sâmbătă, august 17, 2013

Castul parţial al filmului Fallen (Damnare)!

Au fost aleşi actorii principali pentru filmul Fallen ("Damnare" de Lauren Kate, carte apărută şi la noi la Editura Litera) iar aceştia sunt:

Addison Timlin ca Luce

Jeremy Irvine ca Daniel

Probabil ştiţi că eu nu am fost deloc impresionată de primul volum, dar acum, că urmează să apară şi filmul, cu siguranţă o să îi acord o şansă celui de-al doilea, care mă aşteaptă de mult timp în bibliotecă. 

Ce părere aveţi despre actori?

14 comentarii:

  1. Recunosc că nu am citit seria "Damnare", dar mi se pare că actriţa seamnănă mult cu cea care o joacă pe Rose în Vampire Academy :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu am citit cartea, dar actorii par ok, cine stie..poate i voi acorda o sansa dupa film

    RăspundețiȘtergere
  3. nici mie nu mi-a placut cartea, sa vad filmul, poate ii voi mai da o sansa seriei...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am citit seria inca,iar actorii chiar imi plac.Poate voi citi si eu macar primul volum ca sa stiu la ce ma astept :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu am citit seria încă, o am dar eh elnea asta ce face din om. Oricum actorii nu mă impreisonează, poate dacă era cineva mai deosebit:-?? Bine acum depinde şi cât de buni sunt profesional şi cum e restul castului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu mi s-a parut foarte foarte buna seria,dar actorii mi se par frumosi si cine stie,poate filmul intrece cartea.Rar se intampla asa ceva,dar orice este posibil.
    ^_^

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma mir cum de i-au facut film seriei, din ce am inteles nu sunt stralucite cartile.

    RăspundețiȘtergere
  8. AAAAAA JEREMY IRVINE E PREA BUN
    *respiră*
    Îmi place mult. Sper ca Lucinda să fie mai badass în film. Abia aştept să apară. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am citit cartea si nici nu am de gand, mai ales acum, cand incep sa ma despart, usor-usor, de genul fantasy. Dar imi amintesc recenzia ta la carte. Nu stiu daca ai mai facut si alte recenzii negative, dar asta mi-a ramas in minte.:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am citit "Damnare" si e cartea mea preferata.De-abia astept sa se faca filmul.Imi place si cast-ul,desi pe fata nu am mai vazut-o niciodata,pe Jeremy l-am mai vazut intr-un film de dragoste superb,"Now is Good".Mi-a placut cum a jucat si de-abia astept sa-l vad in filmul asta. <3

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu am citit "Damnare" si chiar mi s-a parut foarte buna cartea.Am auzit ca acum Lauren Kate va scoate o alta carte pe nume "Teardrops".

    RăspundețiȘtergere
  12. Da,asa e.Am vazut trailer-ul cartii si mi-a placut foarte mult.O idee foarte originala si foarte interesanta a autoarei.De-abia astept sa o citesc.Daca nu in romana,in engleza.Cel mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am citit volumele aparute la noi si acum ma apuc de vol 4 in engleza. Nu e ceva fenomenal dar e o serie destul de buna.Totusi, daca nu ti-a placut primul volum trebuie sa te avertizez ca restul nu sunt mai stralucite.
    Nu imi place deloc actorul ales pentru Daniel!!! Doamne, nu are absolut nici o treaba! :( de unde oare ii scot nu am idee. E exact la fel ca si in cazul lui Tobias :(

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt cu tine Lexy, Tobias nu seamana deloc cu actorul care il joaca.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!