marți, august 09, 2011

Concurs de Fidelitate

Da, aşa este, de astăzi dăm startul unui "Concurs de Fidelitate" în cadrul căruia vom premia cei mai devotaţi cititori ai blogului. Pentru că vă faceţi greu "auziţi" pe blog şi nu prea comentaţi în post-uri, sperăm să vă stimulăm prin intermediul premiilor frumoase, fiindcă dorim să aflăm care sunt cei care au rămas alături de noi, cine sunt vizitatorii noi, şi să vă cunoaştem mai bine pe toţi. 
Ce aveţi de făcut? Să fiţi cât mai activi pe blog şi deschişi, să interacţionaţi cu noi, să vă spuneţi părerile, propunerile, să discutaţi între voi prin comentarii. 
Vom pune un widget care va arăta care este orientativ topul comentatorilor (de obicei nu se actualizează constant, nu îi acordaţi încredere absolută), dar când vom stabili câştigătorii vom număra noi toate comentariile fiecăruia. 
Atenţie! La numărătoarea finală vor fi luate în considerare doar comentariile de minim 3-4 cuvinte. (aşadar dacă veţi scrie "Super" de 100 de ori, vom aprecia desigur, dar nu înseamnă că veţi câştiga).
Posturile care sunt incluse şi unde puteţi comenta pentru concurs sunt cele începând cu data de 29 iulie 2011 (adică de AICI) până în prezent, şi desigur vor fi valabile şi incluse şi toate posturile pe care le vom publica de astăzi înainte până când se încheie concursul.  
Durata desfăşurării: aproximativ 3 săptămâni, adică începând de astăzi, 9 august , până în data de 31 august (inclusiv). În funcţie de cât de multe comentarii vor fi şi cât ne va lua să le numărăm, vom afişa câştigătorii într-o zi sau două de când se încheie concursul. 
Şi, nu în ultimul rând, premiile. Vom premia 3 cititori fideli!

Premiul I - Un pachet format din două cărţi: 1 x "Jocurile Foamei" (primul volum) de Suzanne Collins + 1 x "Carrie" de Stephen King.
Una din cele mai bune carti pentru adolescenti ale anului 2008 potrivit Publishers Weekly, New York Times, Locus, American Library Association, Barnes&Noble si Amazon.com
Ai putea supravietui in salbaticie, de unul singur, cand toti cei din jur fac tot ce pot ca sa nu apuci dimineata urmatoare?
Intr-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odata ca America de Nord se intinde natiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douasprezece districte conduse cu o mana de fier, in fiecare an este organizat un concurs sadic si sangeros – Jocurile Foamei. Douazeci si patru de adolescenti sunt rapiti de langa familiile lor si aruncati in lupta pe viata si pe moarte, televizata in direct si urmarita cu frenezie. Doar unul dintre ei se va intoarce acasa faimos, bogat si... viu. Cine va castiga cursa nebuna pentru supravietuire?
„Am fost atat de obsedata de Jocurile foamei, incat am continuat sa citesc si la restaurant, discret, cu cartea ascunsa sub masa!” Stephenie Meyer

Carrie, Carrietta White, este o adolescenta timida si retrasa, care, din copilarie, indura persecutiile si ironiile colegilor de clasa. Umilintele la care o supun devin pentru ea o tortura mentala din care simte ca nu mai poate iesi. Mai mult, este si victima fanatismului religios al mamei sale, o fiinta violenta si brutala.
Cand disperarea interioara ajunge la apogeu, Carrie isi redescopera o putere inspaimantatoare – telekinezia – care o transforma intr-un demon razbunator. Caci poate sa miste, sa arunce, sa zdrobeasca si sa incendieze orice de la distanta.
Carrie a fost primul roman al unui scriitor care avea sa transforme cele mai atroce cosmaruri ale cititorilor in visuri de aur pentru editorii sai.” Bill Thompson, primul sau editor 



Premiul II - 1 x cartea "Gossip Girl: Nu mă uita! " de Cecily Von Ziegesar
Bine ai venit în Upper East Side, New York City, unde eu şi prietenele mele obţinem ce vrem, când vrem şi cu cine vrem – chiar dacă unii tipi sunt deja sunt luaţi.
Intră în lumea Gossip Girl – o lume în care să dai o petrecere de rămas-bun înseamnă să închiriezi un autobuz pentru două sute dintre cei mai apropiaţi prieteni, în care gelozia şi trădarea sunt mereu oaspeţi de onoare.

