sâmbătă, septembrie 28, 2013

”Fericirea mea ești tu” de Jamie McGuire - din octombrie în librării!

Continuarea mult aşteptată a bestsellerului New York Times FERICIREA ÎNCEPE AZI - din octombrie în librării!

O nouă întâlnire cu Abby şi Travis...
Travis Maddox a învăţat două lucruri de la mama sa înainte ca aceasta să moară: Iubeşte mult. Luptă şi mai mult pentru iubirea ta.
În FERICIREA MEA EŞTI TU, viaţa lui Travis e plină de femei care vin şi pleacă, de jocuri de noroc ilicite şi de violenţă. Însă tocmai când Travis se consideră invincibil, Abby Abernathy îl pune la pământ.
Fiecare poveste are două versiuni. În FERICIREA ÎNCEPE AZI, Abby vorbeşte în numele ei. Acum e timpul să citim povestea prin ochii lui Travis.

„FERICIREA MEA EŞTI TU are avantajul că vine după o poveste emoţionantă, pe care o completează, și că are un epilog ingenios, ce surprinde un instantaneu din viaţa lui Travis și a lui Abby în viitor.“ - Reading, Eating & Dreaming
„Travis Maddox continuă să lupte pentru ceea ce iubește. Ce ţi-ai putea dori mai mult de la un bărbat?“ - Bookwhisperer Reviews
„Am făcut o adevărată pasiune pentru personajele acestui roman.“ - The Daily Quirk
„Travis e un tip impulsiv. Încercând să scriu din punctul lui de vedere, am știut că nu puteam să spun povestea din nou, pur și simplu. Mi-am îndreptat atenţia asupra perioadei când Abby și Travis nu erau împreună, pentru ca romanul să aducă lucruri noi și am sentimentul că am reușit să fac ce mi-am propus.“ - Jamie McGuire

Jamie McGuire s-a născut la Tulsa, Oklahoma. A fost crescută de mama ei în Blackwell, unde a absolvit liceul în 1997. A urmat Northern Oklahoma College, University of Central Oklahoma şi Autry Technology Center, pe care l-a absolvit cu o diplomă în radiografie.
Jamie locuieşte la Enid, Oklahoma, cu soţul său şi cei trei copii ai lor.
Debutul ei literar l-a reprezentat Providence, o trilogie pentru tineret care îmbină tema dragostei cu fenomenele paranormale.
Ultimul ei roman de curând publicat se numeşte RED HILL.


<3<3<3! Mi-a plăcut foarte mult primul volum și îl aștept cu sufletul la gură pe următorul <3! 

18 comentarii:

  1. Sunt doar doua volume sau este o serie de mai multe? eu am asteptat sa vad cum apar ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta ma intrebam si eu, daca sunt mai multe volume. Am putea sa ne asteptam sa mai fie inca unul, dar povestit si de Travis si de Abby? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,sunt mai multe volume.Nu am citit prima carte,dar sunt convinsa ca este un fenomen,fiind tradusa in atatea limbi.O carte excelenta pe care sper ca o voi citi si eu curand.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am citit primul volum, i-am si facut recenzie, daca credeti ca va ajuta cu ceva sa va formati o idee. Parerea mea, este o carte foarte buna.
    Nu stiu daca vor mai fi alte volume. Dar daca aflam ceva, eu si Krisz va anuntam cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oricum,sunt convinsa ca ambele volume sunt superbe,pentru ca imi place foarte mult povestea dezvoltata in ele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am citit primul volum din aceasta serie si mi-a placut foarte mult, abia astept sa apara acest volum si la noi! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. super, asta inseamna ca e ok, doar doua volume, ce bine, pentru ca nu sunt adepta serilor, ma scot din sarite ....

    RăspundețiȘtergere
  8. :))
    Pe mine ma enervau si inca ma enerveaza seriile cu vampiri,fiinte mitice si altceva.Eu inteleg ca este o intreaga industrie,iar unele carti sunt frumoase,dar imi placeau mai mult cand eram mica.Sunt ok si acum,dar prefer mai mult cartile editurii Epica,editura care a lansat anul asta numai carti foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  9. Andreea, depinde foarte mult ce fel de carti cu vampiri ai citit pana acum. Eu le consider foarte interesante si imi plac foarte mult, sper ca o sa gesesti si tu o carte care sa te convinga ca acest gen nu este numai pentru "copii" :)

    RăspundețiȘtergere
  10. O sa fac rost de ea neaparat!!!!! Am cartea Fericirea incepe azi si mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  11. Da?Ma bucur ca ti-a placut.Am auzit ca este o carte frumoasa si ai ce rata daca nu o citesti.Felicitari!!

    RăspundețiȘtergere
  12. In general seriile sunt stresante pentru ca dureaza ani buni pana sa le traduca.

    RăspundețiȘtergere
  13. Daaa eu de obicei cumpar cand e aparuta seria completa sa citesc cap-coada:-) sau cand mai trebuie sa apara un volum doua

    RăspundețiȘtergere
  14. Da si eu la fel.Daca imi place cartea,vreau sa citesc si al doilea volum.Daca nu a aparut,cu atat mai rau.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am tot auzit de Fericirea incepe azi si mi-am pus-o si eu pe lista de must have si must read. Nu stiam ca exista si o a doua parte.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nici eu nu stiam,dar am aflat din acest post.Este pe lista mea de must read,de asemenea.

    RăspundețiȘtergere
  17. Pana la urma seria asta are doar doua volume;dar mai este inca o serie tot in 2 volume povestite de doi dintre fratii lui Travis, fiecare narand cate un volum.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!