luni, aprilie 15, 2013

La mulți ani!

Torsul pisicii noastre răsuna în întreaga încăpere, fiind ca o melodie relaxantă și dulce. Walkie stătea ghemuită lângă mine și aprecia fiecare mângâiere pe care o primea cu dragoste și căldură. În acest timp, mă gândeam la cadoul pe care aș putea să ți-l oferim noi două, ființe ce te iubim mai mult decât ai crede. Ca întotdeauna, Walkie lăsa toată grija pentru mine, ea fiind mult prea ocupată să îmi țină companie cu drăgălășenia de care putea da dovadă. 
Trezindu-mă din visare cu mieunatul ei adorabil, mi-am amintit că e ora mesei, în care amândouă ne delectăm cu bunătăți. Am mers amândouă spre bucutărie, bucuroase că ne mișcăm în sfârșit lăbuțele după o oră de stat și meditat.
Walkie a sărit pe mobilă, mieunând și făcând scandal că nu mă mișc mai repede să o hrănesc.
- Walkie, m-am uitat eu urât la ea. Îți propun ceva. Dacă îmi dai o idee în legătură cu darul pe care să îl facem pentru Krisz, îți dau să bei lapte.
Pisicuța se uita la mine nedumerită. Coada ei se mișca frenetic, de parcă încerca să prindă o idee cu ajutorul ei. Într-un final, a mers tiptil spre dulăpiorul care era destinat lucrurilor de suflet și a început să dea cu lăbuța pentru a deschide ușa.
Am mers la ea și am ajutat-o să își îndeplinească dorința, curioasă să văd ce pune la cale neisprăvita noastră pisicuță. După ce l-am deschis și m-am uitat la toate incredientele de acolo, am știut că sunt cea mai norocoasă persoană că am adoptat-o pe Walkie, deoarece este foarte inteligentă.
- Nu puteai să îmi spui mai repede că ai o idee genială? am întrebat-o eu bucuroasă, mângâind-o după ureche, unde știam că adoră să fie alintată.
- Miaauu, spuse ea dulce, răspunzând la întrebarea mea pe limba ei.
I-am oferit laptele promis și după m-am pus pe treabă.
Am luat toate ingredientele pe care le-am găsit în dulăpior. Am căutat rețeta specială pentru tortul dedicat persoanelor speciale ca tine. Am luat o oală și am început să pun incredientele: noroc, fericire, bucurie, sănătate. Pe urmă, le-am amescat. După ce am scos din cuptor aluatul delicios de pufos și am îndepărtat-o pe Walkie să nu își bage năsucul la el, am preparat o cremă din dragoste și multă prietenie. Neputând să refuz privirea drăgălașă a pisicii, i-am oferit și ei puțină cremă pentru aș da cu părerea în legătură cu ea. În momentul în care a gustat, a început să toarcă fericită.
Fiind surprins plăcută de reacția lui Walkie, am început să îl ornamentez cu râsete, zâmbete, distracție, vise, dorințe, iar în mijloc am adăugat o magnolie care înflorește a încredere și sinceritate. Iar la sfârșit, cu inima noastră plină de afecțiune și dragoste pentru tine, am scris: 
La mulți ani, scumpa mea Krisz!

Sperăm din suflet că îți va plăcea tortul nostru pe care l-am făcut special pentru tine. Walkie a vrut să guste, dar nu am lăsat-o până ce nu îl vezi.
Ești o prietenă bună, o prietenă adevărată și îți mulțumesc că faci parte din viața mea și a lui Walkie :)). Te iubim amândouă și îți dorim să fi la fel de minunată ca și acum.
La mulți ani, scumpa mea >:D< <3 :*!!!

20 de comentarii:

  1. Laaaaaaa muuuulți aaaaani:o3 Sper să mai fim aici și la aniversarea de la anul, să îți urăm din nou ”La mulți ani” cu Walkie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat e de frumoasa ultima poza, va reprezinta. La multi ani Krisz <3

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulţi ani Krisz!!Să ai parte de tot ce îţi doreşti,de ziua ta.>:D< :*

    RăspundețiȘtergere
  4. la multi ani!sa fii iubita,sanatoasa si fericita!

    RăspundețiȘtergere
  5. La mulți ani krisz să ai parte de tot ce îți dorești tu de la viața, sănătate, iubire și cărți

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani, Krisz! Sper sa ai parte numai de fericire si sanatate :)

    RăspundețiȘtergere
  7. La mulţi ani, Krisz!:)
    Să ne spui ce gust a avut tortuleţul ^^

    RăspundețiȘtergere
  8. La mulţi ani, Krisz, să ai parte de tot ce e mai bun pe lume! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. :)) Cel mai dragut mod de a "prepara" un cadou cuiva drag <3
    Krisz, la multi ani! Iti urez multa multa multa sanatate, iti urez sa ai zile intregi in care sa faci ceea ce-ti place cel mai mult, sa citesti. Sper sa fii alaturi de prietenii si familia si sa te bucuri de iubirea lor, asa cum meriti. Esti o persoana frumoasa atat la interior, cat si la exterior, si suntem norocosi ca tu si Alexya aveti grija de micuta Walkie zi de zi. Sunteti doua fete inteligente, iubitoare si pline de o pasiune speciala.
    La multi ani Krisz si sper sa ai in viata absolut tot ce iti doresti, asa daca nu le ai deja! >:D< >:D<>:D< :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi,multi,multi ani, Krisz!

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne, ce postare draguta! Nimeni nu a mai facut asa o dedicatie pentru mine! Krisz, esti o norocoasa sa ai o prietena ca Alexya.
    La multi,multi,multi ani si la mult bloggarit!

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi, multi, multi ani Krisz! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Cred ca vorbesc in numele tuturor cand iti spun ca iti multumesc pentru ca, alaturi de Alexya, faci posibil ca blogul acesta minunat sa continue sa creasca frumos si repede, ajutandu-ne astferl pe noi toti!
    Kissez, Ramo!

    RăspundețiȘtergere

  13. LA multi aaaani, Krisz! :) Sa ai parte de tot ce-ti doresti si sa stii ca toata lumea te adora si te apreciaza (pe amandoua da' e ziua ta :) )

    RăspundețiȘtergere
  14. La mulţi aaani! :) Să ai parte de multe zâmbete, împliniri şi prieteni adevăraţi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cat de frumos! La multi ani Krisz!!!!! ^^ Toate dorintele sa ti se indeplineasca si sa ai parte de bucurii.

    RăspundețiȘtergere
  16. La multi ani, draga Krisz! :*

    RăspundețiȘtergere
  17. M-a emoţionat teribil mesajul tău Alexya şi dacă nu o să am ocazia cât mai curând să ţin în mână o carte scrisă de tine o să ai de-a face cu mine!! :)) Stiu că Walkie e inteligenta, nici nu o mai alegeam ca mascota blogului daca nu era, nu?
    Intr-adevar sunt foarte norocoasa ca te am ca prietena si că mă răsfeţi în fiecare an şi de fiecare dată când ai ocazia cu mesaje aşa sensibile şi frumoase.
    Vă mulţumesc din suflet tuturor pentru urări, pentru faptul că aveţi încredere în noi şi ne vizitaţi blogul, şi singurul lucru care pot să vi-l ofer acum e câte o felie mare fiecăruia din tortul magic preparat de Alexya şi Walkie! You are all amazing!!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!