sâmbătă, august 24, 2013

UPDATE! Concurs aniversar #6

Câteodată, suntem predispuși să credem că destinul este ca un păpușar ce ne îndeamnă să dansăm după indicațiile frânghiile lui, frânghii ce sunt însuși legăturile pe care le avem cu el. Câteodată, jocul pe care ni-l oferă destinul este plăcut și interesant, dar sunt anumite dăți când este obositor să țopăim după bunul lui plac, chiar dacă ne bucurăm de succesul nostru la final.
Destinul blogului nostru a fost dirijat de noi, dar și de sponsorii noștri, care au avut încredere în mânuirea noastră.
De data asta, Editura Nemira mizează pe noi, oferindu-ne niște cărți superbe, pe placul tuturor, pentru a le pune într-un concurs.

Despre ce premii e vorba? 3 premii (click pe coperte pentru a citit descrierile cărţilor):
Premiul I: ”Sub dom” de marele autor de cărți horror, Stephen King. După aceste cărți, s-a realizat un serial pe care vi-l recomandăm fără ezitare.
Premiul II: ”Lupta celor nouă” de Pittacus Lore, al treilea volum dintr-o serie renumită și îndrăgită de cititorii SF, seria fiind ”Eu sunt numărul patru". De asemenea, primul volum a fost ecranizat și adorat de majoritatea și așteptăm cu ardoare următorul film.
Premiul III: ”Flori pentru Zoe” de Antonia Kerr, o carte frumoasă de dragoste ce merită citită, pentru cei ce visează la o poveste specială.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Ce trebuie să faceți pentru a le câștiga?
Răspundeți printr-un comentariu la întrebarea: 
Care sunt seriile/cărțile voastre preferate publicate la Editura Nemira și care este ultima carte citită de la această editură?

Alegerea celor 3 câștigători va fi prin tragere la sorți.
Durata concursului: 21 august - 5 septembrie.

UPDATE! Pentru intrări în plus urmăriţi blogul prin GFC!

Mult succes tuturor participanților!
Mulțumiri sponsorului nostru, Editura Nemira, deoarece ne-a oferit încrederea lor în a mânui un concurs cu niște premii pe măsură.
Image and video hosting by TinyPic

66 de comentarii:

  1. Cartile preferate de la editura Nemira sunt "Jocurile foamei" si totodata ele sunt si cartile preferate. Le-am citit pe nerasuflate si m-am indragostit de toate personajele,in special de Peeta. Atat de dulce si altruit <3.
    ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. Jocurile foamei sunt cartile mele preferate.

    Au tot ce ti-ai putea dori: actiune, umor, iubire..

    RăspundețiȘtergere
  3. Si totodata sunt si ultimele carti citite(am uitat sa raspund la asta)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cartile mele preferate de la editura Nemira sunt cele publicate de Stephen King. Tot de la acest autor am citit si ultima carte de la Nemira, si anume Christine. Cartile lui au suspans si te baga in sperieti. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ultimele carti pe care le-am citit de la editura Nemira sunt cele din seria "Jocurile foamei". Aceasta este in acelasi timp si seria mea preferata de la editura Nemira.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tom Hodgkinson - Ghidul lenesului, Jocurile foamei, Eu sunt numarul patru.
    Ultima data am citit primul volum din Eu sunt numarul patru.

    RăspundețiȘtergere
  7. Seria mea preferata de la editura Nemira e "Jocurile foamei",iar ultima carte citita a fost "Nici moarta,nici maritata" de Maryjanice Davidson :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Serile mele preferate de la editura Nemira sunt: Seria Lux de Anna Godbersen, seria Jocurile Foamei de Suzanne Collins. Ultima carte citita de la aceasta editura este Revolta de Suzanne Collins.

    RăspundețiȘtergere
  9. La shopping si nu regret & Singura si nu regret-M.Hillis.
    Laleaua neagra-Al.Dumas.

    RăspundețiȘtergere
  10. Seria mea preferata de la editura Nemira este Jocurile foamei,ultima carte citita fiin volumul doi,"SFIDAREA".

    RăspundețiȘtergere
  11. Seria mea preferată de la editura Nemira este Lux de Anna Godbersen. Am început să o citesc acum mai mulți ani, chiar înainte să mă acapareze fenomenul Amurg, și de aceea mi-a rămas la suflet. Ultima carte citită de la editura Nemira a fost Carrie de Stephen King.

    RăspundețiȘtergere
  12. Seria mea preferata este "Jocurile foamei" , iar ultima carte citita este "Urzeala tronurilor".

