joi, februarie 03, 2011

Fan Fics


Continuari

Monkeyriri a postat capitolul 6 din "Greseli Fatale" AICI

Tot Monkeyriri a publicat si capitolul 4 din "Falso Compromiso" AICI

Ramona a publicat capitolele 15 si 16 din "Vampire Heart" AICI si AICI

Fic-uri noi:

Veronica scrie un nou fan-fic. Nu mi-a spus in mail cum se numeste dar ar reiesi ca "Experimentul", dupa cum scrie pe blog-ul ei.
Rezumat: "Edward si Jasper sunt frati; ambii indragostit de Bella dar Edward are nevoie de Bella, ea fiind o piesa importanta in viitorul sau..."
AICI primul capitol

Addicted02 s-a apucat de un nou fan-fic, "Une reine irremplaçable (O regina de neinlocuit)".
Rezumat: "O poveste ce incepe in Franta si se termina in Italia secolului 18.
Ea nu-si doreste sa conduca o tara, nici macar un rege fermecator care sa o aleaga. Nu ii sta gandul decat la acel banditcu ochii albastrii, care i-a furat ceva la care tinea foarte mult. Va recupera vreodata ceea ce isi doreste?"
Fic-ul il gasiti AICI

Monkeyriri traduce un nou fic, numit "A Perfect Mistake".
Rezumat: "Bella era adolescenta singuratica ,Edward adolescentul popular . Ce se intampla cand , la sfarsitul liceului , ei au o aventura de o noapte ? Ce impact va avea asupra vieti lor ?"
AICI primele doua capitole.

Cum e in vacanta? Eu sunt asa obosita, am nevoie de o vacanta si eu, si urgent :(. Asteptam fic-urile voastre in continuare cu drag.

Kisses!

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!