sâmbătă, decembrie 13, 2014

10 filme perfecte pentru Crăciunul acesta

Îmi place foarte mult ca în decembrie să văd filme de Crăciun, mă refer la acel tip simplu, fără un plot complex, a căror acțiune se petrece în acest sezon, dar care îmi insuflă o stare de liniște, de bucurie. Parcă sărbătorile nu sunt complete fără ele. De aceea, m-am gândit să vă prezint 10 filme speciale de Crăciun, apărute anul acesta:

Grumpy Cat's worst Christmas
Cu: Grumpy cat, Megan Charpentier, Daniel Roebuck

Grumpy cat este o pisică care locuiește într-un pet shop. Deoarece nimeni nu o alegea niciodată ca animal de companie, ea a început să aibă o viziune amară și ironică asupra vieții. Până când Chrystal, o fetiță de 12 ani, intră în magazin și se îndrăgostește de ea. Împreună vor avea parte de multe aventuri. Va învăța Grumpy Cat care e semnificația Crăciunului?


A Royal Christmas
Cu: Lacey Chabert, Stephen Hagan, Jane Seymour, Katherine Flynn

Prințul Leopold , moștenitorul tronului de Cordinia, dorește să se căsătorească cu iubita lui, tânăra Emily Taylor, o croitoreasă umilă din Philadelphia.Dar mama lui Leopold, Regina Isadora, are alte planuri pentru fiul ei.


A Cookie Cutter Christmas
Cu: Erin Krakow, Alan Thicke, David Haydn-Jones, Miranda Frigon, Laura Soltis, Genae Marie Charpentier

Doi profesori colegi îşi duc rivalitatea la un alt nivel în timp ce luptă pentru a câştiga un concurs de făcut prăjituri în vacanţa de Crăciun.


The Christmas Shepherd
Cu: Teri Polo, Martin Cummins, Jordyn Olson, Jill Teed

Este povestea lui Sally Brown, văduva unui veteran de război şi o scriitoare de succes. După ce îşi pierde soţul, singura fiinţă de preţ care îi rămâne alături este ciobănescu lor, Stepherd. După o furtună puternică, Stepherd dispare declanşând o serie de evenimente menite să întărească şi mai mult lanţul lor de prietenie.


The Nine Lives of Christmas
Cu: Brandon Routh, Kimberley Sustad, Stephanie Bennett, Chelsea Hobbs, Sean Tyson, Dalias Blake, Gregory Harrison

In apropierea Craciunului, pompierul Zachary adopta o pisica ratacita si o intalneste pe Marilee, o studenta la medicina veterinara, care ii pune la incercare decizia lui de a ramane burlac pe vecie.


The Tree That Saved Christmas
Cu: Lacey Chabert, Corey Sevier, Eric Keenleyside, Matthewe Anderson

O tânără se întoarce în Vermont, orașul natal, pentru a încerca să salveze de la faliment afacerea familiei sale, o fermă unde vindeau brazi.


Best Christmas Party Ever
Cu: Torrey DeVitto, Steve Lund, Linda Thorson and Harmon Walsh

În apropierea vacanţei de Crăciun, o tânără organizatoare de evenimente pune la cale o petrecere specială de Crăciun pentru un magazin de jucării din New York. Desi o faimoasă corporaţie ameninţă închiderea acesteia, ea decide să-şi urmeze inima, avansează cu planurile şi îşi întâlneste marea dragoste.

Naughty and Nice
Cu: Haylie Duff, Tilky Jones, Maureen McCormick

O gazdă radio cinică este exilată în Nebraska, unde are o ceartă cu o romantică incurabilă. În curând, relația lor tumultuoasa atrage interesul întregului oraș.


One Starry Christmas
Cu: Sarah Carter, Damon Runyan, George Canyon, Paul Popowhich

O profesoară de astronomie îşi întâlneşte dragostea în persoana unui cowboy fermecător în timpul unei călătorii de Crăciun. Tânăra se vede în postura de a alege între siguranţa unei iubiri pe care o trăieşte de ceva timp şi o dragoste aventuroasa pe care i-o poate oferi cowboyul.


A Christmas Tree Miracle
Cu: Kevin Sizemore, Claudia Esposito, Jill Whelan

O poveste emoționantă care ne amintește că de sărbători, cele mai bune cadouri sunt cele simple, și că miracolele chiar se petrec, dacă tu crezi în ele.


Toate par foarte drăguțe, nu? Cel mai mult mi-au atras atenția ”Grumpy Cat's worst Christmas”, ”A Royal Christmas”, ”The tree that saved Christmas”, ”The nine lives of Christmas” și ”A Christmas tree miracle”, dar toate par frumoase.
Voi? Plănuiți să vedeți vreunul anul acesta? Care anume?

13 comentarii:

  1. Eu as vrea sa le vad pe toare daca as sti unde :). Au aparut la cinema? Recunosc ca nu sunt la curent cu premierele la cinematograf.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce tare. Nu am auzit de ele , dar cred ca sunt superbe. Cateva sunt de la Hallmark?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am vazut nici macar unul insa cel mai mult astept sa apara The best of me chiar daca nu e tematic

    RăspundețiȘtergere
  4. Super fain. Oare care sunt si la cinema la noi? Ai vrea sa faci si o lista cu filme care au aparut mai demult pentru cei care vor sa se bucure de ele acasa, la caldurica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adela, sper sa am timp sa mai fac o postare, daca nu, gasesti aici multe recomandari de filme aparute mai demult, de Craciun: http://cineamator.ro/35-de-filme-de-urmarit-de-craciun-3-proiectii-maraton/

      Ștergere
    2. Multumesc, Krisz, o sa arunc o privire, poate reusesc sa selectez ceva de vazut cu prietenul in weekend, dupa ce facem bradutul impreuna. <3

      Ștergere
  5. Filmele da, majoritatea sunt produse de Hallmark. Nu cred ca apar la cinema, sunt pentru TV facute special. Probabil se vor gasi cat de curand pe Torrent de descarcat, sau vor fi difuzate pe Hallmark Channel.
    Adela, sper sa am timp sa mai fac o postare, daca nu, gasesti aici multe recomandari de filme aparute mai demult, de Craciun: http://cineamator.ro/35-de-filme-de-urmarit-de-craciun-3-proiectii-maraton/

    RăspundețiȘtergere
  6. Hehe, chiar am văzut de curând The Nine Lives of Christmas, iar pe multe dintre celelalte le am pe listă, de vizionat în perioada Crăciunului. Drăguţă compilaţia ta, chiar am aflat câteva titluri pe care nu le ştiam. Thanks! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte dragute filmele, primul dintre ele pe care vreau sa-l vad este Grumpy Cat's worst Christmas, urmat indeaproape de The Christmas Shepherd.


    Ati primit o leapsa de la mine: http://goldypedia.blogspot.ro/2014/12/leapsa-problemele-cititorilor.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar aveam nevoie de lista asta, mersi :)) o sa ma uit la cateva dintre ele :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu vreau sa vad The tree that saved Christmas.

    RăspundețiȘtergere
  10. E na! Nu pot sa cred ca nu le-am vazut pe acestea, mai ales ca sunt o mare fana a filmelor de Craciun.
    Multumesc, Krisz! Vacanta asta, chiar tre' sa recuperez. Pisicuta aia imi tot face cu ochiul! :3

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!