sâmbătă, septembrie 24, 2011

Love & Life la Ed. Leda (2)

Am revenit cu o nouă parte de prezentări de cărţi foarte drăguţe ale Editurii Leda, fără fantasy în ele:


"Greselile Mirandei" de Jill Mansell



Miranda este încântată când îl cunoaşte pe Greg. Atrăgător, inteligent şi amuzant, pare perfecţiunea întruchipată! Greg e înnebunit după Miranda. Dar bineînţeles că nu i-a marturisit chiar totul despre el – până şi cea mai dulce fată s-ar putea purta ciudat cu un barbat care tocmai şi-a părăsit soţia însărcinată. Dar ea nu are cum să descopere asta – sau are? Din fericire pentru Miranda, bărbaţii sunt precum autobuzele – nu apar mult timp, iar apoi se ivesc trei deodată. Ea trebuie doar să facă alegerea potrivită...







Când Nancy vede ce cadou de Crăciun i-a pregătit soţul ei: o maşină roşie de tuns iarba!, realizează că bijuteria pe care o aştepta era destinată altcuiva. Cui oare? Carmen, prietena cea mai bună a lui Nancy, a renunţat la iubire când şi-a pierdut soţul adorat. Acum are nevoie de un bărbat care să-i redea încrederea în viaţă. Dar unde să-l găsească? Din clipa în care o cunoaşte pe scorpia ce ar putea să-i devină mamă vitregă, Mia se hotărăşte să joace rolul lui Cupidon – săgeţile ei vor crea confuzie, deschizând însă şi drumul adevăratei iubiri...



Spirituală şi absolut fermecătoare, această comedie spumoasă va descreţi frunţile celor pentru care viaţa e o neobosită cursa cu obstacole, iar jumătatea plină a paharului e întotdeauna la mare preţ. Sarah Stagg credea că avea totul pe lume: un soţ minunat, doi băieţi adolescenţi, o casă la ţară. Dar, într-o buna zi, soţul ei, actor amator, o părăseşte pentru o colegă din trupa de teatru, copiii pleacă în India, şi, pentru prima dată în douazeci de ani, Sarah se simte foarte singură. Drumul unei soţii părăsite e presarat cu obstacole şi umilinţe, iar Sarah trebuie să înveţe cum să supravieţuiască... şi asta cât mai repede! Să se alăture oare actorilor amatori şi să accepte rolul unei mirese mult mai tinere decât ea? Să primească în casă un câine imposibil de stăpânit? Să fugă în Mallorca pentru prima ei aventură de-o noapte? Sarah trebuie să găseasca soluţia cea mai bună!

O poveste emoţionantă, dar şi amuzantă, despre familie, dragoste, loialitate şi speranţă, despre minunile şi absurdităţile vieţii umane, percepută prin ochii – şi nasul – unui caine.
Enzo este diferit de alţi câini: un filosof cu un suflet aproape uman, a învăţat o mulţime de lucruri stând toată ziua în faţa televizorului sau ascultând cu atenţie cuvintele stăpânului său, Denny Swift, pilot de curse în devenire. A înţeles că viaţa, la fel ca şi cursele de masini, nu înseamnă numai viteză. Folosind tehnicile necesare pe pista de curse, poţi pilota cu succes printre toate problemele existenţei. Şi, pentru că a învăţat cum poţi să devii o persoană plină de compasiune şi de succes, Enzo asteaptă cu nerăbdare următoarea viaţă, când este convins că se va întoarce pe pământ ca om.

3 comentarii:

  1. Imi plac foarte mult acest gen de carti. Cind o sa am ocazia sigur mi le cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt superbe cartile ! ( sau cel putin asa par , fiindca nu am citit-o pe niciuna ) Acum citesc cartea Nici moarta , nici maritata si e superba !( stiu ca e cu fantasy , dar trebuia sa spun cuiva , mai ales ca am cumparat-o la recomandarea voastra . Iar pt asta vreau sa va multumesc , fiinca e superba ! :D )

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!