    RăspundețiȘtergere
  13. Ultima carte pe care am citit-o este Nici moarta nic angajata:d ador seria asta:d si mi-a placea ca nemira sa continue seria:D
    Gfc:deea

    RăspundețiȘtergere
  14. Seria mea de carti preferate de la Nemira este "Urzeala tronurilor", iar ultima carte citita este "Jocurile foamei".

    RăspundețiȘtergere
  15. Seria mea preferată de la Nemira este "Jocurile Foamei" de Suzanne Collins. De asemenea, "Revolta" este ultima carte citită de la editura Nemira.

    RăspundețiȘtergere
  16. Seria preferata de la Nemira este, clar, "Jocurile foamei", iar ultima carte citita de la ei este "Masina timpului". Momentan citesc "Urzeala tronurilor", tot de la Nemira.
    GFC:Ramona

    RăspundețiȘtergere
  17. Răspunsul la ambele întrebări este ”Jocurile foamei”.
    GFC: Rucsi Rucs

    RăspundețiȘtergere
  18. Seria preferata este Jocurile foamei, iar ultima carte de la Nemira citita este Eu sunt numarul patru.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cartile mele preferate sunt Jocurile Foamei ,iar ultima carte citita este "Eu sunt numarul patru"

    RăspundețiȘtergere
  20. Seria preferata e jocurile foamei,prima carte am cumparat-o cy 10 lei cu mult inainte sa apara filmul,apoi urmeaza urzeala tronurilor si eu sunt numarul 4
    Gfc giorgiana

    RăspundețiȘtergere
  21. Seria mea preferata de la Editura Nemira este Jocurile foamei.Aceste carti sunt printre putinele care m-au tinut cu sulfetul la gura si asteptam sa vad cu ce se vor mai confrunta personajele.Cat despre ultima carte citita de la aceasta editura ,as putea spune ca este Carrie,de Stephen King.

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  23. Cartile preferate ce au aparut la aceasta editura apartin lui Pittacus Lore,si anume "Eu sunt numarul patru" si "Puterea celor sase".Mi s-au parut niste carti foarte bune,cu multa actiune si care m-au tinut in suspans.Ultima carte citita de la aceasta editura este volumul 2 din Jocurile foamei ,Sfidarea.

    RăspundețiȘtergere
  24. Ultima carte citita de la Nemira este cea din seria "Gossip Girl:Te voi iubi mereu".Este o serie superba si m-am apucat de ea cand am vazut primul sezon al serialului care a fost genial.Gossip Girl este cu siguranta seria mea preferata de la editura Nemira.De ce?Foarte simplu.Are o idee originala,perfecta pentru adolescenti.Si,de asemenea,predomina iubirea.De fapt lupta de iubire.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ultima carte citita de la Nemira este cea din seria "Gossip Girl:Te voi iubi mereu".Este o serie superba si m-am apucat de ea cand am vazut primul sezon al serialului care a fost genial.Gossip Girl este cu siguranta seria mea preferata de la editura Nemira.De ce?Foarte simplu.Are o idee originala,perfecta pentru adolescenti.Si,de asemenea,predomina iubirea.De fapt lupta de iubire.

    RăspundețiȘtergere
  26. Am uitat sa scriu ca urmaresc blogl vostru prin GFC-ul : amy.kipps
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  27. Seria favorita este ciclul Melania Lupu de Rodica Ojog Brasoveanu: Cianura pentru un suras, Buna seara Melania etc
    Ultima carte citita a fost acum o saptamana si face parte din categoria Damen Tango, Vanilie si ciocolata de Sveva Casati Modignani
    GFC Paun Catalina Cezarina

    RăspundețiȘtergere
  28. Gfc:TynaX
    Ultima carte citita de la nemira a fost Jocurile foaMei.si singura.dar m-a uimit si vreau pe viitor sa cumpar si alte carti:D

    RăspundețiȘtergere
  29. Am citit numai Jocurile Foamei de Suzanne Collins de la Editura Nemira.Oricum aceasta serie este una dintre preferatele mele si asta numai datorita lui Suzanne :)
    Multumim pentru concurs!
    Nume GFC : Alexandra Sutila

    RăspundețiȘtergere
  30. GFC:shosetzua96
    Seria mea preferata este Jocurile Foamei.Ultima carte citita de la Nemira este Gossip Girl vol.3.

    RăspundețiȘtergere
  31. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  32. Seria mea preferată publicată de cei de la Nemira e Jocurile foamei, nu încape îndoială, iar ultima carte, pff cred că tot Jocurile Foamei volumul 3.

