marți, ianuarie 05, 2016

Câștigătorii - HOP Cadouri de Crăciun - Concurs


Toată lumea iubește Crăciunul și mai ales cadourile. Am participat și anul trecut la prima ediție a HOP-ului de Crăciun organizat de blogurile Bibliophile Mystery și Mythical Books și o vom face și pe viitor. Aplaudăm inițiativa și considerăm că e extrem de utilă pentru cei care doresc să se înscrie la concursurile de Crăciun organizate de bloguri. De ce? pentru că le găsiți grupate și vă puteți înscrie cu ușurință!

Premiile:
Am încercat să formăm patru pachete diversificate pentru voi, cu premii pentru toate gusturile și vârstele! Am pus 8 cărți în joc și vor fi patru câștigători și aceștia vor primi unul din pachetele:

Pachetul ”Love Story”
Format din cărțile ”Cascada șoaptelor” de Elizabeth Langston și ”Cele 50 de vicii ale domnului Grey” de E. L. James

Pachetul ”Teens” 
Format din cărțile: ”Girlology În lumea fetelor”de dr. Melisa Holmes și ”Roboții din familia mea” de James Patterson

Pachetul ”Action”
Format din cărțile: ”Recviem pentru un vis” de Hubert Selby Jr. și ”Babilon babies” de Maurice G. Dantec

Pachetul ”Drama”
Format din cărțile ”Povestea Bernardei Soledade” de Raimundo Carrero și ”Vizionare” de Lars Saabye Christensen

Înscriere:
Pentru a participa, trebuie să completați formularul Rafflecopter de mai jos. Cu cât completați mai multe cerințe, cu atât veți primi mai multe intrări în plus și veți avea șanse mai mari de câștig:

Concursul este cu tragere la sorți se va termina pe 25 decembrie, ora 00:00. 

Mult succes și sperăm să vă înscrieți în număr cât mai mare!


Câștigătorii!

Ne cerem scuze pentru această întârziere, dar chiar și spiridușele de noi s-au bucurat de aceste sărbători din plin și sperăm că la fel ați făcut-o și voi. Însă cu ocazia venirii zăpezii pe meleagurile noastre, a venit momentul să vă anunțăm câștigătorii concursului HOP Cadouri de Crăciun.
Așadar, câștigătorii sunt...

Den S. - a câștigat pachetul ”Love Story”
Narcisa C. - va primi pachetul ”Teens”
Nicu I. - a câștigat pachetul ”Action”
Janeta I. - va primi pachetul ”Drama”

Felicitări câștigătorilor! Vă rugăm să trimiteți un e-mail pe alexya_fanfics@yahoo.com sau să ne scrieți pe pagina noastră de Facebook datele voastre personale. Dacă doriți să faceți schimb de pachete între voi, puteți să vorbiți prin comentarii, iar după să ne comunicați hotărârea voastră.

Bloguri participante la HOP:

63 de comentarii:

  1. As darui ”Babilon babies” de Maurice G. Dantec sotului meu caruia ii place acest gen literar, iar eu as citi Hotul de carti. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. As darui "Sub aceeasi stea" de John Green,prietenei mele deoarece si-o doreste de multa vreme,iar eu as citi "Cascada soaptelor"! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Le-aș dărui fratelui meu și unei prietene "Gândește fix pe dos" de Paul Arden, deoarece cartea este plină de citate și de texte motivaționale, iar eu am o listă întreagă de cărți pe care vreau să le citesc, în special "Cum să te îndrăgostești" de Cecelia Ahern.
    Mulțumim pentru concurs! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Î: Ce carte ai dărui unei persoane dragi de Crăciun, și ce carte plănuiești să citești de sărbători?
    R: Aș dărui cartea „Siddhartha” de Hermann Hesse pentru că oferă hrană minții cum puține cărți reușesc. Vreau să citesc „Douăsprezece scaune” de Ilf și Petrov, comedie. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. As darui Oscar si tanti Roz, de Eric Emmanuel Schmitt, pentru ca este o carte care te invata sa apreciezi fiecare secunda a vietii.
    Intentionez sa citesc multe carti de sarbatori, insa cel mai mult mi-ar placea sa citesc Dragostea mea mi-a daruit, Gayle Forman, Stephanie Perkins, David Levithan, Rainbow Rowell

