joi, august 04, 2011

Târgul de Ficuri aniversar

Am revenit cu o postare despre "Târgul de Ficuri". În caz că nu vă mai aminţi ce am spus despre el , repetăm:
"Care va fi scopul lui? Să ne reamintim care au fost ficurile voastre preferate şi pe care le-aţi citit cu drag, şi să aveţi ocazia de a le avea în formatul unei cărţi electronice (pdf). Le "ştergem" de praf şi le aducem în prim plan din nou, chiar şi pentru o scurtă perioadă. Vă vom prezenta în fiecare zi a târgului un număr de ficuri,  ne vom aduce aminte ce conţineau poveştile, vom vorbi cu scriitorii, le vom lua mini interviuri.
Ce ficuri se pot înscrie pentru târg? Orice fic terminat, scris, nu tradus, care a fost publicat pe un blog care încă există (sau pe Scribd) . Puteţi participa cu mai multe ficuri. Noi vom ajuta scriitorii cu orice au nevoie (de la copierea capitolelor într-un document, convertirea în pdf, realizarea unei coperte etc.), şi garantăm o colaborare intensă din clipa în care v-aţi exprimat dorinţa de a vă implica în acest proiect măreţ, spunem noi, dar care poate fi realizat doar împreună cu voi. 
Aşadar, aşteptăm să vă înscrieţi cât mai mulţi, şi să ne spuneţi asta trimiţând un mail la una din adresele noastre. Dacă aveţi prieteni, scriitori preferaţi, care nu ştiu de iniţiativa noastră, anunţaţi-i pentru a face posibilă înscrierea câtor mai mulţi. 
Înscrierea în târg se poate face până în 15 august, inclusiv. În 19 august, în cinstea celor doi anişori, va lua fiinţă prima ediţie de târg de ficuri şi sperăm că nu va fi şi ultima. Totul depinde de voi."
Aşa..acum noutăţile/schimbările. Premiile oferite vor fi :
Premiul I - "Oracolul" de Catherine Fisher 
Cartea este oferită de Corint Junior.


PRIMA CARTE DIN TRILOGIA PROFETIILE ORACOLULUI
  "Iar Oracolul vorbi. Harsai prelung si fremata, iar pietricele mici se scursera inauntrul lui. Un murmur ciudat, legand trei silabe: Mi-ra-ny!"
 DAR DACA ZEUL DIN ORACOL E DEJA MORT?
 Intr-un tinut ce se stinge de seceta, cu totii cred ca Arhonul, Zeul-pe-Pamant, trebuie sa moara pentru a aduce ploaia. O moarte care o impinge pe Mirany intr-o aventura palpitanta - alaturi doar de un muzicant nebun si de un scrib, drept aliati...
Urmariti continuarea!


Premiul II - "Sacrificiu final" de Richelle Mead
Cartea este oferită de Dor de Carte.

ULTIMUL VOLUM DIN "ACADEMIA VAMPIRILOR"
Ultimul episod cutremurator de la Academia Sf. Vladimir. Zarurile au fost aruncate.
Crima. Dragoste. Gelozie. Si sacrificiu final.
Regina a murit si lumea Moroilor nu va mai fi niciodata la fel. Pe Rose, victima unei inscenari, o asteapta o executie nedreapta - se pare ca nici chiar Dimitri nu o va mai putea salva acum... Iar Lissa este implicata intr-o lupta pe viata si pe moarte pentru tronul regal. Fetele se vad nevoite sa se bazeze pe dusmani si sa-i puna sub semnul intrebarii pe cei in care aveau incredere...
Dar daca singura solutie ar fi de fapt sa jertfeasca ceea ce este mai important pentru ele? Sa se sacrifice una pe alta.

