miercuri, august 21, 2013

Două titluri noi la Editura Leda!

”Febra neagră” (Mackayla Lane #1) de Karen Marie Moning
BESTSELLER NEW YORK TIMES
Filozofia mea de viaţă se poate rezuma în câteva cuvinte: o zi bună este una în care nu încearcă nimeni să mă ucidă.
Vă mărturisesc că nu am avut prea multe astfel de zile de la o vreme încoace.
Când MacKayla află că sora ei Alina a fost ucisă în Irlanda ─ după ce i-a lăsat un mesaj criptic pe telefon ─, decide să plece la Dublin în căutarea unor răspunsuri.
Dar încercarea de a-l descoperi pe asasinul Alinei o atrage într-o lume de umbre în care nimic nu e ceea ce pare, unde binele şi răul poartă aceeaşi mască seducătoare. Curând, MacKayla trebuie să facă faţă unei provocări majore: să rămână în viaţă şi să înveţe să mânuiască o putere pe care nu ştia că o deţine ─ o putere care îi îngăduie să vadă dincolo de lumea oamenilor, în periculosul tărâm locuit de Fae…
Pe măsură ce pătrunde în enigma morţii surorii ei, iar graniţa între lumi începe să se năruie, adevărata misiune a lui Mac devine tot mai clară: trebuie să găsească misterioasa Sinsar Dubh─ Cartea Neagră, un manuscris vechi de milioane de ani care conţine între paginile sale încifrate cea mai primejdioasă dintre vrăji  ─, căci cel care pune primul mâna pe ea va deţine controlul total asupra celor două lumi.

„Un minunat roman în genul dark fantasy …” -  Charlaine Harris
„Un amestec seducător de mitologie celtică şi mistere periculoase.” -  Chicago Tribune
„Un roman dark fantasy, cu accente erotice, despre o Buffy printre Fae, compus cu un ascuţit simţ al umorului şi o maturitate a scriiturii care fac din această lectură o adevărată încântare.” - BookPage

Cartea are 384 pagini, formatul 10.5 x 17,5 cm, ediţia este broşată şi preţul de listă 39,90 RON. La precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit.

KAREN MARIE MONING 
este o cunoscută autoare de bestselleruri, printre care se numără seriile Highlander (premiului RITA) şi MacKayla Lane, care s-a bucurat de un mare succes internaţional. Cărţile sale s-au publicat în peste treizeci şi trei de limbi şi evenimentele la care participă autoarea atrag fani din întreaga lume.
Moning şi-a început cariera scriind cărţi de romance paranormal, cu acţiunea situată în Scoţia, dar – devenind tot mai fascinată de mitologia celtică -, a decis să abordeze genul urban fantasy, luând drept cadru oraşul Dublin din Irlanda, astfel încât să se poată concentra pe Tuatha de Danann, sau Fae – o rasă străveche de fiinţe nemuritoare care au trăit în mod secret printre oameni vreme de milenii.
Moning îşi împarte viaţa între munţii din Georgia şi plajele din Florida.


”Viitorul nostru” de Jay Asher & Carolyn Mackler
Un roman pentru tinerii de azi, despre viaţa lor de mâine
Este anul 1996, şi nici jumătate din elevii de liceu din America nu au folosit vreodată internetul. Viaţa în cyberspace este la începuturi, iar reţelele de socializare nu există nici măcar în proiect.
Şi totuşi...
Emma tocmai a primit primul ei computer şi un misterios CD-ROM de la America Online.
Josh este vecinul ei şi prietenul ei cel mai bun, chiar dacă din  noiembrie trecut lucrurile au fost puţin cam dificile între ei. Cei doi se conectează şi se loghează...şi ajung automat pe Facebook… dar Facebook-ul nu a fost inventat încă!!!
Josh şi Emma îşi privesc fascinaţi profilurile din viitor, peste cincisprezece ani. Soţii, prietenii, carierele, casele, destinele lor ─ totul este aici. Dar nu e ceea ce aşteptau ei; şi de fiecare dată când îşi deschid pagina, viitorul lor se modifică. Şi în timp ce se luptă cu suişurile şi coborâşurile vieţii lor viitoare, sunt obligaţi să se confrunte cu lucrurile bune ─ sau rele ─ pe care le fac în prezent.

JAY ASHER 
s-a născut în Arcadia, California, şi a crescut într-o familie care i-a încurajat toate talentele, de la cântatul la chitară la scris. A lucrat ca bibliotecar şi librar înainte de publicarea romanului său de debut, Cele treisprezece motive, care a ajuns pe lista de bestselleruri a publicaţiilor New York Times şi Publishers Weekly şi a fost tradus până în prezent în 32 de limbi.
Pentru mai multe informaţii despre carte şi autor, accesaţi www.thirteenreasonswhy.com şi jayasher.blogspot.com

14 comentarii:

  1. Am auzit ca "febra neagra" e super tare. Cat despre cealalta nu stiu ce sa zic, pare interesanta.

    RăspundețiȘtergere
  2. De Darkfever am auzit cum să nu aud, dar de a doua carte nici să mă baţi că nu ştiam de ea.
    Seriei Fever chiar i-aş da o şansă, aş încerca să citesc cărţile, dar a doua carte.. neah, nu pare genul meu, dar poate poate, adică e 1996, m-am născut în anul ăla :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Prima mi se pare si mie mai interesanta. Cat despre a doua pana mai ieri puteam sa jur ca jay e nume de scriitoare nu de scriitor:-) :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. "Viitorul nostru" imi pare foarte interesanta,as citi-o cu placere. ^_^
    Cat despre prima,imi pare si ea foarte interesanta,insa inca ma gandesc cum ar fi sa-mi vad profilul peste 15 ani.:> ;))
    ^_^

    RăspundețiȘtergere
  5. De mult timp am asteptat sa apara Febra neagra si la noi in tara. De abia astept sa o citesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Darkfever, de cand o asteptam! Si cred ca o voi precomanda.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sincer,eu de-abia le astept pe amandoua.Sunt curioasa cum este cartea a doua care mi se pare geniala. <3

    RăspundețiȘtergere
  8. @Andreea T,ma bucur ca nu sunt singura care are aceasta parere;)).
    ^_^

    RăspundețiȘtergere
  9. suna foarte bine a doua carte..facebook-ul nu a fost inventat inca?? :))) si ei isi pot vedea viitorul cu el?? asta e o carte care sigur merita citita ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. @Delii
    Ma bucur ca impartim aceeasi parere.A doua carte mi se pare foarte buna,o idee geniala si vreau sa vad stilul autorului de a o transpune in aceasta cartea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cea cu Facebook-ul inca neinventat mi se pare foarte buna.Cred ca o s-o incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Marian M
    Chiar este o idee geniala.Ma intreb oare cum o sa fie descrisa in carte si pentru asta trebuie neaparat sa o cumpar pentru a afla.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ambele par interesante, desi de prima auzisem de ceva timp. Mi-a placut mult cealalta carte a lui Jay publicata la noi, Cele 13 Motive, si sper ca si aceasta sa fie la fel de buna.

    RăspundețiȘtergere
  14. Se prea poate ca acum sa vreau si Viitorul nostru, ugh, atatea carti!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!