sâmbătă, septembrie 28, 2013

Quote Line (199)

9 comentarii:

  1. Mmm este greu intr-adevar sa formezi o relatie cu cineva care a avut un esec sau mai multe in dragoste pentru ca acea persoana sufla si-n iaurt si va avea tendinta de a teroriza, de a controla permanent, mai ales daca a fost inselat, de aceea trebuie sa sti dinainte in ce te bagi:-) , tu ca persoana nu esti vinovata cu nimic pt ca el a fost cel mai ghininoist om si a intalnit numai .... cu astfel de oameni trebuie rabdare multa.

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa treaca ceva timp pana ce vei intalni pe cineva potrivit, asta-i clar..
    ce-mi place de selena, e asa copila aici :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Haha,Ce tare e!!
    Selena Gomez are niste replici foarte bune si adecvate zilelor noastre. Imaginea e intr-adevar foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. O ador pe selena gomez ...inca e ok ;)) Desi prevad un viitor sumbru ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tare faza asta!! :))
    Mi-a placut mult serialul cu vrajitorii in care a jucat si la fel si filmul cu printesa unde a jucat alaturi de Demi. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie mi-a placut si am inteles ca inca se lucreaza la un nou sezon.De-abia il astept.Inca ma mai uit la ei pe Disney Channel.

    RăspundețiȘtergere
  8. Hmm. Toti intalnim in aceasta viata persoane care ne dezamagesc sau care vor doar sa profite, dar asta nu inseamna ca trebuie sa judecam o persoana dupa greselile pe care le-au facut altii. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Da,din pacate sunt foarte multe persoane profitoare in zilele noastre,dar mai exista si altfel de persoane care nu te vor dezamagi.Trebuie doar sa le gasesti.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!