Premiul III- "Ritualul" de J.L.Smith
Cartea este oferită de Corint Junior.
PUTEREA CERCULUI A ADEMENIT-O ACASA...
Fortata sa se mute din insorita Californie in mohoratul orasel New Salem, Cassie tanjeste la inceput dupa vechea ei viata. Cu timpul, se simte ciudat de legata de un grup de adolescenti care face legea in scoala ei. Initiata in sabatul vrajitoarelor, care stapaneste acolo de secole, este atrasa in Cercul secret si are parte de o aventura naucitoare si terifianta.
Dar atunci cand se indragosteste de misteriosul Adam, Cassie are de facut o alegere dificila: sa foloseasca sau nu fortele intunecate pentru a-si atinge scopul? O singura miscare gresita ar putea insemna sfarsitul! O fascinanta poveste despre iubire, mistere intunecate si puteri supranaturale de la autoarea seriei de bestselleruri Jurnalele Vampirilor L.J. SMITH.
Parcă v-a mai revenit cheful de a participa, nu?  :))
 AICI găsiţi informaţiile tehnice despre cum trebuie să arate ficul vostru (ce trebuie să faceţi).  
Înscrierea, cum am mai spus, până în data de 18 august. Târgul va dura 3-4 zile, în funcţie de numărul de ficuri primite. După ce vor fi prezentate toate, vom pune un sondaj în care vor fi trecuţi scriitorii participanţi şi în care veţi putea vota pentru a alege câştigătorii. Vom specifica atunci cât timp se va putea vota. 
Acestea fiind zise, vă invităm cu drag pe cât mai mulţi să luaţi parte la acest proiect frumos, iar cu ajutorul vostru să ia fiinţă prima ediţie de târg de ficuri ..şi sperăm că nu va fi şi ultima. 
Vă stăm la dispoziţie pentru nelămuriri şi detalii. 

Mulţumim frumos sponsorilor care ne ajută în demersul nostru, Editura Corint Junior şi Dor de Carte !


BannerFans.com                BannerFans.com

32 de comentarii:

  1. OMG, fetelor, serios, sunteti fe-no-me-na-le!! Sincer, din punctul meu de vedere, acesta este cel mai complet si mai bun site pe care l-am intalnit in domeniul "Twilight", iar pentru asta, un simplu "Felicitari", chiar pare banal...dar e spus din toata inima :X
    Revenind la acest targ, ideea e fenomenala si e chiar motivanta pentru noi, scriitorii :) nu mai spun de premii...perfecte:X
    Si, ca sa fiu modesta si sincera in acelasi timp, eu nu vreau premiul intai, eu vreau premiul doi :)) Imi doresc la nebunie ultimul vol din Academia vampirilor...le-am citit pe primele cinci, asa ca ultimul e cireasa de pe tort pentru mine :X
    Asa, ca sa nu ma intind prea mult, inca o data felicitari si abia astept colaborarea cu voi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim frumos Antonia pentru incurajari ! Chiar ne bucuram ca itit place, si ti se pare interesanta initiativa noastra. Speram sa gandeasca cat mai multi ca tine, si pe 19 sa ne reamintim de cat mai multe povesti frumoase.
    Ce pot sa iti spun? Sper sa castigi cartea dorita, Academia Vampirilor e seria mea favorita, asa ca te inteleg foarte bine :)) Te pup dulce!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare o idee interesanta!:) Ce pot spune? Succes tuturor si "La multi participanti!":))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi se pare super ideea . De abia astept sa imi reamintesc cele mai bune ficuri , si sunt convinsa ca mai am multe de citit !

    RăspundețiȘtergere
  5. Da ideea este superba.Au fost atat de multe fic-uri pe care le-am citit si le citesc.unele au fost terminate si uitate unele inca sunt tinute minte,unele au fost lasate balta unele sunt pe muchie de cutit la alegere.Nici nu mai sti.Da debea astept sa aud cine este asa zisul castigator.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper ca veti mai face concursuri de acest gen . Dupa ce-mi voi termina si eu macar un fic din cele la care lucrez . E destul de obositor , si cateodata ramai fara inspiratie , ca sa nu mai zic , ca iti ia si o multime de timp . Va spun din proprie experienta .

