luni, februarie 07, 2011

Continuari si fan ficuri noi


Continuari:

Capitolul 4 din " What if " by Beky ( aici )
Capitolul 7 din " A Vision Stained With Red " by Oana ( aici )
Capitolul 11 din " Next, please... " by Chocoholic4ever ( aici )
Capitolul 4 din " Povestile Unui Fermecator Hot De Camionete " by Dienutza ( aici )
O continuare din " Meditatii la imoralitate " by Alexandra S. ( aici )
Capitolul 5 din " A Perfet Mistake " by Monkeyriri ( aici )
Capitolul 5 din " Falso Compromiso " by Monkeyriri ( aici )

Ficuri noi:
Deea si Cryssu scriu " Life is another danger "
Rezumat: " Bella este o fata care a crescut de mica cu tatal si mama sa vitrega. Invatata de tatal ei sa tina cont de valorile oamenilor si sa le respecte sentimentele dar avand o influenta negativa din partea mamei sale vitrege, Bella ajunge sa fie populara scolii si sa faca ce vrea ea cand vrea ea .Toti stau dupa frumusetea si popularitatea ei. Si asa, luandu-si-o in cap, a ajuns sa sa se culce cu aproape orice baiat din scoala. Pana cand i-se pune pata pe o persoana nu tocmai obisnuita ,Edward, din toate punctele de vedere bun si incearca sa-l aduca de partea ei . Reuseste sa aduca imposibilul chiar la ea in pat , dar Edward nu se va lasa folosit si apoi aruncat asa cum face B. cu toti baietii … si v-a ajunge chiar sa ii dea o lectie despre iubirea adevarata .
Un fic care cuprinde tot : sex , intriga vietii de liceu ,rebelitate si iubire . "

Aici gasiti primele 2 capitole.

Elena traduc ficul " Mi sol de media noche" (Soarele la miezul noptii). Este continuarea de unde Stephenie Meyer s-a oprit.
Aici aveti primul capitol.

Kadydi scrie primul ei fan fic pe nume " Ultimul trandafir "
Rezumat : " Oare poate o privire sa te faca sa iti negi propria existenta din ultimii ani?Poate oare sa iti taie respiratia si sa ti-o accelereze in acelasi timp?Pot oare smaraldele sa se schimbe peste doar cativa ani de asteptare?Oare..un ultim trandafir iti poate schimba viata?Intrebarile sunt puse.Raspunsurile sunt scrise de asemenea in "Ultimul trandafir", un twilight fanfic "
Aici puteti citi primul capitol.

Deja am inceput scoala si am si chiulit :)). Daca cumva va trebui sa dau o motivare, voi scrie pe ea ca am chiulit din simplul fapt ca a trebuit sa postez fan ficurile voastre. Eu zic ca e un motiv bun. Voi ce spuneti :)) ?
Succes la scoala si spor la scris... si sa nu uitam de cei cu facultatea care inca sunt in sesiune. Succes Kriss.

Un comentariu:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!