luni, februarie 13, 2012

Creații noi (5)

De mult nu am mai postat creații noi, dar acum a venit cu siguranță momentul.

Dark Rose scrie "Another Kind Of War"
Descriere: "Patricia se muta din aglomeratul New York, intr-un orasel uitat de lume. Ea cumpara un mare conac, cu intetia de a-i reda stralucirea. Ceea ce locuitorii acelui oras (totodata vecinii ei) este faptul ca Patri duce o viata dubla. Noaptea fiind cel mai cautat hot din lume, iar ziua o foarte talentata desenatoare. Ea se muta in Biled din doua motive: primul, faptul ca nici un agent al F.B.I-ului intreg la cap nu ar cauta-o acolo, iar al doilea inspiratia pe care i-o dau peisajele din imprejurimi. Insa ceea ce Patri nu stie este faptul ca un razboi e pe cale sa inceapa, -cel mai ciudat razboi ce a fost dus vreodata- un razboi intre ingeri si demoni, care se va duce pe Pamant, aceste automat devenind un vast camp de lupta. Ea se intalneste cu Gabriel, arhanghelul trimis sa o apere de Matias, demonul sexi si misterios, care o vrea doar pentru el. Puterea ascusa in interiorul Patricei, si care in "A noua dimensiune" inseamna putere si respect, iar asta este exact cee! a ce vrea Matias, satul sa stea in umbra tatalui sau el vrea sa devina cel mai puternic print care a trait vreodata.
Va reusi Gabriel sa o protejeze pe frumoasa, naiva si unica zana de pe Pamant sau ea ii va cadea in mreje lui Matias?"
AICI puteți citi 7 capitole.

Mădălina Carola scrie "Fantoma din castel"
Descriere: "Dupa 5 ani de la New Moon,familia Cullen se intoarce in Forks pentru a o gasii pe Bella.Alice merge la casa lui Charlie dar acesta nu vrea sa ii spuna cu adevarat unde este acesta.Dupa ce o prietena de-a Bellei soseste in oras Charlie ii spune lui Alice ca Bella a fost acceptata la Universitatea din Florenta."
AICI găsiți primele două capitole.

Daniela scrie "Magia gheții"
Descriere: "Bella Swan impreuna cu partenerul sau Matt au castigat multe premi la concursurile de patinaj artistic.Ei trebuie sa participe la campionatul mondial de patinaj artistic,dar Matt sufera un accident cumplit,campionatul se apropie iar Bella a ramas fara partener.Dar ce se intampla atunci cand antrenuarea sa il aduce pe fiul sau pentru ai fi partener Bellei?Acesta este jucator de hochei,Bella nu il suporta pe Edward si nici el pe Bella.Ce se va intampla cand acestia se vor indragosti unul de altul?"
AICI puteți citi primele două capitole.

Alecsa All scrie "Lose yourself in Zombieland"
Descriere: "Trag putin de banda izoliera cu care am innegrit tot geamul. Privesc sfioasa prin pata de lumina si imi plimb privirea peste zecile de zombi care se plimba prin fata geamului meu. Respira, respira, imi ordon cu cea mai puternica voce a mea. Trebuie sa existe o solutie. Un zombi priveste scurt spre blocul din care ii urmaresc cu sufletul la gura, iar eu speriata m-a impiedic si cad pe spate. Incerc sa ma calmez stiind ca nu m-a vazut, dar prin minte imi trece doar un singur gand : " Sau plec sau devin urmatoarea lor cina.""
AICI puteți citi primul capitol.

Peach29 a scris un fel de short-story, un fel de pagina de jurnal, care se numeste "Lumină și întuneric" și poate fi găsit AICI.

Law scrie "Jurnalul nemuritorului"
Prolog: "M-am uitat in ochii albastri si puri ai fetei care aveau sa vada lumina zilei pentru ultima data.Nu am stat sa ma mai gandesc.Mi-am infipt dintii in ea,hranindu-ma.Nu,nu puteam sa nu fiu un vampir.
Cand am terminat,Amelie ma privi mandra.'Asa te vreau' zise ea si fugi inapoi spre conac.Am lasat corpul fetei pe pamant,fara nici o parere de rau,si am fugit dupa ea.De ce aveam impresia ca aveam sa-mi petrec si restul eternitatii fugind dupa ea?"
AICI găsiți primul capitol.