„Există un singur lucru mai rău decât să se vorbească despre tine, anume să nu se vorbească despre tine.“
Delicios de răutăcioasă şi de captivantă. Kirkus
„Sex and the City pentru adolescenţi.“Teen People
„O plăcere obraznică şi vinovată. Cartea asta are chiar efectul bârfei: odată ce o începi, e greu să te mai opreşti.“ Publishers Weekly



Premiul III - 1 x cartea "Iubire vinovată" de Nancy Woodruff
Iubire vinovată, povestită de soţul lui Georgie, prezintă două femei extraordinare, născute la interval de două sute de ani, care întâmpină aceleaşi obstacole în viaţă şi plătesc preţul suprem pentru împlinirea pasiunii.

Georgie Connolly pare să aibă tot ce‑şi doreşte – un soţ pe care‑l iubeşte la nebunie şi trei băieţi absolut adorabili. Când soţul ei, Peter, este promovat şi i se oferă o slujbă la Londra, familia pleacă bucuroasă din New Jersey şi se mută în Anglia, unde Georgie pur şi simplu renaşte, reluându-şi cariera de actriţă pe care o întrerupsese după naşterea copiilor. Mai mult, i se oferă rolul vieţii sale, cel al Dorei Jordan – personalitate reală, cea mai vestită actriţă din secolul al XVIII-lea şi mamă a treisprezece copii nelegitimi, dintre care zece  concepuţi cu un viitor rege al Angliei.
Însă tocmai acum, când nu‑i mai lipseşte nimic, Georgie riscă totul pentru o legătură cu consecinţe de nebănuit.


După cum vă veţi da seama, 3 din aceste premii fac parte din cărţile abia apărute la editura Nemira , deci veţi avea ocazia de a câştiga noutăţile lor! 
Aşteptăm să vă "auzim" pe cât mai mulţi şi mulţumim mult pentru frumoasele cărţi sponsorului nostru, Editura Nemira!

BannerFans.com

106 comentarii:

  1. Super concursul, ma incanta al treilea premiu:"> Succes tuturor si ne auzim in comentarii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand am vazut Gossip Girl am avut o tresarire. Voi chiar stiti sa atrageti oamenii!

    miku`

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesanta ideea aceasta cu premierea celui mai devotat cititor al blogului vostru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place concursu,e chiar interesant si premiile sunt foarte tentante:>.Sunt de parere cu Roxana,premiul trei chiar e foarte frumos:>
    Succes tuturor!:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow.Suna foarte tentant.Ma tenteaza prima carte Jocul foamnei.Adica este ceva nou,nu ce vezi la toti scriitori din ziua de azi cu vampi ,vampi sau vrajitoare,senatorii.Am citit o multime de carti si toate cu fantasy.(in afara de cele legate de sc) si peste tot aceeasi idee.Aceleasi creaturi mitice.Dar cand am citit un post legat de aceasta carte m-a dat pe spate,dar sa stiti ca si premiul doi imi surade :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos concurs.Frumoase premi.Repet ce a zis cineva mai sus: Stiti cum sa atrageti lumea. ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Super interesant concursul . Acum pot sa fiti sigure ca veti primi muuuulte comentarii ! Sunt sigura ca multa lume viziteaza acest blog , dar , nu comenteaza . Spre rusinea mea , si eu ma numar printre ei .
    Oricum , Imi place foarte mult ideea voastra ! Tineti-o tot asa !

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesanta idee, v-am descoperit blogul de curand. Ce pot spune? Stiti sa atrageti fanii.:) Felicitari, tineti-o tot asa, si incantati-ne tot mai mult!:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Fetelor, ideea este buna, dar cred aveti multi fani in randul cititorilor. Eu una, citesc zilnic ceea ce postati voi si imi pare rau, ca spre rusinea mea, nu comentez mereu. E adevarat am mai "aruncat" ici-colo cate un mic comentariu, dar prea putin probabil... Dar, ma gandesc ca asa ca mine, mai sunt multe fete care urmaresc si citesc blogul dar care nu comenteaza...stiu, nu e frumos, dar...ufff, ce naiba tot indrug, nu am nicio scuza pentru ca nu las o mica apreciere, macar...Imi pare rau si de aici inainte o sa incerc sa las si un mic comentariu, asa ca o mica semnatura a trecerii mele pe aici :D
    Va pupic si stiti deja: sunteti the best:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  10. felicitari fetelor pt concurs...si eu sunt ca si antoonia mai "taciturna", va citesc , urmaresc seara dupa ce vin de la servici si dupa ce ma asigur ca rolul de mamica unui pusti de un an si 10 luni e indeplinit:) o sa incerc sa vin si eu cu comentarii...insa nu neaparat pentru concurs . ..ci pentru ca meritati si eu ca si cititoare macar atat pot sa incerc sa fac...multumim inca o data.

