sâmbătă, aprilie 27, 2013

O nouă insulă de carte Nemira în Cluj


Editura Nemira inaugurează o nouă librărie în Cluj, de această dată în Polus Center, în acelaşi concept tip insulă cu care v-am obişnuit deja.
Într-un mod ingenios şi elegant de prezentare a cărţilor în cadrul unui spaţiu comercial, o librărie Nemira este precum o oază de cultură, un spaţiu cu adevărat inedit. Mobilierul de forma unei insule, atmosfera plăcută şi luminile aşezate strategic scot în evidentă volumele de mare valoare pe care Nemire le propune cititorilor.
Librăria Nemira din mall Polus Center Cluj îşi aşteaptă cititorii zilnic, între orele 10.00 şi 22.00, în  Comuna Floreşti, Jud. Cluj, Str. Avram Iancu, nr. 492-500, cu cele mai cunoscute titluri şi cele mai îndrăgite colecţii: Nautilus SF, Damen Tango, Suspans,  Babel, Nemira Junior, Yorick, Cuaternar,  Glossy Books sau Erotikos.
În plus, librăria Nemira din mall Polus Cluj îşi întâmpină cititorii cu o ofertă specială de 50% la orice titlu, până luni, 29 aprilie!

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!