joi, octombrie 24, 2013

Lansări de carte la Salonul de Carte Bookfest Iaşi: „Jung. Îndrăgostit de suflet” de Lavinia Bârlogeanu şi „Richter 8.9” de Andrei Călăraş

În perioada 25-27 octombrie, Editura Nemira îşi invită cititorii la prima ediţie a Salonului de Carte Bookfest Iaşi. Vineri, 25 octombrie, la ora 15.00, în Sala Paşilor Pierduţi de la Universitatea „Al.I.Cuza Iaşi”, va avea loc evenimentul de lansare a cărţii „Jung. Îndrăgostit de suflet” de Lavinia Bârlogeanu, fiind urmat la ora 15.30 de lansarea cărţii „Richter 8.9” de Andrei Călăraş.
Volumul „Jung. Îndrăgostit de suflet” semnat de autoarea Lavinia Bârlogeanu  propune cititorilor o călătorie în lumea jungiană unde vor putea afla răspunsuri la întrebări stringente despre Jung, Suflet, Sine şi vise. Ce află Jung parcurgând calea Sufletului? Ce ghizi spirituali îl însoţesc? Care sunt chemarea lui şi marea operă pe care trebuie s-o înfăptuiască? Care este secretul lui Dumnezeu? Cine sunt apropiaţii care-i cunosc frământările şi-l însoţesc pe drumul, plin de pericole, al Sinelui? Cum poartă visele noastre amprenta propriului destin?
Alături de autoare vor lua cuvântul: Prof. univ. dr. Liviu Antonesei, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii „Al.I. Cuza” din Iaşi şi Prof.univ. dr. Ion Dafinoiu, decan al Facultăţii de Psihologie şi Stiinţele Educatiei din cadrul Universităţii „Al.I. Cuza” din Iaşi.
Pasionaţii de literatură de suspans au ocazia de a se întâlni cu scriitorul Andrei Călăraş în cadrul evenimentului de lansare a cărţii sale, „Richter 8.9”. Alături de acesta vor vorbi invitaţii săi,  Odilia Roşianu (redactorul cărţii „Richter 8.9”), Iustinian Popa (redactor-şef Azicitesc.com), Iulian Sîrbu (redactor Revista Suspans.ro).
Personajul central al cărţii „Richter 8.9”, Alexandru Don, nu mai poate picta decât în culorile depresiei, ale iubirii pierdute, ale beției și ratării. Însă, pe neașteptate, este prins într-un carusel de neînțeles al groazei și minciunii, ce-l poate antrena spre o cumplită descoperire sau o inevitabilă distrugere. Istoria își arată o față necunoscută, amenințătoare ce nu lasă niciun drept la replică.
Toţi cei care vor vizita standul Editurii Nemira vor putea descoperi noutăţi editoriale, oferte speciale pentru orice buzunar de cumpărător, precum şi serii de autor îndrăgite.
Intrarea în cadrul salonului este gratuită. Programul zilnic va fi între orele 10:00 și 20:00.

Salonul de Carte Bookfest Iași se desfășoară în cadrul Festivalului Internațional de Literatură și Traduceri Iași – FILIT.

Un comentariu:

  1. Asta e la mine în oraş! Hip hip uraa! Totuşi nu cred că ajung ;)) Atât m-am plâns că aici nu se face nimic şi când se face eu nu am cum să merg ;))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!