marți, februarie 26, 2013

Nemira cu Caravana la Craiova. Gaudeamus 2013

Cea de a XII-a editie a Târgului GAUDEAMUS Craiova, planificată în perioada 27 februarie – 3 martie a.c. este un eveniment organizat de Radio România – echipa GAUDEAMUS şi Radio Oltenia Craiova – în foaierul Teatrului Naţional “Marin Sorescu”.
Ediţia craioveană a Târgului GAUDEAMUS deschide seria evenimentelor pe care Radio România le va organiza în 2013, cu prilejul dublei aniversări din acest an: 85 de ani de la înfiinţarea postului public de radio şi 20 de ani de la inaugurarea Programului LECTURA.
La eveniment s-au înscris peste 40 de edituri din România şi din străinătate. Şi anul acesta Editura Nemira va fi prezentă în cadrul Târgului Gaudeamus, la Craiova, cu o ofertă editorială actualizată şi cu promotii diversificate, potrivite pentru toate gusturile.
Pe lângă reducerile de 25% /titlu, în cadrul evenimentului, Editura Nemira le va oferi cititorilor săi o ofertă specială pentru Colecţia Nautilus, constând într-o reducere de 35%. În plus, din oferta largă de la stand, cititorii îşi vor putea alege pachetele 2+1 sau cărţile la preţ fix.
BONUS: Eşti născut în februarie sau martie? Vino la Târg la standul Editurii Nemira şi primeşti 50% reducere cadou din partea noastră!

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!