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi se pare foarte interesant! Succes tuturor! O idee bestiala!:x

    RăspundețiȘtergere
  8. Sper sa mai faceti astfel de concursuri!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cata dreptate ai Stephany.Si ce este mai rau ca atata timp cat scrii la un fic iti vin alte idei de fic care pur si simplu nu merg la cel respectiv si ai niste batai de cap ametitoare nici eu nu am terminat unul din pacate :(

    RăspundețiȘtergere
  10. De acord cu voi [Stephany si The Poor Gardener]..Cate idei nu am avut..dar au fost idei pe care nu le-am putut integra intr`un singur fic..:)

    RăspundețiȘtergere
  11. da aveti dreptate.iti trebuie multa inspiratie ca sa termini un fic.
    si in cele mai rele cazuri inspiratia te loveste in cele mai nepotrivite locuri.de exemplu cand esti la scoala in timpul orei,sau cand esti cu prietenii intr-un parc,sau mai stiu eu unde.
    dar si satisfactia e mare atunci cand termini un fic,si lumea te lauda.

    RăspundețiȘtergere
  12. Off de ce nu-mi spune nimeni Diana .Arat eu ca un gradinar sarac :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Off, draga Diana, acum iti zic=))Atunci nu vazusem inca comentariul tau:))

    RăspundețiȘtergere
  14. :)) mi-am dat seama .Acum sunt Happy.:))

    RăspundețiȘtergere
  15. Ma cam zgarie la ureche Thepoorgardener :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Oricum iti multumesc draga irina ca imi zici in sfarsit Diana

    RăspundețiȘtergere
  17. acum trebuie s-o fac si pe Stephany sa-mi zica asa. :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Scuze , Diana . Abia acum am vazut comentariul .De acum asa am sa-ti spun :))

    RăspundețiȘtergere
  19. Stiti ceva ? Aveau dreptate Krisz si Alexya . Prin acest concurs de fidelitate , chiar am inceput sa ne cunoastem mai bine . De exemplu , ca lui Thepoorgardener nu ii place sa i se spuna asa . Ci Diana . Deci sa nu mai indrazniti sa o numiti pe Diana Thepoorgardner , ca va ... va bat !

    RăspundețiȘtergere
  20. Deabia astept !!!! Maine e ultima zi , si va incepe targul de ficuri ! Deabia astept sa ma pun pe citit ! :)

    RăspundețiȘtergere
  21. dar totusi..cum se va alega castigatorul?

    RăspundețiȘtergere
  22. Scrie in regulament:
    "După ce vor fi prezentate toate ficurile, vom pune un sondaj în care vor fi trecuţi scriitorii participanţi şi în care veţi putea vota pentru a alege câştigătorii. Vom specifica atunci cât timp se va putea vota. "

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu una deabia astept sa vad ceva ficuri noi . Imi plac mai mult ficurile terminate , fiindca nu sunt lasata in suspans .

    RăspundețiȘtergere
  24. Da si mie dar pana la urma suspansul este sarea si piperul la ficurile neterminate :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Ma bucur ca lumea a inteles in sfarsit sa-mi zica Diana

    RăspundețiȘtergere
  26. Da steph ai dreptate ne cunoastem mai bine si ma bucura asta :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Totusi nu treb sa invinetesti oamenii dak imi zic thepoorgardener

    RăspundețiȘtergere
  28. le-as oferii eu personal un machiaj mov ca tot e la moda

    RăspundețiȘtergere
  29. cine prefera mai galben sa-mi zica sau albastru fiecare dupa preferinta nu-i asa .Gusturile nu se discuta HIHI :)

    RăspundețiȘtergere
  30. si eu debea astept sa vad fic-uri noi .Sa vedem castigatorul :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!