sâmbătă, martie 16, 2013

Filmul Divergent : Noutăţi despre casting!

În sfârşit aflăm numele unor noi actori care le vor da viaţă personajelor din "Divergent". Ştiu că până acum probabil aţi aflat deja de mare parte în ei pentru că tot s-a postat în blogosfera noastră, dar eu am preferat să mai stau puţin, să îi analizez şi să mă gândesc cât de potriviţi sunt ei. Concluzia e că sunt dezamăgită, dar o să vă spun la fiecare în parte părerea mea.


Am ales să încep cu ea pentru că e singura alegere care mi-a adus bucurie din cele pe care o să le prezint. Deşi nu e aşa o mare noutate, s-a zvonit mai demult că va juca în "Divergent" Kate, am aşteptat să fie totul confirmat înainte de a anunţa pe blog. Îmi place foarte mult de ea şi dacă nici Kate Winslet nu mai e o actriţă genială, atunci nu ştiu cine. Pentru mine va fi o provocare să o văd într-un rol negativ, dar sunt convinsă că se va descurca cu brio. Deci, un mare thumbs up pentru:
Kate Winslet ca Jeanine 

Dacă aş fi aflat cine este actorul care îl va interpreta pe Peter înainte să citesc "Insurgent", volumul 2 al trilogiei, v-aş fi spus că puţin îmi păsa cine era ales. L-am detestat din suflet pe Peter în primul volum şi puteau să aducă şi un trol să îi joace rolul că pentru mine era ok. Însă mi-am schimbat părerea despre el o dată cu "Insurgent" şi a devenit simpatic în ochii mei. Aşa că da, acum mă deranjează pe cine au ales pentru rolul lui. Sincer, nici dacă răscoleau tot pământul un actor mai urât nu cred că aveau şanse să găsească! Ca să nu mai spun că are 26 de ani şi pare mult mai  matur de atât, deci nu e ok pentru rol. Aşa că, de la mine are un mare thumbs down...
Miles Teller ca Peter
Deşi Eric e un personaj dezagreabil nu pot spune că l-am urât aşa mult ca pe Peter. Însă aş fi preferat un cu totul alt actor pentru el, nu ştiu cine.. Oricum, nu arată deloc ca Eric din mintea mea şi nici nu corespunde descrierilor din carte..dar mă rog, de asta există stilişti.. Oricum, pentru că nu arată deloc ca cel pe care mi-l imaginam eu, dar nici nu sunt complet deranjată de alegere.. o să las doar un semn de întrebare.. rămâne de văzut în privinţa lui, încă nu m-am decis.
Mda...şi dacă până acum a fost mai uşor, acum vine partea dificilă. Pentru că dacă celelalte personaje sunt secundare, plăcute sau mai puţin plăcute, acum e vorba de un personaj cu greutate, cel care dă mare parte din farmecul cărţii. Un personaj tânăr, de numai 18 ani, dar puternic, frumos, perfect din toate punctele de vedere. Cel după care mi-a suspinat inima îndelung şi cred că şi vouă la fel. A fost în sfârşit ales Four şi voi ştiţi cât de nerăbdătoare eram să aflu cine va fi. Prima mea reacţie a fost:
Pe moment am rămas blocată, iar apoi am început să îi analizez poza. Mi s-a părut prea matur, dar am zis că poate a ieşit mai aiurea în acea imagine. Apoi Veronica(experimentul) mi-a zis că actorul are 28 de ani. 28 de ani?? WTF!! E cu 10 ani mai mare decât Four actorul şi, come on, se şi vede că e mult prea matur pentru rol. Mă enervează când cei care produc filme nu ţin seama de nişte detalii esenţiale din carte când vine vorba de un rol. Deci reacţia mea imediată a fost:
Dar apoi m-am calmat puţin..Nu zic că nu e simpatic, drăguţ, dar nici o frumuseţe aşa mare nu e.. Şi da, pentru vârsta lui arată bine, dar nu e cel mai potrivit pentru Four! Poate sunt eu iraţională sau mai exigentă, dar fiind vorba de personajul principal masculin aveam aşteptări mult mai mari. Sper din suflet să fie un actor bun, să compenseze cu asta. Deci.. pentru că nu mi-am format o părere clară, pentru mine el are tot un semn de întrebare (cu o durere mare de cap)
Theo James ca Four

Oricum, asta nu înseamnă că nu o să aştept cu nerăbdare să înceapă filmările, să apară primele imagini, filmuleţe, etc. Îmi doresc din suflet să fie un actor bun, de fapt, toţi să fie! Rămâne de văzut..

Voi ce părere aveţi de actorii aleşi recent, mai ales de cel pentru Four ?

15 comentarii:

  1. Sincer am ramas putin cam dezamagita...pana acum nu ma incanta decat aparitia lui Kate, pe care o ador. Asa cum ai spus si tu trebuia sa tina mai mult la detalii. Nu zic ca Theo e cel mai ingrozitor personaj pe care l-ar fi putut alege, doar ca in viziunea mea era...altfel. Mi-ar fi placut mai mult daca l-ar fi ales pe Max Irons sau pe Colton Haynes.Acum sper sa joace bine. Ramane de vazut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Lexy, aşa e. Mai ales că a durat aşa mult până au ales un actor pentru Four, şi mă gândeam că vor alege unul perfect, la cât au căutat. Nu e urât Theo, l-aş vedea ca un personaj secundar, dar nu ca Four..nu văd în el farmecul şi prestanţa lui Four.
    Dar cum ai zis si tu, important e să fie un actor bun, să joace bine şi să iasă un film bun..

