luni, august 01, 2011

Super Promoţie Elefant!!


Până la sfârşitul lunii august la librăria Elefant o selecţie uimitoare de cărţi foarte bune din categoria Fantasy au reducere de 30%! Click AICI ca să vedeţi toate cărţile incluse în ofertă!

Ingerul noptii
27,93lei
Pret vechi: 39.90 lei
Reducere 30 %

Seria Vampirii Sudului (11 volume)
294,00lei
Pret vechi: 420.00 lei
Reducere 30 %

Set seria Jurnalele Vampirilor (Vol.1, 2, 3 ,4)
69,93lei
Pret vechi: 99.90 lei
Reducere 30 %Pachet Academia Vampirilor (volumele 1-6)
126,00lei
Pret vechi: 180.00 lei
Reducere 30 %


16 comentarii:

 1. wow....ce promoti..:(...dar pacat ca eu iau alta serie:(

  RăspundețiȘtergere
 2. O, Doamne!
  Imi zisese o prietena de o promotie in cazul primelor 4 volume din VD, la 70 lei, dar i-am raspuns ca e imposibil. Acum nu pot sa imi cred ochilor!:))

  RăspundețiȘtergere
 3. Trebuia sa-mi dea mama bani sa iau cartile vampirii sudului in neaparat plus si lui tata ii place serialul :)) Foarte bune recomandarile.Bv fetelor. tineti-o tot asa.

  RăspundețiȘtergere
 4. Dar si academia vampirilor imi face cu ochii.

  RăspundețiȘtergere
 5. Dar si academia vampirilor imi face cu ochii.

  RăspundețiȘtergere
 6. Tot ce tine de vampiri , vrajitoare , de fapt .. ce mai . Tot ce tine de supranatural ma atrage . Mama imi spune ca e din cauza varstei . Dar sper ca nu ma voi plictisi niciodata de acest gen de literatura .

  RăspundețiȘtergere
 7. Mda, si ai mei spun la fel. Si din nefericire cred ca au dreptate. Desi incerc sa cred ca nu si ca o sa fiu intotdeauna fana a cartilor fantasy.

  RăspundețiȘtergere
 8. Adica, si peste 20 de ani, nu ma imaginez spunand: Cum am putut sa citesc prostiile alea? Doamne Fereste! Cum sa vorbesc eu asa de Twilight? Sau VD? Sau Academia Vampirilor?
  Nuu,niciodata nu o sa pot sa zic asta..:)

  RăspundețiȘtergere
 9. Da si Stephany are dreptate asa imi spun si parintii mei dar si Kyky are multa dreptate nu e ca si cum voi regreta vreo data ca am citit cartile acestea ele fac parte din copilaria mea si nu am sa le uit niciodata mai ales ca o sa le am in biblioteca si copii mei la randul lor o sa fie atrasi de ele .Posibil.Am sa le zic eu vreodata copiilor mei sa nu mai citeasca cartile care le plac.

  RăspundețiȘtergere
 10. Mda, nici eu nu le voi interzice vreodata sa citeasca ce vor:))

  RăspundețiȘtergere
 11. Si nu stiu, in privinta cartilor, am crescut cu ele si m-am maturizat alaturi de ele. Fac parte din viata mea:X Si intotdeauna vor face:X

  RăspundețiȘtergere
 12. Pai sincer mie imi zic parintii sa-mi schimb gusturile nu e ca si cum poti pocni din degete si gata Uff

  RăspundețiȘtergere
 13. Insa ce ma doare cel mai tare este ca ei nu vad ca eu traiesc prin ele iau drept neinportant.Si nu e ca si cum nu-ti poti forma gusturile si cu aceste carti .

  RăspundețiȘtergere
 14. Off sunt asa de bune reducerile .Ma doare cand le vad :((

  RăspundețiȘtergere
 15. Off si nici nu stiu daca avem vreo librarie Elefant prin galati :((

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!