Ramona scrie 3 povești noi.
1. "Magia e putere" - volumul 2 din seria "Magii"
Descriere: "Dupa infruntarea demonului, Ana se muta impreuna cu tatal ei in Constanta, in casa de pe plaja, unde vrea sa petreaca un an in tihna, invatand magie, dupa toate intamplarile furtunoase din viata ei. Dar din comunitatea vrajitorilor din Vama a fost rapita o fetita, care este chiar sora Carlei, iar cand parintii celei mici ii cer ajutorul, Ana nu are cum sa ii refuze. Asa ca pleaca impreuna cu Ema si Damian pentru a elucida misterul disparitiei copilei, doar ca pe parcurs, lucrurile se complica."
AICI puteți citi 4 capitole.

2. "Poison girl" - volumul 3 din seria "Vampire heart"
Descriere: "Maria pleaca in Bucuresti sa isi gaseasca sora, asa cum a sfatuit-o tatal ei. Denise, care este pe jumatate vampir, pe jumatate strigoi, e singura care o poate sa isi controleze noile porniri violente de strigoi. Dar cand Maria, insotita de Laurent o gasesc, realizeaza ca Denise stia ce este, stia si de existenta lor. Fermecatoare si plina de mister, Denise pare ca stie intotdeauna totul.Si bineintelese ca stie si despre Vanatorii de Talente care o pandesc. Intrebarea e: le va spune si Mariei si lui Laurent ca sunt in pericol?"
AICI găsiți primul capitol.

3. "În lumea lui Evy" - nuvelă 
Descriere: "Evy are o viata normala pentru o fata de 18 ani. Pana apare EL, si o da total peste cap. Apoi, problemele se tin lant si se vede prinsa intr-un vartej de sentimente din care nu poate sa scape.
In lumea lui Evy este o carte despre viata, despre imprevizibil, despre emotii si situatii-limita, despre iubire si formele pe care o ia aceasta: iubirea imposibila, iubirea pentru parinti, iubirea pentru frati, iubirea pentru prieteni.O singura alegere poate decide daca o forma de iubire este mai importanta decat alta."

Eu am scris de curând o poveste. Se numește "The twin" și o puteți citi AICI.

7 comentarii:

  1. Foarte frumoase toate creatiile <3 am citit cate ceva din fiecare, si promit ca ma voi apuca serios de ele cand voi avea ceva timp.
    Ramona, mi-a placut foarte mult " In lumea lui Evy" se vede ca scrii de multa vreme, si se vede ca iti fuge imaginatia de la o poveste la alta :)) Foarte tare, sper sa continui cat mai curand :D
    De asemenea mi-a placut si ce scrie Law, fooarte interesant deabia astept continuarea :D
    Fantoma din cartel...ideea pare draguta, sunt curioasa ce se intampla cand se reintalnesc Bella si Edward.
    Alecsa, foarte original titlul, atrage imediat atentia :)
    Promit, promit ca le voi citii pe fiecare in parte :*

    Asaaaaaa.... P.S. Trebuie sa citit povestea Alexyei, neaparat. Deci, daca nu cititi povestea asta, ma supar rau de tot. E o poveste foarte tare, e o idee bine conceputa, e geniala de-a dreptul. Nu o spun doar pentru ca Alexya o sa vada comentariul >:), ci pentru ca povestea ei m-a marcat...si chiar m-a facut sa scriu, mi-a dat inspiratie, m-a facut sa...meditez putin. Merita citita!!!!
    :D Spor la scris tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  2. wow,ce multe!
    @adriana108 acum cu siguranta toti vor citi povestea Alexyei:))
    chiar acum ma duc:>

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesante titluri, Alexya promit ca iti voi citii povestea putin mai incolo

    RăspundețiȘtergere
  4. Super noile creatii. M-ai facut curioasa Adriana, ma apuc si eu de ea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Uuuuu. Interesante creatii. Am ce sa citesc in zilele astea libere. :>

    RăspundețiȘtergere
  6. Bravo fetelor! Imi plac creatiile voastre, sunt superbe :*!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Va multumesc mult fetelor ca vreti sa cititi povestea:P. Cu siguranata si celelalte povesti ale fetelor sunt frumoase, asa ca dati o raita si pe la ele:D.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!