miercuri, decembrie 18, 2013

Precomandă ”Alegerea” de Kiera Cass!

4 comentarii:

  1. Cred ca am mai spus, dar o sa ma repet: Am auzit multe lucruri bune despre aceasta carte si chiar cred ca merita citita, insa am doua nemultumiri in legatura cu aceasta carte:
    1) face parte dintr-o serie ce nu este inca completa.
    2) Coperta cu care va aparea la noi pur si simplu e mult inferioara celei originale, probabil nu as fi avut nicio problema cu ea daca nu as fi vazut coperta originala (care mi se pare foarte frumoasa si destul de sugestiva). "35 de fete. O singură coroană. O competiţie unică." pe coperta originala se vad mai multe fete, doar una iesind in evidenta desi toate erau imbracate la fel, lucru care mi se pare perfect, pe cand pe aceasta coperta e o singura fata si mult prea mult rosu. Poate exagerez, dar facand comparatie aceasta coperta lasa de dorit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu Diana, dar nu coperta conteaza, ci continutul..care e foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă nu știam despre ce carte este vorba nu mi-aș fi dat seama niciodată că e defapt The Selection. Coperta nu mi se pare deloc sugestivă, dar știu că este o carte bună!
    Presupun că o să mai aștept până să o cumpăr.

    RăspundețiȘtergere
  4. Krisz, stiu ca nu prea are importanta cum arata coperta, insa pe mine prima data ma atrage coperta, titlul, dupa care citesc descrierea si mai vad niste recenzii. :D Oricum o voi citi, insa sa mai apara macar un volum, ceea ce cred ca va dura destul de mult.. :(

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!