sâmbătă, august 20, 2011

Târgul de Ficuri (6)

Următoarea pe listă este Petronela, cunoscută ca Petronikiss. De curând a terminat fan ficul, scriind în acelasi timp şi poezii pe care le postăm de ceva vreme pe blog, din simplul fapt că sunt foarte bune.

1. Vorbeşte-ne despre tine. (date personale, educaţie, hobby-uri)
Cred ca in primul rand ar trebui sa va spun ca ma numesc Haralambi Petronela si am 15 ani.Locuiesc in Iasi si sunt la liceul “Dimitrie Cantemir” in clasa a IX-a .Hobby-uri ...imi place foarte mult sa scriu imi umple timpul cu dorinta,placere si satisfactie, imi mai place foarte mult sa citesc ,sa desenez si nu in ultimul rand sa dansez .
2. Care sunt ţelurile tale în viaţă?
Telurile mele in viata...hmm... as vrea sa fac lucruri de care sa fiu mandra mai tarziu sa am o cariera si sa am alaturi persoanele pe care le iubesc.
3. Cum consideri că te văd cei din jur?
Nu stiu exact ,fiecare ma vede intr-un fel anume ,dar eu incerc sa fiu o prietena buna pe care oamenii sa se poata baza in orice situatie.
4. Povesteşte-ne un vis care te-a marcat.
Ou... aici mi-ati atins o coarda sensibila .Am avut un vis in urma cu cateva luni in urma ,in care eram intr-o tabara de fete si intr-o noapte s-a organizat un foc de tabara la care au venit dintr-o tabara de baieti cativa care erau chiar simpatici ,iar printre ei se afla si baiatul de care sunt indragostita in secret de un an.Revenind la vis dupa terminarea focului de tabara , mai ramasese doar el si cu mine si pur si simplu am inceput sa vorbim despre stelele ce straluceau pe cer in acea noapte pana am ajuns la subiecte legate de noi.In realitate nu prea vorbesc cu el.

Momentul cel aşteptat: creaţia ei. Pentru a salva, după ce îl deschideţi (apăsând pe "Găsiţi cartea AICI") daţi click dreapta şi apoi Save As... (Salvare ca... ).
Titlu: "Day"
Autor: Petronela
Descriere: "Renesmee se indragosteste de Tyler un tip care sta cu ea pentru propriile sale placeri. Ea afla cum este iubitul ei cu adevarat ,asa ca pleaca departe de Forks , ajungand intr-un oras numit Demons unde este urmarita tot drumul de un vampir ,ce dorea sa o omoare,dar tot in Demons , ea ajunge sa traiasca o poveste de dragoste cu Jacob."
Adresa blog: AICI
BannerFans.com

5. Cine sau ce te-a influenţat prima dată să scrii?
Prietena mea cea mai buna a scris o continuare a cartilor Harry Potter si m-am gandit ca ea fiind un mare fan Harry Potter si a scris o continuare ,eu sunt un mare fan Saga Twilight asa ca pur si simpu am pornit cu o simpla idee care s-a dezvoltat .
6. Când şi unde ai început să scrii ?
Am inceput sa scriu cam prin noiembrie 2010 .Am scris acasa, la scoala si pe la verisoara mea.
7. Ce te inspiră să scrii şi de ce?
Singurul lucru care ma inspira sa scriu este chiar placerea de a fi multumita de mine insami.Ma simt bine cand vad ca am realizat ceva.
8. Ce te face să îţi doreşti să fii un scriitor?
Vreau sa arat ceea ce pot face ,ceea ce pot exprima in cuvintele din fic si din poeziile mele.
9. Ce te impulsionează să scrii ?
Sincera sa fiu cand am scris ficul am vrut sa ofer si fanilor Twilight o noua poveste ce ii cuprinde mai mult pe Renesmee si Jacob.
10. Care ţi se pare cel mai greu lucru la a scrie?
Cand faci ceva din placere nu prea sunt lucruri care sa iti ingreuneze munca.

Cu siguranţă aveţi alte lucruri care vreţi să le ştiţi în legătură cu ea şi creaţia ei, de aceia aşteptăm întrebări de la voi.

2 comentarii:

  1. Pai ce pot spune urez tuturor succes :0 sa castige cel mai bun :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne, mi se pare atat de interesant!:O Intrebari? De data asta nu:)) Sa imi vina inspiratia:D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!