joi, septembrie 22, 2011

Eveniment cultural


“Strada de C’arte” este un eveniment cultural ce se va desfășura între 17 și 24 septembrie pe străzile C.A. Rosetti, Boteanu şi Golescu din București și le va transforma într-o zonă pietonală animată de literatură, de teatru, muzică, pictură, film şi internet gratuit!
Acest festival cultural organizat de Biblioteca Centrală Universitară “Carol I” va începe sâmbăta aceasta la ora 17:00, urmând ca timp de o săptămână să participe şi 14 edituri,printre care și Editura Nemira.Câțiva kilometri de stradă vor fi populați cu standuri de carte cu un design aparte, create special pentru acest eveniment, cu expoziții de arhitectură, lounge-uri de exterior, ateliere de creație pentru copii, iluminări stradale, mobilier urban de excepție și hot spots pe toate străzile festivalului.
Pentru toţi cei care îşi doresc să experimenteze un eveniment cultural “altfel”, Biblioteca Centrală Universitară propune o abordare proaspătă a ideii de târg de carte, sub titulatura “legalizăm traficul de cultură”. Vizitatorii vor regăsi titluri de carte românească şi străină şi vor afla care sunt cele mai semnificative lansări de carte ale sezonului. De asemenea, vor putea participa la seminarii de arhitectură, unde vor cunoaşte unele dintre cele mai tinere şi mai apreciate birouri de arhitectură din România. SURSA

Un comentariu:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!