    RăspundețiȘtergere
  6. As darui: Memoriile unei gheise de Arthur Golden si intentionez sa citesc : O sa te tin in brate cat vrei tu si o secunda de Ioana Chivet Macoveiciuc

    RăspundețiȘtergere
  7. As darui ficei mele Cele 50 de vicii ale domnului Grey de E. L. James.
    Si as vrea sa citesc Zgarie-norii din Shangha de Marina Almasan

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiu exact, i-as darui verisoarei mele carti pe care chiar stiu ca si le doreste, dar pe care nu si le-ar lua niciodata, carti precum Experimentul MAMATATA de Iulian Tanase. N-am idee ce sa citesc de Craciun, sa fiu sincera, vreau sa termin Razboi si pace si cum in perioada asta o sa am trei saptamani libere, sper s-o termin in aceasta perioada, ca-n timpul scolii nu prea am timp sa ma concentrez la ea.

    RăspundețiȘtergere
  9. I-as darui unei prietene la fel de pasionata de lectura ca mine cartea "Ferma animalelor" de George Orwell. De Craciun, am o tona de carti, pe care vreau sa le citesc, dar cu specific de Craciun, efectiv, sunt doar doua: "Colind de Craciun" de Charles Dickens si "O dorinta de Craciun" de Cathy Lamb si Fern Michaels, pentru ca sunt singurele carti de acest fel pe care le am :))) *Oricum urmaresc mai multe blog-uri/vlog-uri zilele astea ca sa mai vad ce carti as mai putea citi in aceasta perioada.*

    RăspundețiȘtergere
  10. I-as darui surorii mele volumul 2 din seria "Miss Peregrine" iar eu de Craciun vreau sa termin seria Harry Potter.

    RăspundețiȘtergere
  11. As darui "Amor la Paris" de Juliette Sobanet unei prietene bune, iar eu as vrea sa citesc Seductia apei de Monica Ramirez. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  12. As darui una dintre cartile mele preferate sau o carte scrisa de un autor preferat precum John Green, Stephanie Perkins sau Tahereh Mafi :) De Craciun accept Provocarea Simonei Stoica ^.^

    RăspundețiȘtergere
  13. Prietenei Mele O Sa Ii Daruiesc De Craciun Cateva Carti Din Colectia Carti Romantice, Le Colectioneaza Si Vreau Sa Ii Daruiesc Cateva Care Nu Le Are. Si De Citit, Planuiesc Sa Termin Seria Lux.

    RăspundețiȘtergere
  14. As darui Distanta dintre noi si vreau sa citesc Seraphina,Iti voi darui soarele si Mare tranquilitatis.

    RăspundețiȘtergere
  15. O să îi dăruiesc prieteni mele Poveste de Crăciun de Charles Dickens, deoarece îi place foarte mult Dickens, iar eu aş citi Hoţul de cărţi.

    RăspundețiȘtergere
  16. Plănuiesc să-mi cumpăr câteva cărți de la Editura Epica și să le citesc în vacanță, iar prietenei mele i-aș face cadou „Fulgi de Iubire”, o carte scrisă de John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle.

    RăspundețiȘtergere
  17. Celor dragi le-as darui seria mea preferata "Game of thrones" de R.R.Martin pentru a o savura impreuna cu o cana de ciocolata calda.

    RăspundețiȘtergere
  18. As darui "Regina Elisabeta a II-a" de Andrew Marr si as dori sa citesc "Antoniu si Cleopatra" de Diana Preston.

    RăspundețiȘtergere
  19. O poveste de Craciun de Charles Dickens, deorece este Craciunul (si eu as reciti cartea :D )
    Insa am alte carti in biblioteca pe care nu le-am citit inca(Chemarea cucului, Viermele de matase, Extazul lui Gabriel etc) si planuiesc sa le citesc in perioada asta.

    RăspundețiȘtergere
  20. I-as darui surorii mele "Cautand-o pe Alaska" . Iar eu as vrea sa citesc "Paranormal" .

