vineri, ianuarie 22, 2016

Editura Leda: Noutăți editoriale

Cu siguranță deja ați aflat despre noutătile editoriale ale editurii Leda, însă nu ne-am putut abține să nu vorbim despre ele pe blog. Suntem foarte încântate de activitatea editurii si suntem nerăbdătoare să citim noile titluri. Voi ce părere aveți despre:

Dacă singura modalitate de a salva lumea ar fi să distrugi ceea ce iubeşti cel mai mult, ai face-o?
Ceasul ticăie.
Toată lumea trebuie să aleagă.
Tessa Gray ar trebui să fie fericită – nu aşa se simt toate miresele? Şi totuşi, în timp ce pregătirile sunt în toi pentru nunta ei cu Jem Carstairs, o pânză de păianjen întunecată începe să se ţeasă în jurul vânătorilor de umbre de la Institutul din Londra. Un nou demon îşi face apariţia, unul legat prin sânge şi taină de Magistru, bărbatul care plănuieşte să-şi folosească armata de automate nemiloase, Dispozitivele Infernale, pentru a-i distruge pe vânătorii de umbre. Nu mai are nevoie decât de un singur lucru pentru a-şi pune în aplicare planul diabolic. Primejdiile şi trădările, secretele şi magia, şi firele încâlcite ale iubirilor şi ale pierderilor se împletesc pe măsură ce vânătorii de umbre ajung la un pas de distrugere în acest final cutremurător şi surprinzător al trilogiei DISPOZITIVE INFERNALE.

Întunericul s-a pogorât asupra lumii vânătorilor de umbre. Haosul şi distrugerea îi copleşesc pe nefilimi în vreme ce Clary, Jace, Simon şi prietenii lor se mobilizează pentru a înfrunta cel mai mare rău cu care au avut vreodată de-a face: fratele lui Clary, Sebastian Morgenstern.
Cu ajutorul Pocalului Infernal, el transformă vânătorii de umbre în creaturi de coşmar, distrugând familii şi pe oamenii care se iubesc, pe măsură ce armata lui de întunericiţi creşte. Nimic din această lume nu îl poate înfrânge pe Sebastian… dar dacă vânătorii de umbre ar ajunge pe tărâmul demonilor, ar putea avea o şansă… Se vor pierde vieţi, iubiri vor fi sacrificate, şi întreaga lume se va schimba.
Cine va supravieţui finalului exploziv?

Oraşul Focului Ceresc este una dintre acele cărţi pe care o păstrezi în inimă mult timp după ce ai terminat-o.” — The Guardian
„Seria INSTRUMENTE MORTALE constituie o combinaţie rară de intrigă extrem de complicată şi alertă cu ample digresiuni în vieţile emoţionale ale unor personaje pe care am ajuns să le îndrăgim… Inteligentă, amuzantă şi epică – o serie care creează dependenţă.” — Locus
„O poveste minunat scrisă, despre raritatea dragostei adevărate şi cum să faci faţă durerii de a o pierde.” - Amy Hatvany
„Un roman emoţionant despre viaţă şi moarte.” - Kirkus Reviews

Elsie Porter este o fată obişnuită de douăzeci şi ceva de ani, şi totuşi ceea ce i se întâmplă este departe de a fi ceva obişnuit.
Într-o zi ploioasă de 1 ianuarie, se duce să cumpere o pizza şi acolo îl cunoaşte pe fermecătorul Ben Ross. Chimia dintre ei e fulgerătoare. Ben nu poate aştepta nici măcar douăzeci şi patru de ore ca să o sune şi în câteva săptămâni cei doi sunt îndrăgostiţi lulea. Iar în mai, Elsie şi Ben pleacă în Las Vegas şi se căsătoresc.
După doar nouă zile, Ben, aflat pe bicicletă, este lovit de un camion şi moare. Elsie aude ambulanţa din apartament, dar, până să coboare, Ben a fost deja dus la spital. Acolo, Elsie trebuie să o înfrunte pe Susan, soacra pe care nu o văzuse niciodată şi care nu ştie de existenţa ei.
Împletind povestea de dragoste a lui Elsie şi Ben cu procesul de vindecare a lui Susan şi Elsie, Uniţi pe vecie ne aminteşte că există mai multe căi de a găsi fericirea.

De asemenea, suntem fascinate de coperta nouă a cărții ce va fi lansată curând, ”Mândrie și prejudecată și zombi”, o carte căreia i se pregătește o lansare incredibilă chiar și pe ecranele cinematografelor!

Coperta cărții:

Trailer-ul filmului:

Un comentariu:

  1. Doamne, eu sunt fan "Mandrie si prejudecata", dar tare sunt curioasa care este chestia cu zombie!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!