joi, august 04, 2011

Comandă "Nesaţul" de L. J. Smith

Puteţi comanda volumul 3 din "Jurnalele lui Stefan", intitulat "Nesaţul"
Atenţie: este ediţie limitată, deci grăbiţi-vă, cei care nu aţi reuşit să vă cumpăraţi volumul.
BannerFans.com

9 comentarii:

  1. Am citit celelalte doua volume din "Jurnalele lui Stefan".Cu sigurata il voi citi si pe acesta din urma:X
    Multumim Bravo! si multumim si fanfic Twilight pentru anunturile pe care le faceti:d

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am fost mai rapida , si am cumparat la timp toate cele 3 carti . Totusi , e bine ca pot comanda cartea fiindca e posibil ca unele persoane sa nu fi reusit sa o cumpere .
    Eu a trebuit sa iau si pentru 2 prietene , si la chioscurile de ziare , nu aveau decat un singur exemplar . Asa ca a trebuit sa merg la 3 chioscuri sa iau toate cartile . :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce mult vreau sa le citesc insa n-am facut rost de nici-unul pana acum .Sunt atat de curioasa desi unele fete au citit si mi-au zis ca n-am pierdut nimic .Sper sa mi le imprumute si mie .

    RăspundețiȘtergere
  4. Am reusit sa le cumpar, le-am citit si sincer mi-au placut. Ma fascineaza orice carte care are legatura cu Jurnalele Vampirilor.;))

    RăspundețiȘtergere
  5. Cartile nu sunt chiar cine stie ce , dar te ajuta sa intelegi anumite lucruri , daca ai urmarit serialul .

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, poate ai dreptate stephany, dar doar in cazul seriei "Jurnalele lui Stefan". Adica nu stiu, intre serial si VD nu pot sa aleg. Oare serialul este mai bun, sau cartile?:)

    RăspundețiȘtergere
  7. diferenta dintre carti si serial e de la cer la pamant.In carti Elena poate avea a diferite aripi pe cand in serial este pretty normal :)

    RăspundețiȘtergere
  8. In serial nu a aparut nici un kitsune insa au aparut varcolaci ,iar in carte elena are o sora mai mica nu un frate ca in serial :)

    RăspundețiȘtergere
  9. pentru prima data prefer serialul deoarece cand citeam chestiile ale cu _aripile purificarii numai puteam de ras ata visam eu la 4 ani :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!