joi, octombrie 24, 2013

Precomandă ”Salvarea lumii și alte sporturi extreme” (Maximum Ride #3) de James Patterson

CLICK AICI PENTRU A PRECOMANDA CU 25% REDUCERE ŞI TRANSPORT GRATUIT PRIN CURIER!

6 comentarii:

  1. http://devoratoriidefilme.blogspot.ro/2013/10/tagul-devoratorilor-de-filme.html
    Nominalizare

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci trebuie sa recunosc ca,desi am descoperit recent site-ul vostru,imi place enorm.Se vede cat de mult va chinuiti sa postati cand aveti timp.Imi place ca postati mereu nouatati si stiri despre carti.Datorita recenziilor voastre am descoperit carti uimitoare.Sunt surprinsa de modul in care arata site-ul si in special de cum povestiti,astfel incat fiecare carte sa aiba farmecul ei pesonal.Bravo!!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu abia astept sa achizitionez volumul doi, dar cred ca voi mai astepta putin

    RăspundețiȘtergere
  4. inca nu mi-am cumparat primele volume... deci o sa astept o oferta care sa le includa pe toate 3 probabil :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa citesc si eu volumul 2..

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine ai venit pe blog, Larisa! Ne bucuram ca ne-ai descoperit si ca iti place ce ai gasit aici, si speram sa nu te dezamagim vreodata! Asa e, muncim la postari, la recenzii, dar mai mult punem pasiune in ceea ce facem. Din pacate acum, din cauza programului incarcat pe care il avem ambele la facultate nu mai postam asa de des ca in timpul liber, dar ne straduim sa nu ne dezamagim cititorii. Multumim inca o data pentru cuvintele frumoase care ne-au inseninat ziua! Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!