marți, iulie 05, 2011

"Cercul Secret"

De astăzi puteţi precomanda "Puterea", ultimul volum din seria "Cercul secret" scrisă de L.J.Smith, cunoscută mai ales pentru "Jurnalele Vampirilor". În caz că nu ştiaţi, din toamnă la CW va apărea şi un serial bazat pe aceste cărţi, "The Secret Circle", cu ajutorul căruia vom putea pătrunde în lumea fascinantă a vrăjitorilor (detalii şi cast-ul AICI). Vă las mai jos un trailer (preview) destul de lung ca sa vă faceţi o părere despre serial:







Dar, până în toamnă, când apare serialul, aveţi destul timp să vă bucuraţi de cărţi, şi să le citiţi. 
După cum spuneam, volumul III (şi ultimul), "Puterea" , poate fi precomandat cu o reducere de 25% începând de astăzi, de AICI. Transportul este gratuit. 








Informaţii despre celelalte volume apărute din serie:
Volumul I - "Ritualul" poate fi comandat cu o reducere de 20% de AICI. Transportul este gratuit. 

PUTEREA CERCULUI A ADEMENIT-O ACASA...  Fortata sa se mute din insorita Californie in mohoratul orasel New Salem, Cassie tanjeste la inceput dupa vechea ei viata. Cu timpul, se simte ciudat de legata de un grup de adolescenti care face legea in scoala ei. Initiata in sabatul vrajitoarelor, care stapaneste acolo de secole, este atrasa in Cercul secret si are parte de o aventura naucitoare si terifianta.Dar atunci cand se indragosteste de misteriosul Adam, Cassie are de facut o alegere dificila: sa foloseasca sau nu fortele intunecate pentru a-si atinge scopul? O singura miscare gresita ar putea insemna sfarsitul!O fascinanta poveste despre iubire, mistere intunecate si puteri supranaturale de la autoarea seriei de bestselleruri Jurnalele Vampirilor L.J. SMITH.


Volumul II - "Captiva" poate poate fi comandat cu o reducere de 20% de AICI . Transportul este gratuit. 
LUPTA DINTRE BINE SI RAU CONTINUA...   Ademenita in cel mai popular grup cu putinta, Cassie e fascinata de puterea – pe cat de atragatoare, pe atat de periculoasa – pe care tocmai si-a descoperit-o. Cand este pusa in situatia de a alege sa foloseasca forta misterioasa a sabatului fie in slujba binelui, fie a raului, Cassie ii cere ajutorul unuia dintre prietenii lor, Adam, si devine captiva unei iubiri pline de primejdii. Vrajita de promisiunea de a obtine dragostea cu ajutorul magiei, Cassie ii fura inima lui Adam si strica fragilul echilibru al puterii, provocand un uragan de furie pe care nimeni nu-l prevazuse.
Va supravietui Cercul secret? Sau lupta crancena in care sunt implicate fortele binelui, raului si iubirii ii va mistui pe toti?

5 comentarii:

  1. Wow.. atat serialul cat si cartile par foarte interesante. Nu auzisem de niciunul din ele pana acum. Super!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunate cartile!:X Le-am citit si ma declar o fana multumita!:)) Peste masura!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am citit cartile,dar daca le-a scris L.J.Smith si este vreun personaj ca Damon:X :> atunci abea astept serialul:x

    RăspundețiȘtergere
  4. atat srialul, cat si cartile sunt foarte atractive ;)) sunt la a doua carte si ma declar impresionata :D as vrea sa am si seria Jurnalele Vampirilor :X banuiesc ca este superba! Imi place modul de scriere al scriitoarei

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!