luni, martie 31, 2014

„Iubire dincolo de timp” de Tamara Ireland Stone la Editura Leda!

Mărturisesc că sunt extrem de entuziasmată de apariţia acestei cărţi, de când am aflat că va apărea în străinătate mi-am dorit mult să o citesc şi iată că acum voi avea ocazia să fac asta! Şi în limba română! E o poveste interesantă cu călătoria în timp, fantasy, young adult, pe care nu trebuie să o rataţi. A fost publicată în afară în 32 de editiţii (!!) deja, deşi a apărut din 2012 doar, nu mai devreme. Până acum au apărut două volume. Şi dacă descrierea nu vă spune nimic, copertele originale pe care le-am pus-o cu siguranţă o să vă indice despre ce carte vorbesc! 
Am menţionat că apare exact pe 15 aprilie, când e ziua mea? Dacă ăsta nu e începutul unei poveşti de iubire "bookaholice", spuneţi-mi voi care este :D


Anna Greene şi Bennett Cooper sunt doi tineri obişnuiţi, pasionaţi de muzică şi de mişcarea în aer liber. Ei îi place să alerge, lui, să facă alpinism. Aşadar, nu e deloc de mirare că se îndrăgostesc nebuneşte unul de celălalt. Cu o singură menţiune: Anna trăieşte în Evanston în 1995, iar Bennett în San Francisco, dar în anul… 2012. 
Bennett deţine însă un talent aproape de neconceput: poate călători în timp şi spaţiu după cum doreşte, iar intrarea lui în viaţa Annei îi deschide acesteia orizonturi nebănuite, lumi pline de oportunităţi şi aventuri.
Tamara Ireland Stone ţese, cu o inegalabilă măiestrie, firele unei iubiri în calea căreia nici măcar timpul nu se poate pune. "Iubire dincolo de timp" de Tamara Ireland Stone deschide o serie care îi poartă numele şi care îi va fermeca pe toţi cei care adoră poveştile romantice.

 “О poveste de dragoste unică, extraordinar de frumos scrisă...” – Melissa Marr, autoarea seriei The Wicked  Lovely

“О iubire pasională, căreia până şi timpul i se supune... şi care îi va face pe cititori să le ţină pumnii celor doi îndrăgostiţi care se opun iar şi iar destinului.” – Publishers Weekly

"Misterele şi călătoriile în timp se împletesc cu romantismul în acest captivant roman de debut…" –Booklist

Denumită „un captivant roman de debut” de către Booklist şi „o poveste de iubire toridă, capabilă să facă timpul să i se supună” de către Publishers Weekly, romanul Iubire dincolo de timp a fost deja publicat în peste douăzeci de ţări, fiind lăudat pretutindeni.
Drepturile de ecranizare au fost deja achiziţionate de către CBS şi este posibil ca, în curând, filmul să devină o realitate.


Deci, care e verdictul vostru asupra cărţii? V-am trezit interesul?

14 comentarii:

  1. Cu siguranta mi-a starnit interesul si imi place mult titlul in engleza "time between us" :x
    In acest gen am citit cartea CAPCANA TIMPULUI - Jude Deveraux, care a fost printre primele carti care mi-au starnit interesul pentru lectura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta da veste absolut minunata! Si eu imi doresc de extraordinar de mult timp sa citesc aceasta carte. Abia astept sa apara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de bine suna. Cred ca am mai auzit de ea sau am vazut-o pe Goodreads. Oricum pare foarte interesanta. Am timp sa economisesc pana pe 15 aprilie. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi se pare foarte interesanta ideea acestei carti si de-abia astept sa apara!! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Abia astept sa apara! Desi am citit-o in limba engleza, o sa o citesc si in romana. Can't wait!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am auzit ca este geniala ! Chiar imi doresc sa fac rost de ea si o citesc cat mai repede cu putinta :D !

    RăspundețiȘtergere
  7. destul de interesanta..abia astept sa o cumpar

    RăspundețiȘtergere
  8. Wooow! Super tare. Imi doresc din sulfet sa o citesc... cat mai repede posibil!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cei de la editura Leda sunt extraordinari. Din pacate ( sau din fericire, depinde din ce punct de vedere privesc) am citit cartea si nu cred ca o voi mai cumpara. Bine, daca o primesc cadou nu-i nicio nernorocire, niciodata nu sunt prea multe carti de pus in biblioteca.
    Mi-a placut cartea. Verdict final.
    Am urmarit-o pe Anna, care locuieste in Chicago anul 1995 si viata ei obisnuita de adolescenta care nu are parte de cine stie ce aventuri. Doar ca intr-o zi intalneste un tip, iar ea crede ca il stie de undeva. Arunca o alta privire in directia lui si surprize surprize: tipul nu mai e acolo. E disparut, fugit in lume, Dumnezeu stie unde. Dupa o calatorie cu masina spre scoala alaturi de prietena ei cea mai buna, ii trece toata faza cu " cine era tipul ala misterios a carui fata am mai vazut-o, dar care a disparut mai repede ca Flash din Justice League?" Dar ii revine cand la scoala il revede. Noul tip si domnul rapiditate excesiva, care a disparut ca prin farmec sunt una si aceeasi persoana.
    Astfel il cunoastem pe Bennett, baiatul care locuieste in San Francisco, anul 2012. De aici incepe toata aventura, avand loc diferite evenimente.
    Romanceul dintre cei doi protagonisti e adorabil, emotional si facut special pentru a-ti sfasia corasonul. Aduce a Sotia calatorului in timp, doar ca aceasta se sfarseste in alt mod.
    Daca nu va deranjeaza explicatiile saracacioase si fara sens a modului in care calatoreste Bennett prin timp si spatiu si sfideaz toata legile, atunci e o carte care o sa va fie pe plac.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Diana DD - Mi-am inchipuit din prima ca povestea nu se axeaza pe modul cum a ajuns Bennett in trecut. Pana la urma este o carte de dragoste contemporana si in acest gen se axeaza mai mult relatia dintre personaje decat actiunea propriu zisa si rezultatele care i-au adus pe cei doi protagonisti sa se intalneasca.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anda DD, ai dreptate. Această carte se axează mult pe povetsea de dragoste dintre cei doi și mai puțin pe acțiunile care se petrec

    RăspundețiȘtergere
  12. Cartea pare interesanta ..chiar mi-ar placea sa o citesc

    RăspundețiȘtergere
  13. Mihaela Elena, da, da, citește-o. E minunată!

    RăspundețiȘtergere
  14. Salutare, Vă recomand spre atenția dvs. o bibliotecă online de cărți gratis, destinat pentru a inspira oamenii să citească și să iubească, cu scopul de promova arta, și de a ajuta oamenii să- și găsească cu ușurință carțile preferate, avînd totodată posibilitatea de vă crea propria colecție de cărți, și de a avea acces la prima bibliotecă online oricînd. Msbook.pro

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!