luni, august 19, 2013

La mulţi ani, Walking on Letters!

Timpul este echilibrul nostru. Este ceea ce ne oferă o stabilitate în haosul creat de noi. El ne împărtășește regulile lumii, ne oferă obiective, ne dăruiește clipe de neuitat.
Înainte, acest blog era dedicat doar creaţiilor cititorilor noştri. Acum, acest blog înseamnă locul în care cuvintele și fantezia se contopesc, dând naștere magiei, şi în care cărţile ne vrăjesc cu fantezie constant. 
Înainte, a fost locul unde o prietenie între două cititoare a început să țese o legătură. Acum, am format cu toții o eșarfă ce ne învăluie cu înțelepciune și dragoste.. un grup de suflete minunate şi cu aceleaşi pasiuni. 
Înainte, erau câteva zile... acum sunt trei ani. Trei ani frumoși, ani pe care timpul i-a cizelat cu bucurii și învăţăminte, i-a șlefuit cu bucurii și împliniri, i-a pulverizat cu dragoste și vise.
Azi se împlinesc trei ani de când acest blog, în forma în care este acum şi numit "Walking on Letters", a luat naștere.
Ne cerem iertare pentru pauzele din sesiuni şi pentru rubricile pe care trebuie să le continuăm. Pentru că nu am mai reuşit să postăm proiecte noi şi interesante care credeţi-ne, ne frământă mintea de mult timp. Ideile şi inspiraţia nu ne-au părăsit, din fericire, doar că acum realitatea şi responsabilităţile ce cresc an de an nu ne mai permit să ne bucurăm de aceeaşi libertate.
Mii de mulţumiri sponsorilor şi partenerilor noştri, atât cei noi, cât şi cei vechi, pentru că au avut încredere în noi.
Vă mulţumim vouă pentru minutele, orele, clipele acordate acestui blog. Pentru încurajările şi zâmbetele, pentru răbdarea şi înţelegerea, pentru devotament. Pentru că vă faceţi simţită prezenţa sau ne urmăriţi din umbră. Pentru că v-aţi întors aici sau nu. Pentru că existaţi şi ne-aţi oferit ocazia de a vă cunoaşte!

P.S. Rămâneţi alături de noi nu doar astăzi, ci mereu. Săptămâna aceasta am pregătit câte un concurs în fiecare zi, aşa că vă aşteaptă multe surprize!

18 comentarii:

  1. La multi ani! Sper sa va mearga din ce in ce mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani!! Mult succes in continuare si sa o tineti tot asa!! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. 3 ani cu voi, si inca sunt aici, urmarindu-va :D
    La multi ani! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. la multi ani fetele, la cat mai multe postari frumoase care sa ne tina in priza, la cat mai multi urmaritori, la cat mai multe clipe magice , la cat mai multe recenzii speciale, la cat mai multa comunicare,,,

    RăspundețiȘtergere
  5. Owww ce drăguţ! Trei ani! Mulţi înainte :*

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani fetelor. Mult succes in continuare! :*
    ^_^

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani fetelor! aveti din cate aud un blog longeviv:)! eu cred ca v-am descoperit de vre-un an!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani! Sper sa tot fie postari aniversare, pentru ca blogul vostru este superb si merita sa aiba o viata cat mai lunga :)

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani, sa cresteti mari si sa o tineti tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  10. La mulţi ani, Walking On Letters! Vă spun acum, deoarece nu am avut timp să vă scriu!

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani!Sper sa continuati tot asa cu blogul asta foarte frumos.Si sa aveti postari din ce in ce mai interesante. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani!La cat mai multi urmaritori!!

    RăspundețiȘtergere
  13. La cat mai multi urmaritori si din partea mea!!

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani!! asa mai cu intarziere, dar.. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. @LexyL Mai bine mai tarziu decat niciodata. =))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!