marți, februarie 11, 2014

Citeşte-o! Citeşte-l!

“Dragostea este dorința de a da ceea ce este al tău altuia și de a simți fericirea acestuia ca și cum ar fi a ta.” (Emanuel Swedenborg)

Editura Adenium aduce dragostea în prim-plan în perioada 10-24 februarie şi lansează provocarea la iubit şi îndemnul la citit sub sloganul „Citeşte-o! Citeşte-l!”, care însoţeşte pachete de sărbătoare.
Dorinţa este ca orice îndrăgostit să îi poată oferi persoanei iubite un dar preţios, o lectură de calitate, antrenantă şi plină de miez. Îşi rasfaţă cititorii cu preţuri promoţionale şi cu o selecţie rafinată de cărţi.

Pachetul Cu dragoste pentru EA va putea fi cumpărat la un preţ de 39 de lei (faţă de preţul întreg de 74 de lei) şi va conţine trei titluri special alese pentru ca domnii să le poată oferi un cadou deosebit doamnelor şi domnişoarelor.
Destin încarcerat (Gheorghe Vîrtosu) prezintă povestea captivantă a unui tânăr om de afaceri care dansează un tango periculos cu destinul. Lumea se lasă cucerită, pas cu pas, de succesul şi forţa sa, iar viaţa pare să-i ofere totul pe tavă. Până într-o zi. Realitatea imediată poate încatuşa tot ceea ce ne aparţine, dar nu şi ceea ce suntem.
Varză (Beatris Serediuc) este unul dintre cele două romane câştigătoare ale Concursului de debut literar organizat de Editura Adenium în anul 2013, secţiunea Proză, devenit în scurt timp bestseller. Un roman psihedelic, captivant, despre iubire şi lipsa ei, despre identitatea pierdută, cautată şi regăsită.
Submarinul karmei (Paul Gorban): „E minunat că se mai găsesc suflete atât de încrezătoare în personificare şi metaforă, capabile să dialogheze cu Poezia ca şi cum aceasta ar fi o mamzela delicată şi şturlubatică, totdeodată” (Felix Nicolau).

Pachetul Cu dragoste pentru EL va putea fi cumpărat la un preţ de 39 de lei (faţă de preţul întreg de 85 de lei) şi va contine trei titluri selectate cu grijă, pentru ca doamnele şi domnişoarele să le poată oferi un cadou cu staif domnilor.
Laptele negru al mamei (Cosmin Leucuţa) este unul dintre cele două romane câştigătoare ale Concursului de debut literar organizat de Editura Adenium în anul 2013, secţiunea Proză. A devenit în scurt timp bestseller, iar autorul este nominalizat la Premiile ARQ.
Damele din pălărie (InimaRea) oferă o incursiune într-o lume a secretelor şi spionajului. Un roman savuros, din perspectiva unui fost şef al Serviciului de Informatii Externe.
Un taur în vitrina de piatră (Liviu Antonesei) propune o scufundare plină de pasiune în lumea captuşită cu oglinzi paralele a iubirii şi a erotismului duse la paroxism.

10 comentarii:

  1. un cadou foarte frumos pentru persoana iubita, mai ales daca acea persoana este un impatimit al lecturii:)
    asa un cadou mi-as dori si eu:x

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa ideea si accesibila pentru toate buzunarele. Cine n-ar vrea sa primeasca un astfel de cadou?

    RăspundețiȘtergere
  3. E un cadou ingenios, mai ales pentru cititori. Mie imi plac ambele pachete, dar mai mult primul, se intelege...

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos pachetul,de fapt ambele sunt bine alese.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un cadou frumos cu titluri pe care nu le-am mai intalnit pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am mai intalnit cateva din titluri, insa nu m-au interesat in mod special.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca nu sunt atat de cunoscute.Unii au auzit,unii nu...

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am auzit aproape de toate si cel mai interesata sunt de Destin incercat, sper sa o achizitionez si eu curand :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte tare ideea aceasta cu pachetele pentru Ea si El! Unele din ele chiar m-au facut curioasa! :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!