    RăspundețiȘtergere
  21. As darui ficei mele Ferma animalelor de George Orwell.
    Vreau sa citesc Cascada soaptelor.

    RăspundețiȘtergere
  22. I-as darui Alinei, o buna prietena de a mea Martianul. Iar eu as vrea sa citesc tot aceeasi carte. :)

    RăspundețiȘtergere
  23. As darui prietenului meu "Vei fi acolo?" de Guillaume Musso pentru ca ii place mult acest autor, iar eu as citi in ton cu sarbatorile "Dragostea mea mi-a daruit..."

    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  24. As recomanda cartea *Cel care ma asteapta* unei prietene bune iar eu m-as relaxa citind Cascada soaptelor.

    RăspundețiȘtergere
  25. Imi doresc in acest an sa ii daruiesc prietenei mele din copilarie cartea Cautand-o pe Alaska, iar eu sa citesc Al 5-lea Val de Rick Yancey. Multumim pentru concurs si felicitari pentru initiativa!

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  26. as darui unei prietene care isi doreste aceasta carte, Adulter, de Paulo Coehlo
    As citi trilogia "50 de umbre..."
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  28. "Amintiri din copilarie " vor ajunge pe mana Stefanelului din dotare,eu ma multumes sa ma amuz cu "Peripetiile bravului soldat Svejk"

    RăspundețiȘtergere
  29. As darui sotului cartea Un colind de Craciun, iar eu as citi Jurnalul adolescentului miop.

    RăspundețiȘtergere
  30. O carte de bucate,cea de Sanda Marin ,prietenului meu.Eu m-as delecta cu "Shogun".

    RăspundețiȘtergere
  31. o sa ii daruiesc mamei mele adulter de paulo coelho, ea este un mare fan al lui si eu voi citi dragostea mea mi-a daruit

    RăspundețiȘtergere
  32. As darui cartea "Cel care ma asteapta" de Parinoush Sainee deoarece este o carte extraordinara,iar eu as citi "Poarta-te ca o Lady,gandeste ca un barbat" de Steve Harvey-o carte dedicata tuturor femeilor. :)

    RăspundețiȘtergere
  33. As da cartea Martianul de Andy Weir sotului meu, iar eu intentionez sa citesc seria Game of Thrones de sarbatori. :)

    RăspundețiȘtergere
  34. Aș dărui cartea "Dispăruți", iar eu aș citi "Delirium".

    RăspundețiȘtergere
  35. Pentru ca tot vine Craciunul si, sa speram, ninsoarea, as darui cartea Dragostea mea mi-a daruit... -Stephanie Perkins si eu cu siguranta voi reciti Poveste de Craciun - Charles Dickens.

    RăspundețiȘtergere
  36. As darui cartea Dragoste in vremea holerei, de Gabriel Garcia Marquez. Mi-ar placea sa citesc Poveste de Craciun, a lui Dickens, e cea mai potrivita in aceasta perioada.

    RăspundețiȘtergere
  37. Aș dărui cartea ”Fluturi” de Irina Binder și eu aș citi ”Exercitii de echilibru” de Tudor Chirilă.

    RăspundețiȘtergere
  38. As darui Testul Fierului si eu mi.am propus sa citesc Academia Vampirilor

    RăspundețiȘtergere
  39. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă i-aș dărui prietenei mele volumul al doilea din seria Magisterium, Mănușa de aramă, iar eu aș citit Mincinoșii de E.Lockhart.

    RăspundețiȘtergere
  40. As darui "Cautand-o pe Alaska" de John Green. Mi-am propus sa citesc "Hotul de carti" de Markus Zusak.

    RăspundețiȘtergere
  41. As darui prietenei mele cartea "E usor sa te iubesc" de Tammara Webber ,iar eu mi-am propus sa citesc "Trenul orfanilor" de Baker Kline

    RăspundețiȘtergere
  42. As darui "Amor la Paris" de Juliette Sobanet unei prietene bune, iar eu as vrea sa citesc , "E usor sa te iubesc" de Tammara Webber

    RăspundețiȘtergere
  43. Aș dărui "Te aștept" de J. Lynn unei prietene foarte bune, iar eu aș vrea să citesc "Fata din tren" de Paula Hawkins

    RăspundețiȘtergere
  44. As darui cartea Vanilie si ciocolata - Sveva Casati Modignani si mi-am propus sa citesc Fata din tren - Paula Hawkins.

