luni, august 01, 2011

"Cântec de gheaţă şi foc"

Cantec de gheata si foc (din care la editura Nemira au aparut Festinul Ciorilor, Iuresul sabiilor, Inclestarea regilor si Urzeala tronurilor). Seria este acatuita din sapte romane dintre care trei se afla inca in stadiul de proiect (A Dance with Dragons, The Winds of Winter si A Dream of Spring).


Seria "Cantec de gheata si foc" este considerata o capodopera a genului, dupa trilogia Stapanul inelelor de J.R.R. Tolkien, drepturile cinematografice fiind deja achizitionate de HBO, care intentioneaza realizarea unui serial in scurt timp.


In mod categoric, Cantec de gheata si foc va ajunge cea mai buna saga fantasy scrisa vreodata. Subiectul nu e dificil, dar incercarea de a-l rezuma ar fi realmente nebuneasca: o complexa intriga politica si dinastii rivale, iubiri, tradari, sfetnici rauvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codrii de nepatruns, un gigantic zid de aparare impotriva unor forte nestiute, bastarzi si dragoni de mult disparuti. – New York Times Book Review.


Saga Cântec de gheaţă şi foc este o complexă intrigă politică, cu dinastii rivale, iubiri, trădări, sfetnici răuvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepătruns, un gigantic zid de apărare împotriva unor forţe neştiute, bastarzi şi dragoni dispăruţi demult.


Autor: George RR Martin
Editura: Nemira
Colectia: Nautilus


Click AICI ca să comandaţi "Încleştarea Regilor".

7 comentarii:

  1. Urmăresc serialul si e foarte tare! Intentionez sa imi cumpar in curand si cartile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da serialul este foarte tare dar cu multe scene nud.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca va place si voua ave-ti gusturi bune.Dar episodul unul a fost cel mai cel mai dintre toate. :)) sti-ti voi de ce daca a-ti urmarit serialul

    RăspundețiȘtergere
  4. Clar cel mai bun si n-am cuninte vede-ti voi ciititotilor ve-ti intelege dupa :)) Eu si irina ne-am prins deja :))

    RăspundețiȘtergere
  5. deocamdata e doar secretul nostru :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!