duminică, septembrie 25, 2011

Precomandaţi cu 35% reducere "Iureşul săbiilor" şi "Festinul ciorilor" !

V-am prezentat noi mai demult primele două volume hardcover din seria "Cântec de Gheaţă şi Foc". Ei, acum au apărut şi următoarele două hardcover, şi le puteţi precomanda cu 35% reducere! Trebuie doar să daţi click pe titlurile cărţilor pentru a precomanda!

In Iuresul sabiilor unul dintre aspirantii la putere este mort, altul este cazut in dizgratie, in timp ce razboaiele continua sa se dezlantuie, iar aliantele se fac si se desfac. Joffrey ocupa Tronul de Fier, stapanitor nelinistit al Celor Sapte Regate, iar dusmanul sau cel mai inversunat, Lordul Stannis, e infrant. Tanarul Robb inca domneste peste Nord din fortareata Riverrun, in timp ce Daenerys, regina exilata si stapana ultimilor trei dragoni, strabate continentul scaldat in sange. In vreme ce fortele rivale pun la cale confruntarea finala, o armata de creaturi barbare soseste de la capatul lumii civilizate, insotita de oastea mortilor-vii, ale caror starvuri insufletite sunt de nestavilit. Nimeni nu-si va gasi odihna pana cand Cele Sapte Regate nu vor izbucni intr-un iures al sabiilor.

Festinul ciorilor este cel de-al patrulea volum din saga A Song of Ice and Fire de George R.R. Martin. Numai destinul unora dintre personaje se implineste, in timp ce actiunea se dsfasoara spre un final obsolut spectaculos si neasteptat.
„George R.R. Martin se distinge si se impune ca principala forta care va modela evolutia genului fantasy prin refuzul sau de a adopta o viziune maniheista asupra lumii ca lupta intre cele doua principii eterne, Binele şi Raul. Opera lui Tolkien are o forta imaginativa extraordinara, dar fara nicio urma de complexitate morala. Razboaiele lui Martin sunt multifatetate si ambigue, asemenea protagonistilor sau chiar zeilor care ii privesc si rad pe infundate.

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!