marți, aprilie 02, 2013

Câștigător concurs ”Sânge Albastru” + Concurs fulger swag ”Eternal Echoes”!

1) Vă cam place seria ”Sânge Albastru”, așa e? Și noi care credeam că ați uitat de vampiri, dar se pare că nu este așa și ne bucurăm. Dar recenzia Alexyei cum vi s-a părut? Eu cred că v-a plăcut și ea, scrie minunat (și nu o spun pentru că e colega mea, din contră, sunt invidioasă că nu pot scrie și eu așa frumos :)) ). 
Ne pare rău că nu vă putem premia pe toți, doar o norocoasă avem, iar câștigătoarea este:

Deea 
( adresa de mail începe cu just_fluffy)
Puteți verifica și AICI.

Ai timp 4 zile să trimiteți un mail la alexya_fanfics@yahoo.com cu numele complet, adresa și numărul de telefon. În caz contrar, vom alege alți câștigători.


Felicitări tuturor, vă mulțumim pentru participare, și mii de mulțumiri sponsorului nostru, fără care nu am fi putut organiza acest concurs:
BannerFans.com
2) Nu am primit datele nici de la al doilea câștigător al swag-ului ”Eternal Echoes”. Oameni buni, dacă nu vă doriți ceva, de ce mai participați?  Nu o să stau să mai trag iar la sorți cu Random că m-am plictisit de atâtea print screen-uri, ci o să schimb modul de alegere al câștigătorului.
Primul/ prima care dă comment la această postare din cei înscriși (adică cei care au comentati AICI în perioada stabilită atunci, mai puțin cele două fete care nu au trimis datele, ele au ratat ocazia) va câștiga. Dacă nu ați comentat de prima dată la postarea de la Cover Reveal și comentați aici nu vi se ia în calcul comentariul. Baftă! 

8 comentarii:

  1. Pai, eu am comentat datat trecuta :D Oricum, pacat ca persoana aceea nu a trimis datele, poate data viitoare vor urmari concursurile la care se inscriu si nu stiu, vor fi pe faza :-?? Felicitari Deea :) :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ladybug, te rog sa imi trimiti datele tale la krisz_fanfic@yahoo.com ca sa i le dau Angelei. Ea iti va trimite premiul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau ca nu am castigat niciunul din concursuri, dar sper ca ambele fete sa se bucure de premii!
    Mi-am cumparat in sfarsit seria Sange Albastru si am si citit-o! Este absolut geniala!

    RăspundețiȘtergere
  4. heiiii,multumesc frumoas de premiu:d am trimis email pe celalta adresa,a lui krisz pentru ca pe a lui alexya nu am putut si nush de ce!sper ca nu e vreo problema!!!mesri inca odata!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari castigatoarelor! Sa se bucure de carti! :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!