    RăspundețiȘtergere
  45. As darui "Diana cu vanilie" de Diana Sorescu si as citit "Cronicile din Blackstone" de John Saul

    RăspundețiȘtergere
  46. As darui cartea Niciodata impreuna.
    Planuiesc sa citesc tot ce imi pica in mana. :)

    RăspundețiȘtergere
  47. Vreau sa ii daruiesc prietenei mele cele mai bune cartea Fluturi de Irina Binder.
    Vreau sa citesc Inferno de Dan Brown.

    RăspundețiȘtergere
  48. De Craciun voi citi Lolita, de Vladimir Nabokov, iar cartea pe care as vrea sa o daruiesc este ''Anna si sarutul frantuzesc'' de Stephanie Perkins.

    RăspundețiȘtergere
  49. Î: Ce carte ai dărui unei persoane dragi de Crăciun, și ce carte plănuiești să citești de sărbători?
    R: De Craciun, as darui cartea "Sub aceeasi stea" de John Green si as citi Cascada soaptelor, de Elizabeth Langston.

    RăspundețiȘtergere
  50. As darui oricarei persoane cartea "Oscar si Tanti Roz",deoarece are o poveste foarte emotionanta si vreau sa citesc muulte carti,printre care "Fulgi de iubire", "Eleanor&Park", "Pandemonium"..sper sa reusesc :D

    RăspundețiȘtergere
  51. As darui cartea "Alegerea" de Kiera Cass prietenei mele cele mai bune si as citi ”Cascada șoaptelor” de Elizabeth Langston.

    RăspundețiȘtergere
  52. Aș dărui Exuvii de Simona Popescu și intenționez să citesc Voi fi acolo de Kyung-sook Shin.

    RăspundețiȘtergere
  53. Aș dărui "Endgame" unei prietene care și-o dorește, și eu aș citi "Cascada șoaptelor".

    RăspundețiȘtergere
  54. As darui "De veghe in lanul de secara" de J.D. Salinger, dat fiind faptul ca se petrece in preajma sarbatorilor. Eu am sa citesc "Stoner", de John Williams

    RăspundețiȘtergere
  55. As darui Un colind de Craciun de Charles Dickens . Eu as citi Magicienii de Lev Grossman.

    RăspundețiȘtergere
  56. As darui Sub aceeasi stea de John Gree, iar eu as citi Tronul de clestar de Sarah.J.Maas .

    RăspundețiȘtergere
  57. Am daruit deja doua carti in engleza Married to the Bad Boy by Letty Scott si Hollywood Dirt by Alessandra Torre, in format fizic. Am de gand sa citesc multe:Poveste de iarna de Mark Helprin, vreo 3 -4 autori romani (O.G. ARion- Ultimul voking, Andrei Cioata-Toate sfarsiturile sunt la fel, Florina Sandu Cojocaru si Simona Stoica- Capcana, daca reusesc sa cumpar cartile pana atunci).

    RăspundețiȘtergere
  58. As darui cartea "Cele 50 de vicii ale domnului Grey" si eu as citi "Cascada soaptelor"

    RăspundețiȘtergere
  59. As darui carti de colorat antistres, spre exemplu "gradina secreta" de Johanna Basford.
    Eu imi doresc sa citesc "Biblia pierduta" de Igor Bergler.

    RăspundețiȘtergere
  60. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  61. As darui de sarbatori Poveste de Craciun, de Charles Dickens. Mi se pare cea mai potrivita.
    As citi Fulgi de iubire, de John Green.

    RăspundețiȘtergere
  62. I-as darui prietenului meu o carte de Agatha Christie pentru ca lui ii plac filmele si serialele politiste si eu vreau sa ii trezesc pasiunea pentru citit.
    As citi Un colind de Craciun de Charles Dickens .

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!