sâmbătă, iunie 18, 2011

The rest is still unwritten (2)

Citatele frumoase de astăzi îi aparțin Emmei, și sunt din ficul ”Jurnalul unei adolescente”. Enjoy them !

"N-am avut timp sa ma gandesc prea mult la acea minciuna fiindca dupa mai putin de doua secunde isi apasa buzele sale moi peste ale mele. Eram mai mult decat surprinsa, dar nu ii puteam spune ca nu-l placeam. L-ar fi distrus… Oricat de mult imi doream sa nu fiu nevoita sa fac asta, i-am raspuns la sarut."

"”Se pare ca de aceasta data destinul era de partea mea” am gandit eu triumfatoare in sinea mea. O explozie de fericire imi inunda corpul si ma lasa sa imi traiesc in continuare visul de iubire…"

"Desi ma simteam inghetata de faptul ca EL se afla acolo, in pragul usii, la doi metrii in fata mea, am simtit cum tot sangele din corp mi se ridica spre cap si mi se oprea in bujori, ca un foc ce ma ardea pe dinauntru. O clipa imi venea sa tip. Dar nici acum nu-mi dau seama daca de uimire, fericire sau nervi din cauza faptului ca trebuia sa-mi controlez fiecare miscare in preajma lui."

"Simteam deja cum inima incepe sa-mi bata; simteam de asemenea si jocul pe care il facea destinul… si totusi eu nu puteam sa fac nimic altceva decat sa astept. Acele secundarului nu voiau sa se miste mai repede, iar cel al minutarului statea pe loc de cel putin o eternitate. Se comportau ca niste melci turbati si as fi dat orice sa pot merge pana la ceasul de pe perete si sa fac acele sa se miste mai repede. Dar acesta era inca un lucru pe care nu il puteam face."

" S-a oprit. S-a oprit brusc din mers avand fata atintita spre pamant. M-am oprit si eu, dar nu stiu de ce aveam un sentiment profund de teama. Ma simteam ciudat, ca si cum nu ar fi trebuit sa spun nimic. Si intr-adevar regretam ca am facut-o, dar daca as putea sa ma intorc in timp nu as schimba acea decizie. Poate multe altele, dar pe aceea as lasa-o asa. Dupa o clipa eterna de asteptare si-a ridcat privirea spre mine. Nu avea nici o expresie schitata pe fata. Parea o fantoma cu chipul sters. Nici nu mai simteam ca ma mai aflam pe Pamant sau pe oricare alta planeta. Ma simteam ca si cum timpul ar fi inghetat in loc, iar noi doi am fi blocati intr-un spatiu infinit si totodata stramt si incomod. Ma simteam blocata in eternitate."


Vă așteptăm în continuare citatele voastre pe unul din mailurile noastre ! O zi frumoasă!

3 comentarii:

  1. "Simteam deja cum inima incepe sa-mi bata; simteam de asemenea si jocul pe care il facea destinul… si totusi eu nu puteam sa fac nimic altceva decat sa astept."
    genialaaa :X:X:X:X:X:X:X:
    "jocul pe care il facea destinul":)):X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Super superb superb .Ma uimiti pe zi ce trece :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!