joi, februarie 07, 2013

Fericirea începe azi..

...la Editura TREI :). Cartea are titlul original ”Beautiful Disaster”, am citit-o și mi-a plăcut. Într-adevăr, are și o parte întuncată,și e dură uneori și în limbaj și ca unele scene, de aceea nu o recomand cititorilor foarte tineri.

Iubirea adevărată scoate la iveală tot ce este mai bun în tine...

Abby Abernathy s-a hotărât să devină altcineva. Acum e o fată bună, nu bea şi nu vorbeşte urât, are haine cuminti în şifonier. Crede că s-a distanţat suficient de lucrurile întunecate din trecutul ei, dar când ajunge la colegiu împreună cu prietena sa cea mai bună, dorinţa de un nou început este supusă provocărilor.
Travis Maddox, şiret, isteţ şi acoperit cu tatuaje, reprezintă tot ceea ce Abby vrea – şi trebuie – să evite. Travis îşi petrece nopţile câştigând bani din lupte, iar ziua e seducătorul numărul unu al campusului. Intrigat de rezistenţa lui Abby la farmecele sale, Travis o face să intre în viaţa lui printr-un pariu.

„Povestea relaţiei dintre Abby Abernathy şi Travis Maddox constituie o excelentă radiografie a adolescenţei, cu toate frământările, visurile şi frumuseţea ei." - Reading, Eating & Dreaming

„Vă garantez că veţi fi atât de captivaţi de această carte, încât veţi lasa orice altă activitate deoparte!" - BookWhisperer Reviews

„Am făcut o adevărată pasiune pentru personajele acestui roman." - The Daily Quirk

„ ...Noul meu romance preferat, cu o doză subtilă de erotism rafinat." - Nightly Reading Review
 

Jamie McGuire s-a născut la Tulsa, Oklahoma. A fost crescută de mama ei în Blackwell, unde a absolvit liceul în 1997. A urmat Northern Oklahoma College, University of Central Oklahoma şi Autry Technology Center, pe care l-a absolvit cu o diplomă în radiografie. Jamie locuieşte la Enid, Oklahoma, cu soţul său şi cei trei copii ai lor. Debutul ei literar l-a reprezentat Providence, o trilogie pentru tineret care îmbină tema dragostei cu fenomenele paranormale. Ca şi trilogia Fifty Shades a lui E L James, Fericirea începe azi a devenit un fenomen al pieţei de carte, înregistrând vânzări fabuloase, deşi initial romanul a fost publicat doar pe internet.



Coperta originală:

9 comentarii:

  1. Cartea e genială, merită citită, dar e urâtă coperta şi nici titluul nu e departe, dacă aş fi un simplu cititor nu aş cumpăra-o.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-mi place cum au tradus titlul. Nu reprezinta deloc esenta cartii :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Titlul nu-mi place, mai bine lasau in engleza hmmm..

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu prea aveau cum să lase titlul în engleză, nu ar mai fi fost ediţiea românească, trebuiau să găsească ceva mai potrivit şi mai reprezentativ.

    RăspundețiȘtergere
  5. It's the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I've read this post and
    if I could I wish to suggest you few interesting things or tips.
    Maybe you can write next articles referring to this article.

    I desire to read more things about it!

    Also visit my web blog :: jocul strategie

    RăspundețiȘtergere
  6. Excellent post however , I was wanting to know if you could write a litte more on this topic?
    I'd be very thankful if you could elaborate a little bit more. Thanks!

    Feel free to surf to my web page: jocuri gratis online pentru copii

    RăspundețiȘtergere
  7. Thanks for finally talking about > "Fericirea începe azi.." < Loved it!

    My homepage; bancuri perverse

    RăspundețiȘtergere
  8. Hello, all is going perfectly here and ofcourse every one is sharing data, that's genuinely excellent, keep up writing.

    my blog ... Juegos

    RăspundețiȘtergere
  9. Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this article and the rest of the site is also very good.



    Also visit my homepage :: bancuri vidio

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!