sâmbătă, martie 02, 2013

Câștigător concurs ”Tu ce iubești?”

Iată că a venit și primăvara între timp (sperăm că pe bune) iar acum e momentul să anunțăm câștigătorul concursului ”Tu ce iubești?”. Înainte de toate, dorim să vă mulțumim pentru numărul mare de participanți și să vă spunem că ne-a făcut mare plăcere să descoperim ce iubiți voi :). Ne simțim onorate că ați împărtășit cu noi aceste informații frumoase, și ne pare extrem de rău că nu vă putem premia pe toți, pentru că sunteți niște persoane minunate și cu un suflet frumos. 
Dar norcoul a fost de data aceasta de partea numai a unuia dintre voi, iar respectiva este:

Antonia Gherasim
Puteți verifica și AICI.

Felicitări! Te rugăm să trimiți un mail la alexya_fanfics@yahoo.com cu numele complet și adresa, un număr de telefon, dar și să spui ce pachet îți alegi din cele trei. Ai la dispoziție 4 zile să faci asta, în caz contrar vom alege alt câștigător.

Vă mulțumim tuturor încă o dată pentru participare, și mii de mulțumiri sponsorului nostru, Editura ALL, și pentru premiul frumos!

Image and video hosting by TinyPic
P.S: Acum deliberăm și alegem câștigătorul celuilalt concurs care s-a terminat recent, în scurt timp postăm și câștigătorul lui. 

7 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!