sâmbătă, octombrie 22, 2011

Creaţii noi, pentru voi :)

Pentru că Alexya e plecată pentru o săptămână, voi posta eu creaţiile noi de data aceasta, şi sper să mă descurc bine :).

Ficul "Is it love Edward ?" scris de Luisa (mihaluisa98) îl puteţi citi AICI.
Rezumat: "Dupa doi ani de la plecarea lui Edward, Bella inca ii simte lipsa. Dorind sa puna capat durerii, se decide sa mearga in micuta poiana. Dar din pacate, a ajuns in locul nepotrivit la momentul nepotrivit: e aproape prinsa de niste vampilri cand El afla si o salveaza, dar apoi pleaca din nou. Oare se va mai intoarce vreodata? Oare se va opri suferinta Bellei? Oare va mai iubi? Ce simte Edward pentru ea? Veti afla totul citind ficul ”IS THIS LOVE?”."

Ficul "Supernatural story of my life" scris de Marah poate fi citit AICI.
Rezumatul: "Sentimentele se schimba usor in viata oamenilor. Cand crezi ca esti singura ciudata, descoperi ca cei cu care iti petreci timpul sunt si ei supranaturali. Iubitul iti este varcolac, prietenii fantome, oamenii noi, vrajitori ce-ti vor raul din motive familiare. Acum trebui neaparat sa ies din clinica asta si sa imi scot cipul asta din mine. Spiritele ma vor ajuta oare? Prietenii imi mai vor fi loiali? Trebui sa ies de aici, din clinica asta si sa imi recapat viata, dar oare cate aventuri ma asteapta? Trebui sa le distrug viitoarele experimente pentru "ciudatii" ca noi."

Ficul "Bloody Game" scris de Onixx Xdd îl puteţi citit AICI.
Rezumat: " Elena este urmărită de un blestem care se manifestă astfel: În fiecare an, de ziua ei, o persoană dragă îi moare - moarte suspectă, negăsindu-se suspecţi. Fiecare moare înjunghiat în inimă. Se împlinesc 2 ani de când bunica Elenei (Clara) a murit, şi un an de când bunicul Elenei şi-a luat ADIO de la viaţă. Ce poate face Elena pentru a-i ţine pe toţi în viaţă, acum când soseşte clipa când cineva trebuie să moară?"

Ficul "Don`t let me fall" scris de Chocolate Coco îl puteţi citi AICI.
Rezumat: ,Poţi să trăieşti o sută de ani, dacă renunţi la toate acele lucruri care te fac să-ţi doreşti să trăieşti atât. Viaţa…un cuvânt atât de complicat dar tot odată atât de simplu începe cu o naştere şi se încheie cu o moarte. Nu tu o alegi. Dumnezeu ţi-o dă…şi el ţi-o ia. Unii o au perfectă, alţii încearcă să o construiască la nesfârşit. Viaţa mea a fost perfectă…acum nu mai este, durerea e o alinare pentru mine iar lacrimile un ocean."

One Shot-ul "Regretul" scris de Peach29 poate fi citit AICI.

Un One Shot scris de Twilight Purple numit "Last Breath" îl puteţi citi AICI
Rezumat: "Este vorba de o fata a carei viata nu mai are niciun rost. A fost inselata si parasita de iubit iar acum este in depresie. Aici sunt cateva randuri despre ceea ce simte ea si ceea ce traieste.

Una dintre puţinele poveşti gothice româneşti scrise în prezent, de Alexandru Dan o puteţi citi AICI.
Rezumat:Te afli într-o pădure din munţii Ardealului, împreună cu un mic grup de cunoscuţi şi de străini. Focul încă nu a izbutit să vă alunge frigul din oase. Moleşeala îţi îmbrăţişează membrele şi ochii te înţeapă. S-au spus multe. Şi, la hotarul dintre somn şi trezie…

 Un blog foarte frumos şi în care se doreşte transmiterea diverselor emoţii prin intermediul cuvintelor este cel al Mariei.Ioanei, şi se numeşte Divine Love
Dacă doriţi să vă sensibilizaţi, intraţi AICI, e foarte frumos şi reuşit.

2 comentarii:

  1. Waw ! creatii noi ! Nu credeam ca se va mai apuca cineva de scris acum . Spor la scris si multa imaginatie . Pwpici !

    RăspundețiȘtergere
  2. uau, foarte frumos!! astfel de creatii ma fac si pe mine sa pun mana pe pix.. :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!