    GFC: Ştefana Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  33. Seria mea preferata de la editura Nemira este Jocurile foamei, si ultima carte pe care am citit-o este Gossip girl - Doar in visele tale.

    RăspundețiȘtergere
  34. Seria mea preferata de la Nemira este "Eu sunt numărul patru",ultima carte citita de la ei fiind primul volum.

    RăspundețiȘtergere
  35. Seria preferata de la editura Nemira este seria autorului Raymond Chandler, iar ultima carte citita este "Sora cea mica"din aceasta serie.
    GFC: Gavriloiadina

    RăspundețiȘtergere
  36. Cu siguranta seria Jocurile Foamei! Si daca nu ma insel, ultima carte citita e volumul 2 al seriei.
    GFC: LexyL

    RăspundețiȘtergere
  37. Seria preferata este "Jocurile Foamei", iar ultima carte citita este "Te iubesc"
    GFC: JustLaugh

    RăspundețiȘtergere
  38. Cartile preferate de la Nemira sunt seriile Jocurile Foamei si Temeraire. Ultima carte citita de la ei e volumul 2 din Temeraire.
    GFC: Adela Cacovean

    RăspundețiȘtergere
  39. Sunt mare fan al cartilor lui Stephen King editate de editura Nemira iar ultima carte citita editata de ei este Misterul lui Edwin Drood de Charles Dickens

    gfc simona_msc

    RăspundețiȘtergere
  40. Gfc: Alexandru Baban
    Cartile preferate de la aceasta editura sunt seria Jocurile foamei, iar ultima cart citita de la aceasta editura este Goala pusca.

    RăspundețiȘtergere
  41. Am citit de la Nemira destul de multe, si evident ca nu imi pot alege doar o serie, dar sa zicem ca Mostenirile Lorien si Jocurile foamei :D
    GFC: furelise
    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  42. Am citit ceva carti de la Nemira. Printre favoritele mele se numara Nici moarta nici maritata, Jocurile Foamei, Cimitirul animalelor de Stephan king si Eu sunt numarul patru. Ultima carte citita este Fluturele de Hartie.
    GFC: paula
    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  43. E tare greu de ales doar o serie. :D Asadar, seriile mele preferate de la Nemira sunt "Urzeala tronurilor" (G.R.R. Martin), "Epoca descoperirilor" (M. Stackpole), "Turnul intunecat" (S. King), "Prima lege" (J. Abercrombie) si "Temeraire" (N. Novik), iar ultima carte citita este "Pasiune", de A.S. Byatt.

    GFC: ramy

    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  44. Ultima carte citita de la editura Nemira este: Eu sunt numarul patru.
    Iar cartea preferata de la Nemira este adica Jocurile foamei.
    Gfc.Laura Serafincean

    RăspundețiȘtergere
  45. Seriile preferate de la Nemira sunt Cantec de Gheata si Foc si Jocurile Foamei. Ultima carte citita a fost Festinul Ciorilor, iar in prezent citesc Dansul Dragonilor!

    GFC: Roxana Matfei

    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  46. La multi ani cu intarziere! Am fost in concediu si am avut acces limitat la net, asa ca urarile mele vin la cateva zile. Sper ca blogul sa va ofere in continuare numai motive de bucurie, sa creasca tot mai mare si sa fie exact ceea ce va doriti sa fie!
    De la Nemira, preferatele mele sunt cartile lui Stephen King. E unul dintre autorii mei favoriti, asa ca e imposibil sa nu aleg romanele acestea :) Si ultima carte citita de la Nemira a fost Spionaj la manastire, de Rodica Ojog Brasoveanu.
    GFC: roxtao
    Ma pot inscrie doar pt "Sub dom"? Seria de Pittacus Lore nu am citit-o si ar fi pacat sa fur sansa cuiva de a-si completa colectia :)

    RăspundețiȘtergere
  47. Cartile preferate de la editura Nemira sunt "Jocurile foamei" si totodata ele sunt si ultimele carti citite.
    Scuza-ti greseala din comentariu anterior,eram cu gandul departe:))

    RăspundețiȘtergere
  48. Seria mea preferată de la ei e cu siguranță Urzeala Tronurilor. Sau poate Lux. Sau poate Gossip Girl.
    Iar ultima carte citită de la ei e Pendragon, negustorul morții.
    GFC: Nya;

    RăspundețiȘtergere
  49. GFC: horade
    Pentru mine Nemira exista de peste 20 ani, timp in care am avut sansasa citesc foarte multe carti, cele mai multe din domeniul SF, dar si fantasy si policier.
    Dintre seriile indragite de mine amintesc "Dune", "Odiseea spatiala", "Jocul lui Ender", "Jocurile foamei", "Cantec de Gheata si Foc", integrala Rodica Ojog-Brasoveanu si volume ale lui Raymond Chandler sau Stephen King, dar mai sunt si alti autori importanti pe care nu-i voi mai nominaliza.
    Ultima carte citita a fost tulburatorul roman "Poarta" scris de Frederik Pohl.
    P.S. Te felicit pentru obtinerea sponsorizarii din partea Editurii Nemira si pentru acest concurs, dar si pentru aniversarea blogului !

