luni, martie 24, 2014

Music for our souls (55)

Nu am mai postat de mult la această rubrică și îmi pare rău. Muzica face parte din viața noastră și este un mod de a ne exprima, de a trăi, de a simți.
În ultimul timp, m-am îndrăgostit de patru piese și nu am cum să păstrez secretul față de voi. Le ador și sper să vă placă și vouă. Mi-ar plăcea să spun câteva cuvinte despre ele, dar... le voi lăsa pe ele să vorbească în numele lor. Au mai multe șanse la inimile voastre, decât poate ar avea cuvintele mele :D.
Listen and enjoy!


Indila - Dernière Danse

Stromae - Formidable

Pentatonix - Run to You

Pentatonix - Say Something

19 comentarii:

  1. Indila imi place foarte mult, la fel si Say Something, dar celelalte doua le-am auzit acum pentru prima data si nu prea pot sa-mi formez o parere :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Cate melodii faine. Chiar m-au linistit, plus ca am ramas cam fara inspiratie la capitolul "piese de ascultat".

    RăspundețiȘtergere
  3. Cele de la Pentatonix sunt preferatele mele. Au niste cover-uri foarte dragute si originale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place atat de mult "Derniere Danse", chiar daca nu inteleg prea bine franceza. Este adevarat ce se spune, ca muzica buna te atrage indiferent de limba in care este cantata

    RăspundețiȘtergere
  5. Derniere Danse este o melodie absolut superba, nici eu nu inteleg prea bine franceza dar asta nu conteaza prea mult atunci cand asculti o melodie atat de frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  6. @alexa ioana, eu studiez franceza de noua ani la scoala, si abia daca stiu sa ma prezint normal. E o limba muzicala si foarte grea, dar melodiile in franceza sunt de-a dreptul minunate

    RăspundețiȘtergere
  7. chiar sunt foarte frumoase melodiile in franceza
    mie imi plac in special cele cantate de Celine Dion

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place mult Indila. Cred ca are o voce minunata iar restul piselor ei cred ca sunt pur si simplu formidabile.

    RăspundețiȘtergere
  9. Aveti dreptate, melodiile in limba franceza au un mod aparte de a-ti ajunge la suflet.

    RăspundețiȘtergere
  10. "Derniere Danse" a devenit la scurt timp dupa ce am auzit-o prima data una dintre melodiile mele preferate, impreuna cu "Castle of Glass" a celor de la Linkin Park, cu "We are" de la Big Time Rush si "Closer to the edge" de la 30 seconds to Mars"

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place la nebunie melodia Indilei, "Derniere Danse". Nu ma mai satur din a o asculta!! <3

    RăspundețiȘtergere
  12. Mie la inceput nu-mi placea deloc Dernière Danse, dupa am inceput sa o aud tot mai des si astfel am ajuns sa o ador. Indila are cu adevarat o voce frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Derniere Danse mi se pare chiar o melodie superba, desi nu prea ma dau in vant dupa limba franceza (intotdeauna am fost in razboi, ne-am impacat doar anul acesta cand ne-a venit o noua profesoaa
    ).

    RăspundețiȘtergere
  14. Desi nu sunt mare fana a limbii franceza ( totul se datoreaza profesoarei mele din generala care venea cu fluierul la ore, pentru a face liniste cand lucruri deveneau greu de controlat), "Derniere Danse" chiar m-a prins in mrejele linii melodice. O ascultasem cu doua saptamani in urma si dupa aceea, la ora de franceza, profesoara noastra ne-a adus o foaie cu textul in franceza si tradus si in acea ora am cantat si am ascultat-o. Sunt foarte frumoase versurile si dejaga o incarcatura substantiala de sentimente.
    Pentatonix sunt foarte talentati si ma bucur sa vad ca lumea de pe Youtube ii apreciaza la valorea lor. Dintre toate coverurile facute preferatul meu este la melodia "Radioactive" a celor de la Imagine Dragons.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si asa am descoperit o noua trupa grozava. Nu am auzit de Pentatonix, pana acum, am trait sub o roca, probabil. :))
    Dernière Danse, cat ador melodia asta. Nu m-am impacat cu ea la inceput, imi era greu sa o fredonez, dar in timp ne-am acomodata una cu cealalta si acum o fredonez, sau cel putin asta incerc. :))
    Nu stiu unde am auzit Stromae - Formidable prima data, dar stiu ca am fost in razboi. Alors on danse, a fost o melodie pe care nu am mai agreat-o dupa ce am auzit-o constant. Dar Stromae este un artist formidable si nu am cum sa nu ma las dusa de val pe melodia asta.

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Denise, nici eu nu am auzit pana acum de Pentatonix, dar imi plac foarte mult deja :))

    RăspundețiȘtergere
  17. si eu aud pentru prima oara de Pentatonix si mi se par geniali
    tipa are o voce foarte calda, imi lasa impresia ca este o persoana foarte sensibila

    RăspundețiȘtergere
  18. Din cate tin minte, cei din Pentatonix s-au facut cunoscuti la un concurs american, ceva de genul American Idol, dar nu sunt 100% sigura ca este vorba de acea emisiune.
    Oricum, au cover-uri mult prea minunate, si marea majortitate sunt chiar mai bune decat originalele, dupa parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  19. Andd, si eu sunt de aceeasi parere. Oricum, cei de la Pentatonix sunt geniali!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!