, o realitate şocantă. Ştim că aceste lucruri se întâmplă, însă de multe ori ele trec pe lângă noi ca umbrele. Se hrănesc cu indiferenţa şi nepăsarea noastră. Loverboy vine cu un mesaj puternic, un mesaj care trebuie să ajungă la fiecare dintre noi. Poate aşa vom deschide ochii şi vom vedea dramele din jurul nostru… poate aşa strigătele de ajutor îşi vor primi răspuns!

Editura Rao pregăteşte lansarea cărţii "De vânzare" scrisa de Iana Matei. Care este legătura acestei cărţi cu Loverboy? Veţi afla în curând!
SURSA



"Ţările din Europa de Est au devenit principalele exportatoare de fete în Uniunea Europeană. Conform puţinelor studii pe care le avem, în prezent 300 000 de femei se prostituează în Vest. Cât despre numărul celor care sunt vândute... Toate acestea se petrec sub ochii noştri, pe străzile noastre, în barurile noastre, în parcările oraşelor noastre. Oficial, autorităţile, reprezentanţii legii, politicienii se plâng. În realitate , procesele intentate traficanţilor de carne vie sunt rarisime. Îmi dedic viaţa tuturor acestor fete care au cunoscut infernul, pentru a le asigura un loc unde să se refugieze dacă reuşesc să fugă. Dacă nu le-aş ajuta eu cine să o facă?" Iana Matei
Şi pentru că tot am vorbit de "Loverboy", o să vă las mai jos şi o melodie foarte frumoasă care face parte din soundtrack-ul acestui film:
Şi da, ştiu că acum vă chinuiţi să vă amintiţi unde aţi mai auzit această piesă, şi vă spun eu: este vorba de o melodie mai veche, "Minţi murdare făcute praf", pe care eu o ador şi la care îi ştiu toate versurile:
Cum vi se par filmul, cartea..soundtrack-ul? Care variantă a melodiei vă place mai mult?

6 comentarii:

  1. E bine, foarte bine, atrag atentia la un fenomen foarte periculos. POate numarul fetelor inselate va scadea.

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant
    as vrea sa vad filmul intr-o zi

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu as vrea sa-l vad:) E deja pe lista, mi se pare un film interesant de vazut...

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu stiu mel de mai de mult . Aproape ca i-am invatat si versurile .
    Despre film , am auzit ca a fost nominalizat la nush ce premiu . Dar povestea mi se pare trista . De fapt , cam toate filmele romanesti ,cuprind realitatile ce se intampla in Romania , dar carora noi , nu le dam atentie fie din ignoranta , fie din simplul fapt ca avem mentalitatea asta ca daca nu stim , nu ne afecteaza . Ceea ce e trist .

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, am auzit de el si mi se pare un subiect foarte interesant si trist, in acelasi timp.
    Mi-ar palcea enorm sa-l vad in cinema dar din pacate la mine in oras nu ruleaza:(
    Asta e. Astept sa apara pe internet.
    :*:*:*

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!