sâmbătă, august 20, 2011

Târgul de ficuri (5)

Cathy este o altă scriitoare cu care ne mândrim foarte mult, încântându-ne cu o creaţie foarte frumoasă.

1. Vorbeşte-ne despre tine. (date personale, educaţie, hobby-uri)
Ma numesc Cathy, am 19 ani, anul acesta am terminat liceul si urmeaza sa ajung pe malul marii, la facultate; sincer ma incanta ideea de a pleca departe de casa si de a experimenta viata de facultate. As mai putea adauga ca recent unul din hobby-urile mele ar fi lumea asiatica. M-am apucat sa invat coreana(recunosc nu sunt inca foarte buna la asta) si as vrea sa incerc si japoneaza. Traditiile lor mi se par fascinante. Mi-as dori sa fac o vizita pe acolo.
2. Care sunt ţelurile tale în viaţă?
Sa ajung un chirurg bun.
3. Cum consideri că te văd cei din jur?
Greu de spus... as vrea sa insir toate calitatile bune pe care le poate avea o persoana :)) dar nu se poate. Nu mi-a pasat niciodata de cum ma vad cei din jur, dar sunt o persoana prietenoasa si uneori dificila.
4. Povesteşte-ne un vis care te-a marcat.
Nu cred ca exista. De obicei uit ce visez imediat cum ma trezesc.

A venit momentul să vă dezvăluim şi creaţia ei. Pentru a salva, după ce îl deschideţi (apăsând pe "Găsiţi cartea AICI") daţi click dreapta şi apoi Save As... (Salvare ca... ).
Titlu: "Almost Lover"
Autor: Cathy
Descriere: "Emma este multumita cu viata simpla pe care o duce alaturi de persoanele importante din viata ei. Asta pana cand sa realizeze ca intr-o secunda lumea ei linistita sa poate prabusi si sa-si dea seama ca o singura persoana ii poate schimba viata si modul de a gandi sau actiona."
Adresa blog: AICI



BannerFans.com


5. Cine sau ce te-a influenţat prima dată să scrii?
Treceam printr-o pasa proasta si nu stiam cum sa ma descarc si decat sa ma apuc sa sparg sau sa rup totul in calea mea am decis sa-mi astern gandurile pe hartie. Asa am descoperit iubirea pentru scris.
6. Când şi unde ai început să scrii ?
Era o zi groanica. De abia ma trezisem de dimineata ca sa plec la scoala, aproape ca am intrat la prima oara dupa profesor, care s-a hotarat sa ne dea un test. Tin minte ca era o saptamana plina cu teze si lucrari numai de invatat la alte materii nu ne ardea noua. Ne-a dat subiectele, m-am holbat la ele 5 minute, am realizat ca nu stiu si ca posibilitatea mea de a copia era inexistenta asa ca m-am dus sa predau lucrarea. Pentru a-mi ocupa timpul liber am inceput sa scriu.
7. Ce te impulsionează să scrii ?
Probabil viata de zi cu zi.
8. Care ţi se pare cel mai greu lucru la a scrie?
Atunci cand inspiratia refuza sa apara.
9. Ai avut vreodată blocaje de inspiraţie? Dacă da, cum le-ai depăşit?
Da. Destule chiar. In cazul meu o cana de cafea sau un tort de inghetata (depinde de anotimp) plus un film bun intotdeauna ma ajuta sa trec cu bine peste astfel de blocaje.
10. Cum ai ales titlul creaţiei tale ?
Incepusem sa scriu la fic fara sa ma gandesc ca va ajunge un fic. Tin minte ca ideea mea se intindea pana la capitolul 7. In perioada acea ascultam Almost Love – A Fine Frnezy. Asa ca am decis sa pun titlul acesta si astfel mi s-a conturat ideea si pentru restul fic-ului.

Până la următoarea dezvăluire pe care o vom face despre Cathy, aveţi posibilitatea să puneţi alte întrebări la care cu siguranţă se vor afla răspunsurile.

9 comentarii:

  1. Nu stiu daca mai e ceva de intrebat.
    Ai spus ca vrei sa devii un chirurg bun. Deci, ai exclus sau nu faptul ca ai vrea sa devii o scriitoare, sa faci o cariera din asta?:)
    Si inca ceva daca se poate, unde anume mergi la facultate?:D Din curiozitate..:)) Ce rima mi`a iesit:))

    RăspundețiȘtergere
  2. crezi ca daca intri la medicina vei mai avea timp pt scris sau o vei lasa balta?ai renuntat la scris sau mereu a fost doar un hobby?

    RăspundețiȘtergere
  3. :)0 wow adica cred ca este minunat ca ave-ti atat de multi concurenti vezi in acelasi timp ce fire diferita are fiecare in parte ce hobby-uri ce teluri si sunt toate indreptate spre ceva diferit nu pot sa explic :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @kyky Sincer nu ma vad facand o cariera din a scrie, dar asta nu inseamna ca nu o sa mai scriu.
    Si am intrat la facultatea de medicina din Constanta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @twilightmerry Cu siguranta timpul alocat scrisului va fi mai putin, dar imi place sa scriu; e modul meu de a scapa putin din lumea inconjuratoare. Si nu cred ca voi putea sa renunt vreodata la scris. Intotdeauna voi scrie cel putin pentru mine. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. eu i-am citit ficul lui cathy si mi-a placut mult de tot. e printre preferatele mele.îl recomand cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Cathy: Ma bucur mult ca nu o sa renunti:] E modul prin care iti eliberezi sentimentele si te destasezi de lumea reala.
    @Krisz: Si eu il recomand!:D

    RăspundețiȘtergere
  8. @Krisz and kyky: Ma bucur sa stiu ca a fost pe gustul vostru :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!