    RăspundețiȘtergere
  3. Pot sa spun ca de celelalte personaje nu-mi pasa. Kate e potrivita,chiar imi place. Peter si Eric....Mna, nu prea imi pasa.
    DAR FOUR?
    UN ACTOR MAI URAT NU PUTEAU GASI!?
    Nu pot sa cred! 28 de ani?
    Nu-mi place deloc de el. Nu e in niciun caz Four al meu. Nici daca puneau toti actorii din lume si trageau unul la nimereala nu gaseau unul mai urat. Si da, din punctul meu de vedere e hidos!
    Sunt foarte dezamagita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @alexxax: da, nici mie nu imi pasa prea mult de ceilalti, dar totusi, cand intr-un film sunt actori frumosi te uiti cu drag. Actorul ales pt Peter e asa urat ca te sperie :))

      Ștergere
  4. Hmmm.Eu sunt pe la pagina 150 din Divergent ,deocamdata .As fi vrut ca Four sa arate mai...Four :)) .Oricum,cartea e geniala si abia astept filmul ! :)
    P.S.: Mii de scuze ca nu am mai intrat pe aici...Nici la mine pe blog nu prea mai am timp sa postez...Dupa ce termin cu examenele,nu mai scapati de mine :). Bafta in continuare ! Va pup !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emy, imi pare rau ca nu ai apucat sa citesti cartea inainte sa il aleaga pe actorul pt Four, si nu ai avut prea mult timp sa ti-l imaginezi tu. Stai linistita, te inteleg. Si mie imi mananca sufletul facultatea, de timp nici nu mai zic..

      Ștergere
  5. Mda... deja nu mai vreau să văd filmul.
    Cred că cineva își bate joc de noi!! Sincer...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desi sunt dezamagita, tot imi doresc sa vad filmul, Anca. E clar ca cei care au facut castingul nu au dat prea mare atentie cartii, pt ca nu vad cum ar fi facut altfel gafa sa aleaga un actor cu 10 ani mai batran decat trebuia.. Sau pur si simplu nu le-a pasat..

      Ștergere
  6. Sunt total de acord cu @Anca. Cand l-am vazut pe Four m-am gandit : "Mda, nu prea mai vreau sa vad filmul." Dar il voi vedea, daca nu din interes macar din curiozitate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu una am clocotit ieri de furie, azi incerc sa fiu mai rationala. Fiindca am privit pozele eroilor principali Tris si Four si imi pare ca se potrivesc. Deja o sa astept sa vad chimia dintre ei. Cel mai tare ma deranjeaza varsta lui Theo. Nu stiu cum o sa poata intra in pielea unui tanar de 18 ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @experimentul: Eu nu m-am uitat la poze cu cei doi sau fan art-uri, sa vad cum le sta impreuna. Si eu am fost foarte suparata ieri, asa tare ca nici n-am intrat sa postez despre asta..acum mi-a mai trecut. Ceilalti actori cum ti se par?

      Ștergere
  8. Kate Winslet e fenomenala si cred ca au nimerit suta la suta cu alegerea ei.
    De Peter, vai sarmanul Peter, mi l-am imaginat mult mai dragut si mult mai tanar.
    Eric ,as putea spune inca e ok. La fel nu mi l-am imaginat asa dar macar pare mai tanar pe langa tot casting-ul :))

    RăspundețiȘtergere
  9. @Krisz , crede-ma, stiu! Tocmai de asta. Peter chiar e urat o.O Nu imi place mie nici in carte, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie un actor urat .
    Oricum, Veronica a spus ca i se pare potrivit. Vom trai si vom vedea ce va fi.
    Acum sunt mai calma fata de cand am scris comentariul, si am gasit fan-art-uri iar Shailene si Theo sunt intr-un fel draguti impreuna. Poate ca filmul nu va iesi asa rau.
    Dar asta nu inseamna ca sunt mai putin dezamagita .

    RăspundețiȘtergere
  10. http://data.whicdn.com/images/44705056/tumblr_me95jsxIFN1r8ve2q_large.gif

    Îmi place mult că pot să găsesc pe blogul vostru informaţii abia apărute, plus părerile exprimate aşa, pe larg. Nu ştiu, îmi place şi simţeam nevoia să o spun :))

    Pe Kate Winslet o iubesc şi chiar aşa mi-o imaginam pe Jeanine. Dar Aici s-au terminat toate cuvintele bune despre cast. Ce naiba, au ales actorii legaţi la ochi? Şi chiar nu ţin cont deloc de părerile fanilor? În fond, mai mult noi o să umplem sălile în cinema.
    Four e bătrân şi urât pentru ce îmi imaginam eu. Singura alegere mai greşită ar fi fost să selecteze un negru. Şi eu care mă speriam că putea fi Alexander Ludwig sau Alex Pettyfer -.- Măcar ar fi avut vârsta potrivită, zău aşa. Acum îl vreau înapoi pe Pettyfer.

    Acum, eu nu mi-l imaginam pe Peter prea frumos, dar nici în halul ăla! :)) Dar nu sunt nici aşa revoltată împotriva lui Miles. Putea fi mai rău. Ah, pe cine păcălesc? :))

    Sunt aşa dezamăgită. Acum, nimeni n-o să înţeleagă de ce suntem aşa înnebunite după Four. Măcar Will şi Uriah să fie simpatici -.- Singurul lucru care mă poate face să fiu entuziasmată pentru film, acum, e să îl aleagă pe Evan Peters pentru Will. Dar cred că până la final şi Ben Wolf o să facă parte din cast :))

    Cât am putut să scriu o.o

    RăspundețiȘtergere
  11. felicia c
    ca personaj principal nici mie nu mi se pare ca au ales actorul potrivit pentru four...dar totusi vreau sa vad filmul pentru kate winslet(adorabila) si jai courtney(m-a impresionat in spartacus).

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!