    RăspundețiȘtergere
  50. GFC Larisa
    Seria mea preferata publicata de Nemira este Jocurile Foamei de Suzanne Collins, deoarece am apreciat actiunea si ideea originala a trilogiei.
    Ultima carte citita de la Nemira este Misery de Stephen King.

    RăspundețiȘtergere
  51. GFC: dana71
    Din colectiile Nemira, am citit romanele Rodicai Ojog-Brasoveanu, cele ale lui Raymond Chandler si Stephen King (deci in general romanele politiste).
    Voi alege in ordinea autorilor nominalizati urmatoarele carti: "Buna seara, Melania", "Cianura pentru un suras", "Intalnire la Elysee", "Somnul de veci", "Doamna din lac", "Carrie", "Dolores Claiborne" si "JFK 11.22.63".

    RăspundețiȘtergere
  52. GFC: Lupu Diana
    Seriile/ cărţile mele preferate publicate de Editura Nemira sunt:
    - Regii nisipurilor de George R. R. Mar
    - Jocurile foamei de Suyanne Collins
    - Puterea celor şase de Pittacus Lore
    - În căutarea eleganţei de Matthew E. May
    - Laleaua neagră de Al. Dumas
    Ultima carte citită de la aceasta editură este: Maşina timpului de H. G. Wells.

    RăspundețiȘtergere
  53. Seria favorita este Melania Lupu de Rodica Ojgog Brasoveanu, iar cartea Cianura pentru un suras este ultima citita.

    GFC: Teoo

    RăspundețiȘtergere
  54. Carti preferate Nemira: romanele Rodicai Ojog-Brasoveanu, ale lui Stephen King, Jocurile Foamei de Suzanne Collins, seria Dune de Frank Herbert, seria Cantec de gheata si foc de George R.R. Martin.

    Ultima carte citita de la Nemira: Orasul bantuit de Stephen King

    RăspundețiȘtergere
  55. Seria mea preferata de la editura Nemira este The Hunger Games, iar ultima carte citita este Eu sunt numarul patru.
    GFC: Diana DD

    RăspundețiȘtergere
  56. Am uitat să menționez mai sus.
    GFC: Raluca P.

    RăspundețiȘtergere
  57. Cartea mea preferata de la Nemira... e editura mea preferata si sunt atat de multe carti de la ei care mi-au placut din motive atat de diferite... detest ierarhiile cand vine vorba de carti, insa m-a cucerit pe loc seria Cantec de Gheata si Foc, care si-a capatat si confirmat iar si iar titlul de "cartea mea preferata".

    Ultima carte citita (si terminata) de la Nemira e Exploratorii soarelui de David Brin si acum sunt la jumatatea romanului Verde Aixa de Horia Arama.

    GFC: Ghanda

    RăspundețiȘtergere
  58. Imi place foarte mult seria "Cantec de Gheata si Foc" scrisa de GRR Martin si seria "Odiseea spatiala" scrisa de Arthur C. Clarke.
    Ultima carte a editurii Nemira pe care am citit-o este "Xenocid" de Orson Scott Card.

    RăspundețiȘtergere
  59. Seria mea preferata publicata la Editura Nemira este "Jocurile Foamei",si ultima carte citita este ultimul volum al seriei "Revolta"..

    RăspundețiȘtergere
  60. nu am citit decat cateva carti de la Nemira,preferatele mele fiind Gossip girl,vol#2 Stiti ca ma iubiti fiind si ultimul citit.
    Gfc:luisa p

    RăspundețiȘtergere
  61. Cartea mea favorita de la Nemira este Jocurile foamei de Suzanne Collins, iar ultima carte citita de la editura a fost "Oameni de hartie" de Salvador Plascencia.
    te urmaresc prin Gfc cu numele e Malina Barbu sau Yuki Black
    Multumim de concurs si succes tuturor :)

    RăspundețiȘtergere
  62. Mie imi plac cartile scrise de Stephen King si dintre acestea cel mai mult m-au atras "Orasul bantuit" si "JFK 11.22.63", iar "JFK" a fost si ultima carte citita de mine a Editurii Nemira.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!