    RăspundețiȘtergere
  11. :"> acum ca vine vorba despre comentuarii...:"> si eu ma numar printre aceia care nu prea comenteaza:">,rusine mie! Dar o sa incerc sa comentez pe cat de des posibil.Promit solemn!:D
    Pupici,Dely:*

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi-ar placea sa castig primul premiu , dar nu si Jocurile foamei . Fiindca e primul volum , deci trebuie sa le cumpar si pe celelalte .

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-ar fi placut ca pt premiul 1 sa dati , pe langa cartea "Carrie "si cartea "Gossip girl: nu ma uita " . Iar cartea " Jocurile foamei" sa fie pe locul 2 !

    RăspundețiȘtergere
  14. "Jocurile Foamei" e o carte exceptionala, Alexya a terminat-o intr-o zi desi e groasa. Are o multime de aprecieri, chiar de la alti scriitori, si urmeaza sa fie in curand ecranizata. E un bestseller international, publicat in 32 de tari, deci consideram ca merita sa fie data la premiul I.

    RăspundețiȘtergere
  15. Razboiul comentatorilor continua !!!! Din cate se vede , in primele 3 locuri sunt : Kyky , eu , si Dely . Deci , macar una dintre noi va castiga . Multa bafta tuturor !!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Chiar imi doresc MULT sa castig . Macar premiul 3 . Desi as vrea cartea Carrie . Pare foarte interesanta .

    RăspundețiȘtergere
  17. Se pare ca am multa concurenta , deci , va trebui sa scriu multe comment-uri .

    RăspundețiȘtergere
  18. Si , kyky , cred ca-ti dorest foarte mult cartea Jocurile foametei , dar eu vreau cartea Carrie . Asa ca , fie ca cel mai bun ca castige !

    RăspundețiȘtergere
  19. @ Stephany: Da, vreau jocurile foamei. O sa fie un imbold sa le cumpar si pe celelalte 2:))

    RăspundețiȘtergere
  20. Si pe "Carrie" am citit-o, dar pe pc. Asa ca ma fascineaza. Oricum, iti urez succes. Adica tuturor:D

    RăspundețiȘtergere
  21. Si vreau sa fac o precizare, Stephany, daca vrei sa citesti niste carti de Stephen King, am destule pe pc. Daca te intereseaza, poti sa ma intrebi de id.:) [P.S: Si destule carti fantasy in romana:)]

    RăspundețiȘtergere
  22. Totusi, si premiul 2 e ademenitor:X "Gossip Girl"..Am cartea, e minunata:)

    RăspundețiȘtergere
  23. Mi-a spus un prieten de cartea "Iubire vinovata" ca este foarte frumoasa, cred ca merita sa o citesc. A mai citit`o cineva pe aici, pentru pareri?:D

    RăspundețiȘtergere
  24. @Stephany: Nu esti singura care are concurenta!:)) Suntem toti pe muchie de cutit pe aici:))

    RăspundețiȘtergere
  25. Si toti trebuie sa dam multe comentarii daca vrem sa castigam:)) Atat ca fetele ne pun la dispozitie 3 premii.:)

    RăspundețiȘtergere
  26. Sincer , cand am citit despre concurs , am zis ca e cel mai usor concurs . Dar se pare ca m-am inselat

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu credeam ca vor fi atat de multi concurenti care vor vrea sa castige .

    RăspundețiȘtergere
  28. Cred ca am avut dreptate cand am spus ca imi vor sangera degetele de atata scris . :))

    RăspundețiȘtergere
  29. Mai bine m-as aproviziona cu multi plasturi . Dupa cum se vede , Kyky e mai pregatita decat mine . Si mai harnica ! :)

    RăspundețiȘtergere
  30. Va fi foarte greu sa o intrec . Se vede ca-si doreste sa castige .

    RăspundețiȘtergere
  31. Probabil ca eu nu voi avea prea multe sanse , insa si premiul 2 e bun ;)

    RăspundețiȘtergere
  32. :)) Stephany, eu sunt la al doilea pachet de plasturi. De ce?:)) Pentru ca m`am taiat in timp ce incercam sa fac mancare si dadeam comentarii..deci, ai un avantaj:))

    RăspundețiȘtergere
  33. si nu se stie niciodata, e o perioada lunga de desfasurare:)

    RăspundețiȘtergere
  34. Plus ca eu m-am antrenat cu prieteni pe hi5, facebook etc.:))

    RăspundețiȘtergere
  35. am dat zeci de mii de comentarii la viata mea:))

    RăspundețiȘtergere
  36. Si sincer chiar imi doresc sa castig, ca si tine:D

    RăspundețiȘtergere
  37. Dupa cum ai spus chiar tu, "Cel mai bun comentator sa castige!":)

    RăspundețiȘtergere
  38. Nu vreau ca jocul foamei sa fie pe locul doi fix de asta vreau premiul intai ca este jocul foamei :(

    RăspundețiȘtergere
  39. Asta este ceva la care nu suntem comenuna Steph :(

    RăspundețiȘtergere
  40. Si eu sper sa castige cel mai bun .Desi acum cred ca Dely e pe locul 4 am intrat pe locul 2sorry Steph

    RăspundețiȘtergere
  41. Deci is just me Steph si Irina :) Bafta dragi concurente cel mai bun sa castige.

