joi, septembrie 22, 2011

La Mulţi Ani!

Săptămâna aceasta sărbătorim doi dintre scriitorii cei mai cunoscuţi publicaţi la Editura Nemira! Aceştia sunt: George R.R. Martin şi Stephen King!

La mulți ani faimosului autor fantasy, George R.R. Martin! Pe 20 septembrie a împlinit 63 de ani iar noi îi dorim multă sănătate și inspirație deopotrivă, pentru a duce la bun sfârșit excepționala serie “Cântec de gheață și foc”!
De ziua sa, GRR Martin a primit un cadou numai bun pentru mândria unui scriitor de talia sa. După succesul din weekend de la Gala Premiilor Emmy 2011, aflăm că tocmai a intrat în “clubul select” al Amazonului, fiind cel de-al 10-lea autor care reușește să vândă un milion de exemplare de e-books Kindle, cu seria “Cântec de Gheață și Foc”.



Luna Septembrie este una dintre cele mai semnificative ale anului, din punct de vedere scriitoricesc. Asta pentru că la doar o zi distanță de sărbătoritul nostru de ieri, GRR Martin, ilustrul scriitor horror Stephen King împlinește 64 de ani!

De asemenea, weekend-ul acesta este dedicat în totalitate autorului, urmând să fie valabilă promoția de 50% reducere pentru toate titlurile Stephen King!
Vă las cu trailerul pentru viitoarea sa carte, “11/22/63″, care va apărea în State la începutul lunii Noiembrie. SURSA

Un comentariu:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!