luni, februarie 13, 2012

Recenzie la Comun - Înscrieri :)

Pentru că am văzut cât v-a plăcut rubrica care am inaugurat-o noi recent, "Recenzie la Comun", a venit momentul să vă oferim din nou "microfonul", şi să vă aflăm părerea despre două serii, respectiv "Micuţele Mincinoase" de Sara Shepard şi "Vampirii din Morganville" de Rachel Caine. Cei înscrişi la "Concursul de Fidelitate" vor primi câte 6 puncte pt fiecare răspuns de 3-4 rânduri. De asemenea, cei care postează pe blogul lor despre această postare, vor primi 15 puncte. 
Puteţi completa la ambele serii!


6 comentarii:

  1. Ador rubrica asta, mi s-a parut o ideea geniala! Sper sa nu ma fac de rusine cu raspunsurile mele :"> Am pus si pe blogul meu despre rubrica. Sper sa participe cati mai multi, indiferent ca sunt inscrisi sau nu la concursul de fidelitate, merita o incercare ,nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar foarte buna ideea rubricii. Sper sa primiti cat mai multe raspunsuri sa ne facem si noi o opinie despre seriile necitite.

    RăspundețiȘtergere
  3. P.S.
    Am postat pe blog http://bookaholic29.blogspot.com/2012/02/walking-on-letters-recenzie-la-comun.html

    RăspundețiȘtergere
  4. http://picaturidecerneala.wordpress.com/2012/02/13/recenzie-la-comun/
    Si eu am pus pe blogul meu :D

    RăspundețiȘtergere
  5. http://apyblog.blogspot.com/2012/02/recenzie-la-comun-pe-walking-on-letters.html am postat aici

    RăspundețiȘtergere
  6. Am postat si eu aici: http://fituicacuamintiri.blogspot.com/2012/02/recenzie-la-comun-pe-walking-on-letters.html

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!