    RăspundețiȘtergere
  42. Mi se pare interesant si locul trei in mod nomral daca ar fi fost iubire nevinovata ar fi ceva banal din partea mea dar aici vad bine ca scrie vinovata deci cred ca-i buna cartea.

    RăspundețiȘtergere
  43. Bafta si tie, Diana!:)
    Multumim!:)

    RăspundețiȘtergere
  44. Irina esti tu harnica la tastat dar eu chiar vreau sa castig primul premiu asa ca pazasteti spatele ca vin :))

    RăspundețiȘtergere
  45. Crede`ma ca imi doresc foarte mult premiul 1, pentru ambele carti. Toate ni`l dorim. Acum ramane de vazut cine il va castiga!:)

    RăspundețiȘtergere
  46. Ai dreptate ce patetice suntem stam si la 1 noaptea sa comentam :))

    RăspundețiȘtergere
  47. mi se pare chiar ciudata si eu ca Stephany credeam ca o sa fie usor dar uite cum se intoarce impotriva :)

    RăspundețiȘtergere
  48. Da sie u Irina vreau premiul intai tanjesc mult dupa el cum nu se poate :(

    RăspundețiȘtergere
  49. Amadoua carti de pe locul 1 imi fc cu ochiul :)

    RăspundețiȘtergere
  50. Mda, stiu cum e!:)) Vezi mai ca iti lasase un msj pe chat da` erai prea ocupata=))

    RăspundețiȘtergere
  51. Imi fac cu ochiul, intr`adevar, dar inca sustin ideea ca aici s-au legat prietenii frumoase.:)

    RăspundețiȘtergere
  52. nunumai frumoase adika in asa scurt timp si deja ne spunem pe nume :))

    RăspundețiȘtergere
  53. Deci iti dai seama ca a evoluat totul in scurt timp asta inseamna ca am evoluat si este bine atorita acestor fete dragi :))

    RăspundețiȘtergere
  54. Deci ma bucur mult ca ne putem imprietenii app sa-mi dai si tu adresa ta de mail mai vb pe mass :))

    RăspundețiȘtergere
  55. si pe steph am s-o rog sa mi-o dea de asemenea :))

    RăspundețiȘtergere
  56. desigur dak vre-ti voi ))

    RăspundețiȘtergere
  57. Mi-ar placea daca as castiga cartea aceasta:"Gossip Girl: Nu mă uita! " de Cecily Von Ziegesar sau oricare alta deoarece imi place sa citesc.

    RăspundețiȘtergere
  58. Ma bucur ca organizati concursuri in cadrul carora oferiti carti. Va felicit si va doresc succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  59. Foarte interesant concursul.Eu am dat de voi de cateva zile si inca sunt pierduta in spatiu=)).Sper sa ma redresez:">

    RăspundețiȘtergere
  60. Eu imi doresc mult de tot premiul 2

    RăspundețiȘtergere
  61. Dar De` Si Kyky mi-au luat-o inainte :(

    RăspundețiȘtergere
  62. Multe persoane au spus ca vor premiul 3

    RăspundețiȘtergere
  63. Daca m-as fi apucat si eu din timp , poate as mai fi avut o sansa

    RăspundețiȘtergere
  64. Acum insa , sper la macar premiul 3

    RăspundețiȘtergere
  65. Dar NUuuuu !!! Eu nu sunt ambitioasa

    RăspundețiȘtergere
  66. Comoditatea asta a mea e data naibii de-a binelea

    RăspundețiȘtergere
  67. Si mai rau e ca singurul care e vinovat sunt eu

    RăspundețiȘtergere
  68. Asta e cel mai rau . Cand nu poti da vina pe nimeni !

    RăspundețiȘtergere
  69. Si maine nici nu pot sa mai comentez

    RăspundețiȘtergere
  70. Si maine nici nu pot sa mai comentez

    RăspundețiȘtergere
  71. Si asta inseamna si mai putine sanse sa mai scriu ceva

    RăspundețiȘtergere
  72. Uf!!! Acuma , la sfarsit si-au gasit toti sa vina

    RăspundețiȘtergere
  73. Sunt prea frustrata sa mai continui

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!